Hosting

poruka: 7
|
čitano: 1.054
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hosting

e pozz raja evo instalirao sam linux na jedan dio hardiska i na drugom dijelu mi je windows 7 dali kako sad na ovom linuxu mogu da podignem web hosting za svoje stranice ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hosting
abraham.s kaže...

e pozz raja evo instalirao sam linux na jedan dio hardiska i na drugom dijelu mi je windows 7 dali kako sad na ovom linuxu mogu da podignem web hosting za svoje stranice ???

naravno

instaliraj lamp

dokumenti su ti uglavnom dokumentirani u /var/www

ako imaš kakvih problema oko toga, pitaj

Excellence in Linux since 1993
16 godina
neaktivan

mozesli mi svoj e-mail poslati na PM pa da malo oko toga popricamo jer nisam radio nikad ranije sa linuxom

16 godina
neaktivan
Koju distribuciju koristiš?to što ti želiš možeš napraviti sa xamp-om,koji je u distribuciji za linux,mac i windows-e.
16 godina
neaktivan
crowap kaže...
Koju distribuciju koristiš?to što ti želiš možeš napraviti sa xamp-om,koji je u distribuciji za linux,mac i windows-e.

koristim  UBUNT 32 bit .... a na drugoj mi je particiji windows 7 ... ako mozes taj postopak kako da hosting napravim da postavis ovdje na forumu ili link ako vec ima negdje

17 godina
Hosting
Možeš, ali stranice će ti biti online jedino kad si na ubuntu. Znači računalo ti mora biti upaljeno 24 sata na dan i ne smiješ prebacivati na windowse
www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robi kaže...
Možeš, ali stranice će ti biti online jedino kad si na ubuntu. Znači računalo ti mora biti upaljeno 24 sata na dan i ne smiješ prebacivati na windowse

sto to ?? zar nije moguce dugacije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice