npr-cod 2 i hoceli trazit direcx za tu igru i mogu li istalirat sve normalno i xfir... itd
Moliv vas da mi dogovorite
npr-cod 2 i hoceli trazit direcx za tu igru i mogu li istalirat sve normalno i xfir... itd
Windows igre na bilo kojem linuxu pa tako i ubuntu ne idu bez pomočnih programa kao što je wine. I da za igre trebaš imati directx.
Samo OpenGL igre, jer Linux nepodržava DirectX.
preko wine se mogu sve igrice ili barem večina
ja sam igro cod4 i radi ok i još par igrica
u kojem smislu smije?
ako su piratske onda NE! nije bitno sto je linux besplatan, ali ne smiijes stavljati software koji nije original!
u tom smislu je isto kao i kod windowsa...
e sada, da li ce ti netko zabraniti.... to je druga priča....
u kojem smislu smije?
ako su piratske onda NE! nije bitno sto je linux besplatan, ali ne smiijes stavljati software koji nije original!
u tom smislu je isto kao i kod windowsa...
e sada, da li ce ti netko zabraniti.... to je druga priča....
kakve su to gluposti ??
Tko je ovdje spomenuo uopce piratluk, covjek pita rade li igre na Ubuntu? Odgovor je da skines Wine (Google ce ti pomoci) i pokusas pokrenuti i sam ces vidjeti radi li.
Tko je ovdje spomenuo uopce piratluk, covjek pita rade li igre na Ubuntu? Odgovor je da skines Wine (Google ce ti pomoci) i pokusas pokrenuti i sam ces vidjeti radi li.
NE!!!!
pročitaj naslov!
piše "jeli se bilo koje igre SMIJU instalirati..."
@treba_do_neba
pročitaj naslov teme još jednom!
NE!!!!
pročitaj naslov!
piše "jeli se bilo koje igre SMIJU instalirati..."
@treba_do_neba
pročitaj naslov teme još jednom!
u zadnje vrijeme ovaj forum postaje tuziteljstvo....svi se hvataju tog piratluka, kao da ga do sad nije bilo...a svi ste s rukama u pekmezu....