Nexa Coin

poruka: 7
|
čitano: 3.041
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nexa Coin - rudarenje

zanima me da li ima tko još da rudari Nexa Coin. Projekt je od tima Bitcoin Unlimited. Layer 1 je kriptovaluta koja podržava proof of work. 

Trenutno je rudarim sa 12 ak kartica večinom RTX 4070 i 4060ti  koje su u biti najbolje za taj coin.

Difficulty je takav taman da struja kosta koliko se novčića nakopa. Sa ovim mojim karticama oko 1.5 milion Nexe dnevno.

https://nexa.org/

Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.2.2024 14:54 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nexa Coin

12tak kartica srednje vise klase koje zarade za struju koju potrose....

propustam nesto,ili u rudarenju stvarno vise nema profita?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Nexa Coin

-ima, hep. (dok eu ostatak plaća višu cijenu struje..), zatim pc-trgovina, proizvođač kao amd-nvidia, država s pdv-om itd.. dakle zarađuje se, samo pitanje tko-koliko, u svakom poslu pa i besmislenom, dok horoskopskom čarolijom i čarobnim grahom možemo recimo predvidjeti da će neki bitkojn kojeg danas posjedujemo možda idući dan skočiti u vrijednosti-cijeni.. pa tad onaj feeling, no realno samo feeling :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Re: Nexa Coin
Kako se ne isplati grije kucu ne placam plin 😉
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: Nexa Coin - rudarenje
Horned Reaer kaže...

zanima me da li ima tko još da rudari Nexa Coin. Projekt je od tima Bitcoin Unlimited. Layer 1 je kriptovaluta koja podržava proof of work. 

Trenutno je rudarim sa 12 ak kartica večinom RTX 4070 i 4060ti  koje su u biti najbolje za taj coin.

Difficulty je takav taman da struja kosta koliko se novčića nakopa. Sa ovim mojim karticama oko 1.5 milion Nexe dnevno.

Horned Reaer

Još da su ASUS kartice pa da jednu udomim kad se opet Coin-i strmopizde. 

P.S. moram te malo zafrkavati.

2 godine
Re: Nexa Coin - rudarenje
Horned Reaer kaže...

yup, gotovo od samog početka. skupila se lijepa hrpica novčića. 

Damir22 kaže...

12tak kartica srednje vise klase koje zarade za struju koju potrose....

propustam nesto,ili u rudarenju stvarno vise nema profita?

pa ovisi, možda ima solare pa mu je struja besplatna, možda se spojio na uličnu rasvjetu, može biti puno razloga koje rudarenje čini profitabilnim.

9 godina
Nexa Coin

naravno, samo si mislim onda, valjda nebi napisao da mu 6000 eura kartica zaradi..... nista, ako samo zaradjuju ono sto potrose...

ali mozda nisam shvatio poantu.....

a i blesavo sam napisao, trebao sam - ako 6000e kartica ne zaradi nista znacajno ni vrijedno spomena, uzalud je onda trud, znaci i nema neke zarade...

znaci, nije bas tako kako je predstavljeno.... ;)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice