LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 513.396
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
INKOGNITO3 kaže...

Potpisah za novi mob i cekam G4 da dodje :) 

Inace bivsi korisnik G2(koji je jos uvijek zmaj)

Par pitanja na pocetku:

Prvo: mogu li bilo koji punjac za wireless punjenje uzeti ? vecina ih ima Output 1A

Ovo: http://www.aliexpress.com/item/Vosicar-hot-sale-for-LG-G4-F500-H815-H815-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-good-quality/32368695177.html?spm=2114.01020208.3.2.9jDYrm

ili ovo: http://www.aliexpress.com/item/Universal-Qi-Standard-Wireless-Charger-Power-for-SAMSUNG-GALAXY-S6-Edge-LG-Nexus-4-G3-G4/32378944469.html?spm=2114.01020208.3.11.9jDYrm

Drugo:

Root-ima li neki one click root koji se moze sa moba ili sa pc-a rijesiti ? 

Dakle ne trebam nista drugo nego root, radi par dobrih aplikacija koje ga zahtjevaju

punjac koji sam ja dobio uz LG G4 ima output 1.8A pa ti odluci oces uzeti slabiji ili jaci.

14 godina
neaktivan
Iron13 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Par pitanja na pocetku:

Prvo: mogu li bilo koji punjac za wireless punjenje uzeti ? vecina ih ima Output 1A

Ovo: http://www.aliexpress.com/item/Vosicar-hot-sale-for-LG-G4-F500-H815-H815-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-good-quality/32368695177.html?spm=2114.01020208.3.2.9jDYrm

ili ovo: http://www.aliexpress.com/item/Universal-Qi-Standard-Wireless-Charger-Power-for-SAMSUNG-GALAXY-S6-Edge-LG-Nexus-4-G3-G4/32378944469.html?spm=2114.01020208.3.11.9jDYrm

Drugo:

Dakle ne trebam nista drugo nego root, radi par dobrih aplikacija koje ga zahtjevaju

punjac koji sam ja dobio uz LG G4 ima output 1.8A pa ti odluci oces uzeti slabiji ili jaci.

Sve koje nalazim imaju output od 1A, bit ce i to ok ;)

Nego moze iskustva od heavy usera nakon ovog novog updatea, baterija, brzina, multitasking, igrice, lagiranje itd ?

Za kameru cujem samo pohvale, kako je sa slikama predmeta koji se micu ? tj ljudi u hodu itd ?

11 godina
INKOGNITO3 kaže...
Iron13 kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Par pitanja na pocetku:

Drugo:

Sve koje nalazim imaju output od 1A, bit ce i to ok ;)

Nego moze iskustva od heavy usera nakon ovog novog updatea, baterija, brzina, multitasking, igrice, lagiranje itd ?

Za kameru cujem samo pohvale, kako je sa slikama predmeta koji se micu ? tj ljudi u hodu itd ?

Ja sam na v10c i sve je savrseno sto se brzine tice.

Nekada citam kako ljudi spominju lag, ali toga nema, nikakvo trzanje...sto se multitaskinga tice isto sve savrseno...npr. otvorim 15-20 app i skrolanje izmedju njih radi brzo, nema memory leak kao na Galaxy S6 da u multitaskingu app koje bi trebale raditi u pozadini i biti otvorene kada ih kliknes on ponovo ucitava...ovdje sve ceka i radi u pozadini.

Sto se baterije tice neznam koliko sam ja mjerodavan, kod mene je u zadnje vrijeme sve upaljeno od wifi, lokacije, svjetlina ekrana na 100%...izguram cijeli dan i navecer ide na punjac.

14 godina
ocean77 kaže...

Nekada citam kako ljudi spominju lag, ali toga nema, nikakvo trzanje...sto se multitaskinga tice isto sve savrseno...npr. otvorim 15-20 app i skrolanje izmedju njih radi brzo, nema memory leak kao na Galaxy S6 da u multitaskingu app koje bi trebale raditi u pozadini i biti otvorene kada ih kliknes on ponovo ucitava...ovdje sve ceka i radi u pozadini.

Sto se baterije tice neznam koliko sam ja mjerodavan, kod mene je u zadnje vrijeme sve upaljeno od wifi, lokacije, svjetlina ekrana na 100%...izguram cijeli dan i navecer ide na punjac.

Nije istina da nema lagga... Ne znam kakvu razinu fluidnosti si naviknut, ali LG je trzav, posebno ako uzmemo u obzir da se radi o flagshipu. 
Ja sam prodao G4 upravo zbog toga jer pokraj G4 sam imao i M8 i Nexus 5 koji su bili znatno bolji što se brzine i fluidnosti tiče. 
Upravo sam na Z3 Compact koja ga također šije po tom pitanju. 

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
ocean77 kaže...

Nije istina da nema lagga... Ne znam kakvu razinu fluidnosti si naviknut, ali LG je trzav, posebno ako uzmemo u obzir da se radi o flagshipu. 
Ja sam prodao G4 upravo zbog toga jer pokraj G4 sam imao i M8 i Nexus 5 koji su bili znatno bolji što se brzine i fluidnosti tiče. 

ja dolazim sa G2 i na njemu nije bilo nikakvih lagova niti trzaja itd sve stock. cekam jos G4 valjda ce u utorak pa se samo raspitujem. bilo je dosta rasprava i sa G2 da nekima laga itd i sl

nisam nista od toga imao (da pokucam u drvo)

Iskreno zanima me samo da vrti super novije igrice (zahtjevnije primjer Modern Combat 5, vrti super i G2 ali kada izadju nove da bude sve ok)

I naravno kamera mi je jako bitna a to su same pohvale za sada

Ostalo onda multitasking super radi jer koristim razne drustvene mreze plus messengere itd

Edit1: zaboravio i razne editore za filmice i slike ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 22:38 (INKOGNITO3).
17 godina
LG G4 - Rasprava

vrti igre bez problema i multi kao i kamera su odlicni

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Cordas kaže...
ocean77 kaže...

Zavisi kakvog si smeca natrpao...odi u T-Mobile i probaj tamo Galaxy S6, LG G4, Xperiu...tako da vjerujem da se moze postici i da trza.

Meni moj ne trza niti najmanje dok mi je G3 na pocetnim verzijama trzao i to uz jednak nacin koristenja.

Ovaj je definitivno pozitivan pomak naprijed i nema usporedbe sa G3...razlika je ogromna sto se toga tice.

Pitas na kakvu sam razinu fluidnosti naviknut...samo cu ti reci da imam i koristim pored ovoga G4 jos i Nexus 5, Nexus 7 i iPad Air.

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Kaj su ga tolko ispeglali da mob nema vecih problema ?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

navodno sljedeci firm. rjesava i touchscreen problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

navodno sljedeci firm. rjesava i touchscreen problem

Bas citao kakva je to razlika u displayu kod Tele2 i Tmobile ? (dolazi mi iz Tmobile-a mob)

Plus ima li kao i na G2 da se solo stavi novi update tj skine se madjarski open ? 

17 godina
LG G4 - Rasprava

moj je kupljen u ducanu i bolji je ekran od onog u tele 2 tj. kolega s joba ga ima ... pitanje je od kuda tele 2 ih nabavlja

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
LG G4 - Rasprava

Teorija zavjere... lol. 

Sta sve nećete umisliti...LG ima poseban odjel za sastavljanje G4 sa losijim ekranima za isporuku Tele 2 operaterima...ajde malo razmisli koliko to ima smisla. :) 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Teorija zavjere... lol. 

Sta sve nećete umisliti...LG ima poseban odjel za sastavljanje G4 sa losijim ekranima za isporuku Tele 2 operaterima...ajde malo razmisli koliko to ima smisla. :) 

Pitam samo informativno, bez obzira tko prodaje kako je moguce da jedni imaju bolji a drugi losiji ekran ? 

Dakle iskustva korisnika me zanimaju i njihova zapazanja. Jer ocito ako je los ekran kod bilo tele2 ili tmobile ili vip ili slobodna prodaja trebao bi se dati zamjeniti zar ne ?

17 godina
LG G4 - Rasprava

a ovisi za koje trziste se shalje istocno ili zapadno...uglavnom nems brige ako je iz t-mobile ili vip-a

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jos jedno pitanje: vidim da u opisu pise bezicno punjenje. E sada ima li ovaj iz Tmobile-a vec ugradjeno za bezicno punjenje pa samo kupim bezicni punjac ili ?

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

nema ali mozes nabavit modul

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
4mal kaže...

a ovisi za koje trziste se shalje istocno ili zapadno...uglavnom nems brige ako je iz t-mobile ili vip-a

Reci da se salis s ovim.

Mogao bih se sada i sam sebi smijati jer sam se dao navuci na ovo...uglavnom isao sam nesto obaviti do grada i usput usao u T-Mobile da vidim tu razliku...razlike nema, nikakve.

11 godina
LG G4 - Rasprava

Daj ne pricajte gluposti, agram uvozi mobitele za sve operatere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
4mal kaže...

Reci da se salis s ovim.

Mogao bih se sada i sam sebi smijati jer sam se dao navuci na ovo...uglavnom isao sam nesto obaviti do grada i usput usao u T-Mobile da vidim tu razliku...razlike nema, nikakve.

Ja cu se isto dat navuc pa cu ici provjeriti jer me bas zanima :) (kada dobijem mob naravno)

Edit: moze neka slika mjeseca sada sa mobom posto sam vidio da ispadaju slike dobro po noci

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 23:47 (INKOGNITO3).
11 godina
LG G4 - Rasprava

Lijevo t-com G4, desno T2 G4

T2 ima svijetliji zaslon dosta, G4 je pošiljka iz 08.2015, T-mobile je iz 06.15

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Lijevo t-com G4, desno T2 G4

T2 ima svijetliji zaslon dosta, G4 je pošiljka iz 08.2015, T-mobile je iz 06.15

Gdje si isao to provijeriti ? i jesi mozda pitao sto se tice zamjene ? 

11 godina
LG G4 - Rasprava

Ma mogu sutra trazit novog. Moj je ovaj t-com, al iskreno ja sam prezadovoljan ekranom i baterijom da ne zelim nista dirat. Doduse ovi novi ekrani nemaju ghost touch problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Ma mogu sutra trazit novog. Moj je ovaj t-com, al iskreno ja sam prezadovoljan ekranom i baterijom da ne zelim nista dirat. Doduse ovi novi ekrani nemaju ghost touch problem...

Nista moram u utorak vidjeti kakav je moj datum proizvodnje i otici odmag u tele2 na trg da vidim razliku

Nadam se da ce uvaziti reklamaciju

10 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav,dvoumim se izmedu LG G4 i Galaxy S6,zanima me kakva je baterija na G4? Znaci na mobu ugl surfam i na fejsu sam..nekad zaigram koju igricu:D Koliko SOT dobivate sa cca 70% brightness?I ako je netko mozda imao S6 pa da usporedi te dvije baterije:D Usput kakav je G4 u gamingu onih "hardcore" igrica tipa nova 3 dead trigger 2 san andreas itd..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
exilestar kaže...

Pozdrav,dvoumim se izmedu LG G4 i Galaxy S6,zanima me kakva je baterija na G4? Znaci na mobu ugl surfam i na fejsu sam..nekad zaigram koju igricu:D Koliko SOT dobivate sa cca 70% brightness?I ako je netko mozda imao S6 pa da usporedi te dvije baterije:D Usput kakav je G4 u gamingu onih "hardcore" igrica tipa nova 3 dead trigger 2 san andreas itd..

Mogu ti reci samo za LG G2 da on i dalje vrti ove igrice bez problema plus Modern Combat 5 glatko bez zastajkivanja, a posto je G4 jaci od njega ne sumnjam da on isto sa lakocom vrti igrice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 17:43 (INKOGNITO3).
10 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Koliko screen on timea dobivate vi zahtjevniji korisnici koji igrate i igrice

0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

3 max ali umjereno

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

3 max ali umjereno

dakle isto kao s6..

13 godina
neaktivan
ocean77 kaže... 

Ja navedeno probao danas i nema nikakvog ponovnog učitavanja. Probao multitasking s You Tube, a imao u pozadini otvoreno 8 aplikacija.

thebatman kaže...

Daj ne pricajte gluposti, agram uvozi mobitele za sve operatere.

Agram je ovlašteni serviser večih proizvođača mobitela., uvoznik ne.

On s uvozom top modela nema veze.

Tele 2 uvozi LG iz Mađarske, Samsung mobiteli su od Samsunga Hrvatska.,LG mobiteli od LG Hrvatska (osim Tele 2)...T-mobile kao operater dobiva iz Njemačke., za Vip ne znam.

Također i Santa Domenica je ovlaštenu ovoznik Samsunga i LG-a.

Svijet Medija sam uvozi mobitele, van uvoznika...njihovi Iphone je onaj koji se prodaje u SAD-u.

Nije to baš tako jednostavno kako se čini na prvu. Ima tu dosta kombinacija. Netko uvozi preko ovlaštenog uvoznika, netko sam uvozi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 9:36 (R36).
17 godina

Eto vidis da sam bio u pravu ;-)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice