Linux backtrack, nikad dosta ivs

poruka: 38
|
čitano: 7.018
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Koji je to hack forum? Googlao sam ali nalazi i bosna hack itd. Koji je tocno taj koji ste vi spominjali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Linux backtrack, nikad dosta ivs
http://www.hackforums.net/index.php
forum je provjeren, za svaki slucaj pogledaj komentare prije nego sto ista skines
nije samo o hakiranju, nesto k ovaj forum, imas o igricama, hardveru, softveru, komentari vijesti u svijetu...
Aint no man above the crew
14 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Uspjeh!

Greska mi je bila u tome da sam pomocu aircrack-ng otvarao onaj replay_xxxxxxx.cap file a trebao sam dodat jedan -w u komandu koji mi stvara jedan file u koji idu svi iv, koja sitnica a koliko muka.

Jel možež malo točnije objasnit što si napravio jer imam isti problem

15 godina

je, slab ti je signal, tocno je i meni tako bilo, ti si to skupljao 4 h a triba bi sve rijesit za 30sec

14 godina
protjeran

Također isti problem ovdje! Skupio sam dva milijuna paketa i samo 1300IV-a i dobijem poruku key not found! Zar i to nije dovoljno? Ili lik ima hebeno dobar wep ključ?

...............................................................

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Linux backtrack, nikad dosta ivs
RexKiller kaže...

Također isti problem ovdje! Skupio sam dva milijuna paketa i samo 1300IV-a i dobijem poruku key not found! Zar i to nije dovoljno? Ili lik ima hebeno dobar wep ključ?

Za prosijecan wep kljuc (recimo speed touch default sifra) treba ti oko 10.000 iv-a a za neku 30 znamenkastu sifru treba ti oko 100.000iv-a

Brzina skupljanja istih ti ovisi o tome koliko prometa ide kroz taj modem (sto vise ljudi je spojeni to ce brze ici, a moze uopce ne ici ako nije nitko spojen) i ovisi jos o svacemu

17 godina
neaktivan

Eto, barem ste pokazali da je za prosječnog korisnika i WEP neprobojan. {#}

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma ja nisam prosječni korisnik!

Idem na aircrack ili backtrack

...............................................................

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice