Dual boot Windows 7 i Slackware 13.1

poruka: 4
|
čitano: 1.155
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Da li je moguće instalirati Windows 7 i Slackware 13.1? Želio bih da pored Win 7 instaliram Slackware 13.1. Za instalaciju Slackware sam predvidio oko 50 GB. Međutim, nisam nikada instaliro Slackware ( jesam Ubuntu 10.4, moonOS 3, OpenSu 11.3 i586 i pokušavao FreeBSD 8.0) pa bih molio za savjet. Našo sam jedan tutorijal ali je starija verzija i ne spominje dual boot instalaciju. Zahvaljujem na savjetima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Slackware defaultno koristi LILO boot-loader, sama instalacija bi trebala detektirati vec instalirani windows sustav i time ga dodati u boot menu, ako ne morat ces ga rucno konfigurirati............

Trebao si pitati ovdje, to vrijedi i za temu iznad ove.............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tražio sam ,u ovom forumu ,dali već postoji tema po ovom pitanju. Nisam dobio odgovor ,za konkretno pitanje,niti na forumu a ni pomoću Googla. Znam da neke distribucije Linuxa to mogu da odrade tj. da detektuju već postojeći Windows OS.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije neke nego skoro sve koje imaju automatsku instalaciju...........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice