Dakle inastalirao sma Linux Mint 8 helena.Nakon nadogradnje tj update jednostavno više ne mogu pokrenuti zvuk.Sve radi super samo zvuk više ne.Pokušao sam dizati mastere ali nije išlo.Ako netko zna kako neka mi opiše a imam i teamwiwer pa se možemo dogovoriti oko pomoči.Tražio sma po mnogim forumima ali ne ide a novi sam u linuxima.Ostale verzije Linux minta nisam stavlja tj stariji je kompjuter pa ne idu.Eto ako tko zna neka mi se javi.
Linux mint pomoč oko zvuka
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.130
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali je to moguče da nitko ne zna ovo riješiti i pomoči
Niko ti nebude to rjesio dok samo pricas kak si trazio okolo etc a nedas nikakve informacije.
Za pocetak : sudo lspci | grep Audio
Ne znam što napisati nejasno si napisao kakve podatke i to.Mogu reči da je to Linux Mint 8 Helena,Kernel Linux 2.6.31-14 generic Gnome2.28.1.
Ako su to ti podaci ako te što pomaže..
Ispričavam se, ali zašto Helena? Aktualna verzija je 11 (Katya) i radi mnogo bolje od osmice...
Probao sam je ali je ne mogu instalirati tj neče da mi bota.E sad možda ima kakva druga mogučnost ne znam...jedino je htjelo Helenu ostalo ne....
Ok hvala svima vidječu još malo ako ništa povratak je na windows ok hvala i svima.
daj nam ispis ovoga u terminalu:
lspcipa bumo dalje vidli
daj nam ispis ovoga u terminalu:
lspcipa bumo dalje vidli
Hvala svima ali za sad sam maknuo linux mint 8 pa ču staviti ubuntu.Neču patiti i vas i sebe..nema veze nije uspjelo očito nisam dobro nešto napravio...
Samo da se pohvalim uspijo sam riješiti a kako? Skinuo sam i instalirao Linux Mint 11 i oduševilo me.Zvuk ljepo radi,stabilno,ima sve što mi treba kao messanger ,skype,teamwiewer i ostalo.
Tako da nakon dugo patnje uživam u Linux Mintu 11