LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.086.519
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
LG G2 tema

Namjeravam kupiti G2 star godinu dana, pa me zanima dal još ima problem sa zagrijavanjem i žutom flekom na ekranu ? Ako ima kolko se to često dešava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kako se instalira Cloudy G2 3.3? Trenutačno sam na AOSP Lollipopu i nikako ne mogu bootati instalaciju. Flashao sam sa AutoRec V2 KK bootloader i još par stvari sam pokušao, ali ekran samo bude crn nakon LG logo-a nakon instalacije i onda moram vraćati nandroid. Thanks

0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
SebaOS kaže...

Kako se instalira Cloudy G2 3.3? Trenutačno sam na AOSP Lollipopu i nikako ne mogu bootati instalaciju. Flashao sam sa AutoRec V2 KK bootloader i još par stvari sam pokušao, ali ekran samo bude crn nakon LG logo-a nakon instalacije i onda moram vraćati nandroid. Thanks

Flashaj LP KDZ, pa onda Autorec V2 i Cloudy

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi, imam pitanje vezano za zamjenu displeja...

U ovlaštenom cijena 280 KM, a u neovlaštenim 180-220 KM.

Da li ima neki servis u BiH (možda neko zna) koji bi htio uraditi posao, a da ja kupim dijelove i koliko bi bila cijena takve usluge?

0 0 hvala 0
14 godina

Kolege, može info otprilike koliko prostora ostane na raspolaganju kad se kupi mob i nema ništa od korisnika na njemu ? Mislim na model od 16GB i još bi išao odmah na Lolipop upgrade pa me zanima koliko mjesta zapravo mi onda ostane u startu ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 10:37 (itomic009).
14 godina
itomic009 kaže...

Kolege, može info otprilike koliko prostora ostane na rasolaganju kad se kupi mob i nema ništa od korisnika na njemu ? Mislim na model od 16GB i još bi išao odmah na Lolipop upgrade pa me zanima koliko mjesta zapravo mi onda ostane u startu ?

Mislim da je nekih 10 GB slobodno. Ali ako ga rootaš možeš obrisati dio LG bloatwarea ako ti ne treba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav,

htio bih se vratit na stock KK sa LP, ali ne uspijevam to napravit sa Flashtool, dodje do 2% i onda bloka. Help? 

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Idi tot metodom

ja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
_jasko26_ kaže...

Da li ima neki servis u BiH (možda neko zna) koji bi htio uraditi posao, a da ja kupim dijelove i koliko bi bila cijena takve usluge?

Naruči preko neta displey i touch za 50usd, zatim ti zamjeni sam ili odnesi u servis gdje će ti uzeti 20-30KM, mislim da ćeš tako dosta uštediti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 1:09 (jigsaw5063).
14 godina

Jel preporučate G2 pored ovih današnjih mid range mobova do 2500 kn ili ima nešto bolje ?? Koliko sam ja skužio nema ništa ni blizu za te pare G2 (pod uvjetom da me dopadne normalan primjerak).

14 godina
LG G2 tema
Kupujes novi iz dućana? Njuškalo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kupujem samo iz dućana novi na karticu tako da Njuškalo otpada. Najrađe bi uzeo za keš nešto s Njuške ali sad keša nemam.

14 godina
LG G2 tema
A onda jedino Alcatel Idol 3 je najzanimljiviji u tom rangu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Misliš da je bolja kupovina nego LG G2 ? Koštaju me manje više isto.

14 godina
LG G2 tema
Pročitaj recenzije, pogledaj videa i vidi šta više paše. Idol ima stereo zvučnike koje su u rangu htc-a, proširivu memoriju, veći ekran, jbl sluške, možeš ga koristiti naopako...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

vidim da je izašao V30d za VIP..je li netko nadogradio?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fikos_94 kaže...

vidim da je izašao V30d za VIP..je li netko nadogradio?

???

pa sta to nije onaj koji su svi koristili, a vani je od 1.4.

10 godina
neaktivan

Ma nisam nikad naručivao preko neta, ne znam ni kako ide procedura ni koliko će na kraju da ispadnu troškovi dostave. Ali hvala na prijedlogu.
Mislim da je 180 KM najpovoljnije što mogu proći, a da se ne zamaram previše time

10 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
_jasko26_ kaže...

Naruči preko neta displey i touch za 50usd, zatim ti zamjeni sam ili odnesi u servis gdje će ti uzeti 20-30KM, mislim da ćeš tako dosta uštediti.

Moj prethodni post je trebao biti odgovor jigsaw5063, nisam baš snalažljiv na forumu :)

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zanima me jel imate problem sa žutom mrljom na ekranu? Zbog čega je to i kako to makniti???

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Zbog pregrijavanja, vjerojatno si picio neke igre po par sati ili film ili..

Jamstvo to sredjuje. Jel imas jamstvo ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

da li se isplati zamjeni g2 za huawei ascend g7 nov ?

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tpg kaže...

da li se isplati zamjeni g2 za huawei ascend g7 nov ?

Ekran nije fullHD, procesor je slabiji, još nije dobio Lollipop, jedino što eto ima utor za microSD kartice.

Ne isplati se.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan

Ne.

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
15 godina
LG G2 tema

Hvala nisam zamjenio. Jos jedno pitanje zasto kad odtvorim neki yt videom, npr preko fb pise video buffering i na kraju ga ne moze otvoriti. To se na yt aplikaciji ne desava.

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozz moze li mi netko objasniti step by step downgrade sa lollipopa na kitkat 4.4.2 jer mi se neda cekati 5.1 lollipop a baterija me kolje...dva puta dnevno na punjac ide...

Mob je rootan i imam twrp instaliran i jos neki flash tool ali na xda nikako da nadjem nesto s cim bi se sam zezao pa ako je netko vratio na stock kitkat neka mi objasni postupak...lolli je isto stock klasican ota update...hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skorpy kaže...

Pozz moze li mi netko objasniti step by step downgrade sa lollipopa na kitkat 4.4.2 jer mi se neda cekati 5.1 lollipop a baterija me kolje...dva puta dnevno na punjac ide...

Mob je rootan i imam twrp instaliran i jos neki flash tool ali na xda nikako da nadjem nesto s cim bi se sam zezao pa ako je netko vratio na stock kitkat neka mi objasni postupak...lolli je isto stock klasican ota update...hvala

Ne znam koliko si zahtjevan korisnik pa da mob puniš dva puta na dan, ipak provjeri bateriju ili punjač ako nije original.
Kod  mene se puni svaki drugi dan navečer, također lolipop

13 godina
LG G2 tema

Uzeo ženi lg g2 na pretplatu u vipu prije nekih 6 mjeseci. Jučer se počeo gasiti i radi samo kad je spojen na punjač. Uspio ga spojiti na pc i prebaciti sve slike. Vratio ga na tvorničke postavke, ali nije pomoglo. Žena kaže da se bio pregrijao i od tad tako šteka. Odnio u vip i kažu tek u ponedeljak da će ga poslati na servis. Zanima me jedna stvar. Spomenula je i trošak na naš račun ako smo mi uzrokovali kvar. Nije rootan, nije joj je pao i nije nigde oštećen pa znate li vi iskusniji hakeri šta nas može čekati sa takvim kvarom

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 17:20 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Uzeo ženi lg g2 na pretplatu u vipu prije nekih 6 mjeseci. Jučer se počeo gasiti i radi samo kad je spojen na punjač. Uspio ga spojiti na pc i prebaciti sve slike. Vratio ga na tvorničke postavke, ali nije pomoglo. Žena kaže da se bio pregrijao i od tad tako šteka. Odnio u vip i kažu tek u ponedeljak da će ga poslati na servis. Zanima me jedna stvar. Spomenula je i trošak na naš račun ako smo mi uzrokovali kvar. Nije rootan, nije joj je pao i nije nigde oštećen pa znate li vi iskusniji hakeri šta nas može čekati sa takvim kvarom

Vjerovatno baterija, ako imate garanciju sve je u redu, a to je njihova dužnost da vas upozore.

10 godina
neaktivan

Punjac sam ostavio na moru kad sam bio...probao sa nekim subidubi pa puni kao preko laptopa...presporo...ali samsungovi zato pune skroz uredno...

Koliko sam zahtjevan...pa dosta...fejs igre yubito gmajlovi😁 itd...ujutro ga skinem sa punjaca i oko 13 sati mi je na 20% pa ga pristekam ponovo i navecer opet...na kitkat uz sve navedeno baterija trajala cijeli dan bez problema a preko noci ju nekad nisam ni punio...ostane cca 17% a ujutro bude 14% ...uglavnom opce je poznato da su sa lollipopom smrdali bateriju jer nisu optimizaciju aplikacija napravili i sad ce to sa 5.1 nadam se ispraviti ali do tada bi se vratio na stari dobri kitkat pa sam zato postao....

Eto ako netko zna metodu neka mi pomogne

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice