Evolution mail/news/rss?

poruka: 3
|
čitano: 1.533
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Evolution mail/news/rss?

Dok sam bio na Windowsu koristio sam Thunderbird, kada sam prešao na Ubuntu (9.10) počeo sam koristiti Evolution. Trebao bih podesit Evolution da prima news i rss. News sam pokušao podesit ali mi nije pošlo za rukom, pa bih trebao uptstvo kako ide? RSS nije nativno podržan pa je potrebno instalirati nekakav plug-in, zanima me odakle i koliko dobro on radi? Isto tako me zanima dali postoji način da Evolution iako je ugašen prikaže kada pristigne pošta/news/rss u trayu kraj sata?

Jedan od većih razloga zašto jednostavno ne bih prešao na Thunderbird jeste integracija koju Evolution ima sa Ubuntu-om, recimo dosta mi je važno da se alarmi podešeni u Thunderbirdu oglase (iskoči dijaloški okvir) iako je Thunderbird ugašen, umesto tek kada ga pokrenem kao do sada, pa ako neko ima kakvih korisnih uputa i o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Evolution mail/news/rss?

Ne koristim Evolution otkada je izašao novi thunderbird 3, ali za uputstva kako podesiti RSS možeš pogledati ovdje

Hočemo više Linux tema u BUG-u i Mreži :-)
17 godina
neaktivan
RE: Evolution mail/news/rss?
MacChristian kaže...

Ne koristim Evolution otkada je izašao novi thunderbird 3, ali za uputstva kako podesiti RSS možeš pogledati ovdje

Zahvaljujem.

Dali bi mi neko mogao objasniti kako podesit u Evolutionu da primam news-e sa recimo news.t-com.hr?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice