kako se instalira backrtack 4 sad dvd distribucije na tvrdi disk... zamolio bih vas za upute korak po korak jer sve sto u backtracku znam je probijat wep... tako da ovaj pomagajte... sam necu nikad skontat... ja visim na windowzioma.. ali evo dopalo mi se ovo bt4 cudo pa pomagajteeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
BT4 BETA instal-- how to???
- poruka: 13
- |
- čitano: 4.379
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš iskustava s Linuxom?! Najprije podijeli disk, ako želiš dual boot, ili ćeš računalo samo za backtrack koristiti?! Ako ne, trebaš napravitinovu particiju(10GB) jer će backtrack sve prebrisati. Trebat će ti i jedna share particija u FAT32 obliku. Ja mislim da s lylo u BT sve to možeš napraviti. Kad si napravio particije, pokreneš BT installer i pričekaš. Zatim opet preurediš boot opciju, jebi ga, neznam sad komande, javi mi se privatno, možda ti nađem još štogod. Nisam siguran da modovi blagonaklono gledaju na hacking alate, zato... Ali evo jedan .pdf koji objašnjava. A za dual boot se trebaš potruditi. Forum od dečki, pa čačkaj.
smothoperator ce ti to bolje objasnit posalji mu pm
ave cyber, neumisljeni te pozdravlja!!!
cyber, druze dragi ti volis pametovat... je li tako?? e pa onda mamicu za rukicu i njoj prosipaj takav oblik pameti!!!!!
ovaj forum sluzi da se odgovara na pitanja, a ne dokaziva nesto za sto nemas dokaze....
backtrack 2(s kojim sam poceo) je bilo lagano koristit kao i i bactrack3 sa live cd-a ili usb-a, bas kao i bt 4.... Ali bt 4 je jos u beta fazi tako da nema installera, a na cd/dvd samo sprzis image i eto live distre....
a to ako ti ne znas probit wep sa bt je tvoj problem a ako si zavidan meni sto znam isto tvoj... ali ja nisam kao ti pa ti savjetujem da proguglas malo (ako ne znas koristit www.google.com odi na www.youtobe.com i tamo upisi "backtrack wep" i pritisni enter, /pa ces vidit da je to vrlo lako/), nabavis odgowarajucu wlan karticu, informiras se, i nadasve upristojis- pa ce onda mozda nesto bit od tebe... ako ti je neugdono i zapnes (a u pocetku smo svi zapinjali ) javi se slobodno , ja naime, nisam kao ti , i necu te ismijavat vec cu te uputit i pomoc ti....
ja ne tvrdim da imam siroko i opsezno znanje o bactracku i da sudjelujem u stvaranju kernela..
samo kazem da znam probijat wep enkripciju.....
to ti je kao medicina- doktor za srce, doktor za uho-grlo-nos, doktor za pluca... -pa tako i u backtracku- doktor za wep enkripcije, doktor za kernel.....
http://www.offensive-security.com/documentation/bt4install.pdf ma nasao sam ja ovaj bolji tutorial, samo meni treba dual boot, a ne znam da li se moze pomocu ovog http://forums.remote-exploit.org/showthread.php?t=20134&highlight=dooal+boot&page=3 ista napravit jer bas nemam iskustva sa dooal botoovima i instalacijama linuxa iz shella... a ne zelim riskirat da sve ode k vragu pa da 3 dana oporavljam windowze....
.
Zna li ti taj cimer?! Probaj bt na USB instalirati! Ovo je neko prepucavanje ljudi koji se znaju, vi mene samo zajebavate. Ja neznam ništa.
varazdinec, dodji u zg da ti pokazem..... "mreza" je njegovo djelo ne kazem da nije samo, ima tu jos kljuceva koji su "procurili" i to bez cilenta (frgmnt attc)... dojdi mi , dojdi mi... naucit ce tebe caca....
ja sam tek sad skonta da me ovaj lik zna... moj cimer nema pojmo sto se toga tice, ne zna on sta je boot manager, tako da ovaj..... niko tebe ne zajebava vec pomagaj ako znas... hvala na razumijevanju...
ajde celjadi pomagajteeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta ce ti backtrack? I još betu instaliraš...
Uzmi neku jednostavniju linux distribuciju poput openSUSE ili Ubuntua
wpa cracking....
Moreš krekirat wep na bilo kojoj distri. Uzmi mint ili ubuntu, ionako je najvise takvih tutoriala napisano za ubuntu.