Koji je to hack forum? Googlao sam ali nalazi i bosna hack itd. Koji je tocno taj koji ste vi spominjali?
Linux backtrack, nikad dosta ivs
- poruka: 38
- |
- čitano: 7.018
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
forum je provjeren, za svaki slucaj pogledaj komentare prije nego sto ista skines
nije samo o hakiranju, nesto k ovaj forum, imas o igricama, hardveru, softveru, komentari vijesti u svijetu...
Uspjeh!
Greska mi je bila u tome da sam pomocu aircrack-ng otvarao onaj replay_xxxxxxx.cap file a trebao sam dodat jedan -w u komandu koji mi stvara jedan file u koji idu svi iv, koja sitnica a koliko muka.
Jel možež malo točnije objasnit što si napravio jer imam isti problem
je, slab ti je signal, tocno je i meni tako bilo, ti si to skupljao 4 h a triba bi sve rijesit za 30sec
Također isti problem ovdje! Skupio sam dva milijuna paketa i samo 1300IV-a i dobijem poruku key not found! Zar i to nije dovoljno? Ili lik ima hebeno dobar wep ključ?
Također isti problem ovdje! Skupio sam dva milijuna paketa i samo 1300IV-a i dobijem poruku key not found! Zar i to nije dovoljno? Ili lik ima hebeno dobar wep ključ?
Za prosijecan wep kljuc (recimo speed touch default sifra) treba ti oko 10.000 iv-a a za neku 30 znamenkastu sifru treba ti oko 100.000iv-a
Brzina skupljanja istih ti ovisi o tome koliko prometa ide kroz taj modem (sto vise ljudi je spojeni to ce brze ici, a moze uopce ne ici ako nije nitko spojen) i ovisi jos o svacemu
Eto, barem ste pokazali da je za prosječnog korisnika i WEP neprobojan.
Ma ja nisam prosječni korisnik!
Idem na aircrack ili backtrack