Ili Slitaz ili XPud.
Ili Slitaz ili XPud.
nista KGB kaze 630mb
sa winrarom necu niti probat
zao mi je
probaj kontaktirat nidju
da imam przilicu sprizo bi ti i poslao u pon.
zapravo mozda i budem sutra sprzio kod nekog pa ti posaljem
Pozdrav,
treba mi Ubuntu ali nemam flat pa ga nemogu downloadat jer je prevelik. Molio bih nekoga ako može negdje uploadat ili ako zna link gdje mogu skinut ali da je jakooo kompresiran (do kakvih 50 MB). Recimo da je u KGB formatu ili bilo što ali da je jako kompresiran.
P.S. 32-bitna verzija
Zahvaljujem
Koji grad? Ako si u blizini nekog forumaša s flatom koji je voljan pomoći, zašto ne. Ako si u Splitu, javi se.
ma ja sam mu mislio poslat, al kad je napiso ovakvu glupost post iznad, necu nek se moli
Koju glupost, ono za poštovanje? Pa naravno, ako može dobiti taj CD ikako drugačije, neće bezveze trošiti resurse zajednice.
Hvala ljudi, ali zbilja netreba onda, očekivao sam nešto jednostavnije ali OK. Snać ću se već nekako, možda kod frenda i sl.
Sto je i logicno ;)
Ajd probaj KGB kad se diskonektujes sa neta ;)
zasto onda?
evo KGB mi je 3.5% bit ce do sutra(ujutro) gotov lol
Zato sto ti KGB ne komprimuje vec uploaduje na net i samo napravi nesto kao torrent datoteku ;)
Ajd diskonektuj se pa ces vidjeti ;)
Sto je i logicno ;)
Ajd probaj KGB kad se diskonektujes sa neta ;)
zasto onda?
evo KGB mi je 3.5% bit ce do sutra(ujutro) gotov lol
Zato sto ti KGB ne komprimuje vec uploaduje na net i samo napravi nesto kao torrent datoteku ;)
Ajd diskonektuj se pa ces vidjeti ;)
haha ozbiljno ? nisam to znao
necu provjeravati neda mi ga se ponovo skidat :)
inace bilo bi dobro znat napravit ko ona grupa sta radi Full Ripove igara
haha ozbiljno ? nisam to znao
necu provjeravati neda mi ga se ponovo skidat :)
inace bilo bi dobro znat napravit ko ona grupa sta radi Full Ripove igara
Ovisi od igre do igre (igre na Valve-ovom source engineu se mogu dobro kompresirati), ali u 90% slučajeva te full rip igre imaju izbačene glasovne datoteke od stranih (neengleskih) jezika i rekodirane filmske cutscene u manjoj kvaliteti
Prvi puta sam na ovo naišla, ali možda nekom bude korisno.
Neće mu to puno pomoći kad je za MinimalCD nužna internet konekcija, jer 400-tinjak MB je base system koji će instalacija povući s neta. Bez GUI-a. Onda treba još GUI povući, instalirati, zatim sve programe bla bla... Shvaćaš kaj želim reći? Ne zove se bezveze MinimalCD. Namjena mu je da si svatko skroji distru po volji, ali treba imati internet konekciju, po mogućnosti brzu.
Pozdrav,
treba mi Ubuntu ali nemam flat pa ga nemogu downloadat jer je prevelik. Molio bih nekoga ako može negdje uploadat ili ako zna link gdje mogu skinut ali da je jakooo kompresiran (do kakvih 50 MB). Recimo da je u KGB formatu ili bilo što ali da je jako kompresiran.
P.S. 32-bitna verzija
Zahvaljujem
Napiši ako želiš da ti sutra zapržim cd i u ponedjeljak pošaljem da se ne patiš.
Platit ćeš cedevitu ako se ikad sretnemo i bok:)
Pazi da se ne zapijete ;)
Ja raspakirao .iso datoteku i onda je kompresirao u tar.gz i zauzima oko 60mb.... ?
Ja raspakirao .iso datoteku i onda je kompresirao u tar.gz i zauzima oko 60mb.... ?
ozbiljno ?
ja sam isto raspakirao pa nista nisam dobio time :S
evo sad i ja radim tar.gz i ispada isto :S
radim sa 7zip-om
sa cime si ti?
Svaka čast dečki, ajde onda neka hrvatskafarkasevec uploada na torrente pa cu ja skinut ili ako se nekome da uploadat na neki web servis (to mi je bolje)
radim sa 7zip-om
sa cime si ti?
Desni klik na "Ubuntu_10.10.iso" - Extract
Desni klik na folder "Ubuntu_10.10" - Compress
Odaberi sa desne strane "tar.gz" - Apply
I to je to, inače to je GZIP
@ sad ću uploadati na dropbox pa ću ti dati link ;)
radim sa 7zip-om
sa cime si ti?
Desni klik na "Ubuntu_10.10.iso" - Extract
Desni klik na folder "Ubuntu_10.10" - Compress
Odaberi sa desne strane "tar.gz" - Apply
I to je to, inače to je GZIP
@ sad ću uploadati na dropbox pa ću ti dati link ;)
da prvo se napravi tar pa onda od njega gzip
al meni nije nista kompresiralo to mi je cudno