Kubuntu download

poruka: 8
|
čitano: 1.782
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Kubuntu download

Imam jedno maleno pitanje.

Linux sam korisnik već neko vrijeme(Ubuntu), no nisam zadovoljan njegovom lošom podrškom za multimediju(MP3,avi...) pa me sad zanima je li moguće na novoj verziji Kubuntua moguće to sve odmah nakon instalacije bez nepotrebnih updateova?

Hvala unaprijed!

Belji se

Ono što možeš učiniti danas,,,nemoj učiniti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Kubuntu download
M_dipl. kaže...
beno101 kaže...

Imam jedno maleno pitanje.

Linux sam korisnik već neko vrijeme(Ubuntu), no nisam zadovoljan njegovom lošom podrškom za multimediju(MP3,avi...) pa me sad zanima je li moguće na novoj verziji Kubuntua moguće to sve odmah nakon instalacije bez nepotrebnih updateova?

Hvala unaprijed!

Belji se

Za ovo što ti trebaš najbolji ti je Mint.

Znači uzmem standardnu verziju ili DVD?

Ono što možeš učiniti danas,,,nemoj učiniti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kubuntu download

Uzmi standardnu te kasnije instaliraj programe prema potrebi.

Vidi Veni Vici
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kubuntu download

Ta podrška koju spominjes(kodeci i sl.) se na Ubuntuu moze podesiti za nekoliko minuta,a i uz malo brzu internet konekciju skines sve sa medibuntu-a i one restricted za 5 minuta. Mint ima sve vec podeseno.

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BLOGERX4 kaže...

Ta podrška koju spominjes(kodeci i sl.) se na Ubuntuu moze podesiti za nekoliko minuta,a i uz malo brzu internet konekciju skines sve sa medibuntu-a i one restricted za 5 minuta. Mint ima sve vec podeseno.

ili samo instaliraj vlc player. ne trebaju ti nikakvi dodatni codeci

16 godina
neaktivan
RaNzO kaže...
BLOGERX4 kaže...

Hmm, nisam probao. Ako instaliras vlc onda ti on vjerovatno povuce sve gore navedene pakete.

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
15 godina
protjeran
Kubuntu download

sudo aptitude install kubuntu-restricted-extras

I to je to.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BLOGERX4 kaže...
RaNzO kaže...
BLOGERX4 kaže...

Hmm, nisam probao. Ako instaliras vlc onda ti on vjerovatno povuce sve gore navedene pakete.

vlc ima vlastite dekodere, ništa dodatno ne vuče...isto tako foobar za glazbu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice