custom screenlets startup i awn manager

poruka: 3
|
čitano: 860
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

trebam dvije pomoci, molim vas....

pogledajte samo kako bi mocno izgledao desk, kad bi se takav pokretao pri startupu

linux mint

problem je u tome sto se pri startupu sve to pokrene osim avant window managera, samo sto neki screenletsi nisu takve boje vec defaultne....

mislim, da je problem u screenletsima povezanim s netom, pa posto se oni pokrenu prije poruke network connected... mozda je to problem

molim vas, zelim takav desk... i avant se ne piokrece nego ga moram manualno pokrenuti

hvala unaprijed

problem su fead reader i onaj s iste strane na dnu, budu bijeli nakon startupa dok onog in out uopce nema

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 17:46 (mindstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pa awn ima opciju za autostart u sebi. Ako se prebrzo diže onda napravi malu skriptu koja će ga pokretati sa zakašnjenjem. Ili screenlets-e.

Primjerice :

#!/bin/bash

sleep neko vrijeme

awn (ili screenlets naredba)

spremiš negdje skriptu i promjeniš autostart programa koji si odabrao da point-a na tu skriptu: sh /putanja/do/skripte/

Naravno skripta mora biti chmod-ana na 755 ilitiga +x

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

da, to bi moglo pomoci... ali ne da mi se sad, budem jednom, mada mi bas ni nije jasno kako to...

uglavnom, svaka cast... sta se tice kompleksnijih linux problema ti si jedan od rijetkih od kojih mogu ocekivat odgovor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice