dakle, jos prije mjesec dana instalirao sam ubuntu, ali mi nije radilo kako treba i isao sam ga obrisati, prvo sam formatirao particiju diska na kojem je bio ubuntu preko disk managment-a na windowsu...poslije toga nisam mogao makniti ubuntu sa dual boot-a preko repair-command propt(komande: bootrec /fixmbr i bootrec /fixboot), i onda sam trazio drugi postupak da maknem sa dual boot-a i nasao OVO to sam sve napravio i danas idem ponovo stavit ubuntu, instaliram ga, kad se komp restarta nema ubuntu-a pogledam disk particiju sve uredno ubuntu stoji tamo, ali nema ga kad palim računalo... molim pomoc da instaliram ubuntu, i usput kako da instaliram itunes na ubuntu? smijete i napisati nekakve korisne programe za ubuntu.. :) hvala lp
Kako da vratim ubuntu
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.904
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-instaliraj grub na boot particiju ili MBR.
-nema korisnih programa (ako njima ne zarađuješ). Upotrebljivih ..? Ovisi, upravo za što ih misliš upotrijebiti itd.. (skraćujem, klikni na soft centar i čitaj ako te zanima.)
Odi ja drugi dio i tanmo ti sve pise o dual bootanju. Ovo mozes upotrijebiti i za druge os-ove ;)