LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.239.141
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Jel moze pomoc netko mucim se s problemom cijeli mjesec hvala puno
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ice45 kaže...
Jel moze pomoc netko mucim se s problemom cijeli mjesec hvala puno

Kakav je signal u tvom podrucju?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
11 godina
neaktivan
Super haha aj reci mi kako da izgasim android os na mobilnih podataka jer mi koristi puno mb
15 godina
Ice45 kaže...
Super haha aj reci mi kako da izgasim android os na mobilnih podataka jer mi koristi puno mb

Povuci notifikacije prema dolje i evo slika.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Mislim da on želi da mu 'androidos' prestane gutat promet. Gašenjem podataka u potpunosti nije dobio ništa.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Netko zna zasto mi se mobitel pregrijava oko kamere? Svjetlina zaslona je na automatski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Da tocno to ovaj mj mi potrosio 1.2 gb za sada prosli mj 600mb neshacam kako jel znate rjesenje
11 godina
neaktivan
Mobilne gasim kad ih nekoriatim ali mi guta puno kad su upaljen android os
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Šta mislite hoćemo li dobiti apdejtovan launcher uz novi 6.0 sistem? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da li mora da se ima xposed da bi radio greenify? Inace imam root.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 10:20 (MarkoB7).

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Ne treba xposed

ja

0 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - Rasprava

ekipo.

Pošto koristim mobitel stalno baterija mi drzi jedva jedan dan.

Vidim da se na netu prodaju baterije za lg g3 koje su duplo veceg kapaciteta.

Ove koje vidim na netu su 6400 mAh.

A znamo da su original baterije 3000 mAh.

Pa me zanima ove od 6400 mAh jel je to neki marketinski trik ili je stvarno tolki kapacitet?

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Uz takve baterije većeg kapaciteta dolazi i poseban zadnji poklopac jer je takva baterija puno deblja. Ima frend na svom S4 to, uredno preko 10h SOT-a navuče, ali brate mobitel tako ružno izgleda s tim da je to strašno. Ako je baterija iste debljine onda je lažan kapacitet.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ljudi, kako je moguce da trajanje baterije postane losije nakon root-a i brisanja hrpe aplikacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

moj danas crko...odjednom se ugasio, palim ga, nekad upali, radi 10-15 sek i ugasi se...nekad kad ga palim mi dode neki put zeleni screen, nekad crni, ne sjecam se iskreno sta pise, kolega na poslu slikao, treba mi poslati sliku, pa okacim ovdje...uglavnom neki TZ nesto ako se dobro sjecam...

ubacio karticu u tablet i sad se mucim sa dimenzijama tableta -.-

probat cu ponovno staviti neki android, ispocetka sve brisat, nadat se da nije otislo nesto u mobu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Da je nešto riknulo bile bi jako male šanse da ga upališ. LG Flash Tools, CSE Flash, prije toga skini posljednji official Rom.

0 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

Ljudi, kako je moguce da trajanje baterije postane losije nakon root-a i brisanja hrpe aplikacija?

Da nisi možda obrisao nešto potrebno samom Romu pa sad imaš zbog toga probleme? Nekako mi to prvo pada na pamet.

13 godina
RuskeGTT kaže...

moj danas crko...odjednom se ugasio, palim ga, nekad upali, radi 10-15 sek i ugasi se...nekad kad ga palim mi dode neki put zeleni screen, nekad crni, ne sjecam se iskreno sta pise, kolega na poslu slikao, treba mi poslati sliku, pa okacim ovdje...uglavnom neki TZ nesto ako se dobro sjecam...

ubacio karticu u tablet i sad se mucim sa dimenzijama tableta -.-

probat cu ponovno staviti neki android, ispocetka sve brisat, nadat se da nije otislo nesto u mobu

Posalji pa da vidimo

ja
15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
Almin94 kaže...

Da nisi možda obrisao nešto potrebno samom Romu pa sad imaš zbog toga probleme? Nekako mi to prvo pada na pamet.

Nisam, a i da jesam vjerovatno bi se odrazilo na sami rad uređaja.

15 godina
Dardevil kaže...

Da je nešto riknulo bile bi jako male šanse da ga upališ. LG Flash Tools, CSE Flash, prije toga skini posljednji official Rom.

evo sad sam ga upalio, radio je 20 sekundi i freezao, crni ekran, pa sam od sebe restarta se, pokrece se splash screen i to bez zvuka od LG-a i onda mi dosao zeleni screen na kojem pise:

TZ Crash!

DemiGod Crash Handler: TZ Crash!

Press key to choose Dload Mode or Reboot

1) Volume Up: Dload Mode

2) Volume Down: Reboot

itd.

13 godina
LG G3 - Rasprava

Jel udje u download mode ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

gledao po netu kako ic, palim sa power i vol down, cim se pojavi logo ponovno pretisnem power i vol down, odem u factory reset, pojavi se android logo na 2-3 sek i zablesira se, tj pali se ispocetka LG logo i blokira i dalje nista, nekad kad ga i palim se cuje neki pistajuci zvuk (neznam od kud, pogadam mozda iz maticne) i dok ne skinem bateriju pisti...i sad vise ga nemogu ni upaliti da ude u u home...nula bodova...

i da, ovaj zeleni ekran TZ crash, nekad se upali i crni ekran sa kernel crash i jednom mi upalio se crveni ekran sa isto nekom greskom, ispod toga isti text, nekad pise i log sa svakakvim podacima, nekad samo ovo sta sam napisao gore

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 14:28 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Ice45 kaže...

Povuci notifikacije prema dolje i evo slika.

pa kad sam vani izgasim wi fi a kad mi potreban upali mobilne i onda mi jede mb previse ovaj mj 1300 prosli samo 400mb ali neshacam kako 

10 godina
neaktivan
Nadam se da imaš sreće pa ne bude problem sa matičnom. Susjedu je više manje bila ista situacija na S5 i svašta smo nešto probavali ali nije išlo. Na kraju je završio na servisu jer je bio pod garancijom i mjenjali su matičnu. Ako ti je pod garom i nije rootan ili si na stocku nosi na servis.
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Je li bitno ako je na mobu HKG verzija softvera odnosno Hong Kong ili EUR? Kupio sam nov fabrički otkljucan i na njemu je dosla HKG verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

gledao po netu kako ic, palim sa power i vol down, cim se pojavi logo ponovno pretisnem power i vol down, odem u factory reset, pojavi se android logo na 2-3 sek i zablesira se, tj pali se ispocetka LG logo i blokira i dalje nista, nekad kad ga i palim se cuje neki pistajuci zvuk (neznam od kud, pogadam mozda iz maticne) i dok ne skinem bateriju pisti...i sad vise ga nemogu ni upaliti da ude u u home...nula bodova...

i da, ovaj zeleni ekran TZ crash, nekad se upali i crni ekran sa kernel crash i jednom mi upalio se crveni ekran sa isto nekom greskom, ispod toga isti text, nekad pise i log sa svakakvim podacima, nekad samo ovo sta sam napisao gore

Probaj download mode: drzi volume UP i spoji na pc i pricekaj malo.

ja
15 godina
antiratar kaže...
Nadam se da imaš sreće pa ne bude problem sa matičnom. Susjedu je više manje bila ista situacija na S5 i svašta smo nešto probavali ali nije išlo. Na kraju je završio na servisu jer je bio pod garancijom i mjenjali su matičnu. Ako ti je pod garom i nije rootan ili si na stocku nosi na servis.

rootan je :/ ima garu

bender_007 kaže...
RuskeGTT kaže...

Probaj download mode: drzi volume UP i spoji na pc i pricekaj malo.

to budem sutra probao

13 godina
LG G3 - Rasprava

:) evo i ja skrkao svog hahaha

ja

1 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

sta se desilo? ja ako uspijem osposobiti svog, stavit cu V20, koju verziju mi preporucujete, koja je najstabilnija, kojoj baterija duze traje i sl. prednosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

v20t

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice