HP Compaq Wireless problem Ubuntu

poruka: 8
|
čitano: 2.310
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imao sam windows 7 instaliran i presao sam na Ubuntu.. sve dobro instalirao... al nikako da mi wireless ne proradi.. trazio sam drivere za linux al nista.. na hp stranici jedino windows driveri...

0 0 hvala 0
17 godina

koji laptop, koji chipset?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP Compaq Wireless problem Ubuntu
dottnick kaže...

Pozdrav!

Imao sam windows 7 instaliran i presao sam na Ubuntu.. sve dobro instalirao... al nikako da mi wireless ne proradi.. trazio sam drivere za linux al nista.. na hp stranici jedino windows driveri...

Naravno, sa malo podataka malo se može reći. Inače, koliko znam Qompaq ima gumb za aktiviranje bežične i plavozubne veze, ali to valjda znaš, a za Linux tražiš drivere na Linux stranicama.A ako te već pita morao bi biti spojen prvo živčano. Možda ovdje? Za Toshibu ima sve po defaultu.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
16 godina
neaktivan

Imao sam isti problem sa lenovo laptop već sam pomislio da je otišla wireless kartica, tu na forumu sam sazno za program  Driver genius kad sam ga instalirao pronašao mi je drivere koji su mi falili i evo sad sve radi, probaj možda ti pomogne 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da ali (uvijek neko "ALI") Driver genius je za Winse, ne za Linux iliti za Ubuntu. Ako griješim {#}, molim {#}, ispravite me.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
15 godina
neaktivan

Rijeć je o HP Compaq 6715s ...

Da imam gumb za wireless koji bi mi trebao svijetiti plavo.. al klikam i nece se upalit..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

može pomoć?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
http://www.debian.org/doc/manuals/debian-reference/index.en.html
1
Nova poruka