Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava izdvojena tema

poruka: 692
|
čitano: 258.930
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
16 godina
Re: Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava
Pa opcenito sad nista ne pada drasticno.

Cak i coinovi 30-40M mkt capa.

Dobro je vrijeme za bilo sta investirat, ne gubi se lova sigurno. Nista ne pada ispod 20% osim ovih top 20 coinova.
16 godina
Mitch kaže...
Scarfaceee kaže...

.. U koji altcoin da ulozim ? Imam oko 100 dolara u BTC ali ulzio bih u neki na krace staze.Imam i 100 dolara u ripple, razmisljam da i ovih 100 dolara ulozim u njega ... Sta vi misite ?

Biraj izmedu EOS, STEEM, FUN, SIACOIN, POE, ONION/ECC.

Sortirani po afirmitetu.

Ili cekaj 1.2 za Jibrel.

ECC je gore 59%, Onion je duplao od kad sam napisao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 6:09 (Mitch).
8 godina
protjeran
Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava

Otkad si to napisao neki su išli 3500% gore tako da... kada je sve zeleno onda je sve zeleno.

0 0 hvala 0
13 godina
ajdenekaa kaže...

Otkad si to napisao neki su išli 3500% gore tako da... kada je sve zeleno onda je sve zeleno.

Bas to, tesko da si mogao pogrijesiti u zadnjih mjesec dana, ako imas ispod x3 na cijelom portfolio, nesto si gadno zeznuo..

Osobno sam isao cca x4 kroz to razdoblje, s tim da sam dosta izlozen IOTA-i i NEO-u koji nisu performali kao neki drugi coinovi.. ali zato sam na nekima imao i preko x10..

14 godina

kinezi se opet igraju marketom, pitanje je sad samo da li je ovo prilika za uletiti sad u neke valute ili čekati 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

uletit naravno.. sve ce se vratit u normalnu nakon par sati i nastavit rasti :)

15 godina
win4crazzy kaže...

kinezi se opet igraju marketom, pitanje je sad samo da li je ovo prilika za uletiti sad u neke valute ili čekati 

Navodno je coinmarketcap izbacio koreanska trzista iz racunice pa je pala cijena prividno i onda su ljudi poceli panicno prodavati pa je jos dodatno pala cijena ali vec se sve lagano dize tko zeli kupiti nesto mislim da je dobra prilika.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
win4crazzy kaže...

Nitko se ništa ne igra nego je coinmarketcap izabacio kineske mjenjačnice iz računanja prosjeka. Tamo se trguje debelo iznad prosjeka eu i amerike. Zato je sve kao u padu.

13 godina

Evo jednog noob pitanja:

Dakle planiram nekih 100 eura ulozit u par raznih valuta. Planirao sam kupit ripple, eth, Vechain... Te valute su mi na radaru. U koje bi vi valute ulozili? Imam wallete setupane i trenutno me verificiraju na "Coinbase", tak da uskoro cu moci registrirati karticu i kupiti pa da se raspitam :D

0 0 hvala 0
15 godina
Switch kaže...

Nitko se ništa ne igra nego je coinmarketcap izabacio kineske mjenjačnice iz računanja prosjeka. Tamo se trguje debelo iznad prosjeka eu i amerike. Zato je sve kao u padu.

nije kao u padu, nego je u padu sa 17.5k na sada 14.7k 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 17:20 (loky4i4).
15 godina

Sad se vec oporavlja lagano ali je u padu zato sto se ljudi neinformiraju i vjeruju u svaki FUD koji izade primjer je tron koji je pao jel su neki ljudi izmislili pricu da je CEO prodao hrpu koja je zakljucana a da su odvojili 1 min mogli su provjeriti da su sva sredstva jos tamo. Al to je tako vjerujem da postoje grupe ljudi koji smisljaju takve stvari samo da sruse cijenu pa da bi mogli kupiti ispod cijene

14 godina
Switch kaže...

https://news.vice.com/en_us/article/59w5eb/china-is-about-to-kill-nearly-all-bitcoin-mining-operations-in-the-world

ja mislim da je ovo i dalje glavni uzrok, nisam previse istrazivao, ali ono sto sam nasao u trenutku tih padova, sve je upucivalo na kineze..al nije ni bitno, prilika je da se uleti dok je sad nisko, na duge staze vjerujem da će se to oporaviti i vratiti na stare cijene

https://deeponion.org/community/threads/china-plans-orderly-exit-from-bitcoin-mining.24326/

edit: ipak da, sad kad sam malo prelistao izvore...ali kao sto rekoh, tocno u trenutku pada, kad sam izgooglao rezultate u prethodnom satu, samo se o Kinezima pricalo, pa sam pomislio da je do njih 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 18:02 (win4crazzy).
15 godina
win4crazzy kaže...

edit: ipak da, sad kad sam malo prelistao izvore...ali kao sto rekoh, tocno u trenutku pada, kad sam izgooglao rezultate u prethodnom satu, samo se o Kinezima pricalo, pa sam pomislio da je do njih 

neka ih dobri su za razmrdat tržište , malo volatilnosti nikome ne škodi 

kaže jedan na bitcointalk forumu 

"China is trying to get miners to stop using so much electricity, by maybe limiting how much electricity they will have available.
This could get a lot of miners in China to dump their BTC.
Also, S. Korea has ordered bank inspection on all banks that deal with cryptocurrency. So people are maybe freaking out because of that as well and cashing out while it's still time.
Those are the two latest news I've heard about, don't know if there's more."

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 20:09 (loky4i4).
13 godina
neaktivan

Kupio xlm oko 300 komada pa sta bude.  AKo je neko malo bolje upoznat neka da neki komentar oko kretanja cene ja ocekujem do nekih 2-3$ u rangu sa ripple ili mozda i vise ?

1 0 hvala 0
17 godina

ZRX. Prije Božića nisu imali milijun prometa dnevno, zadnja 24h preko 100m prometa. Od jučer +60%, na 2,2$

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-04/ripple-slides-after-coinbase-says-not-adding-new-crypto-coins

Ne znam da li ste vidjeli, no rumor koji je pokrenuo dosta kupovine Ripple-a je napokon i službeno samo rumor - coinbase ga neće uvrštavati u ponudu. On je otada u konstantnom blagom padu. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Na 0.20 ga se isplatilo kupovat.. iskreno nisam ocekivao da ce rasti ovoliko, ali sada nema nikakvog smisla kupovati ga. Mislim da mu je ~3.50$ bio maksimalni rast

Ima puno drugih dobrih projekata i coinova trenutno koji ce donijeti dosta profita i koji su puno profitabilniji od ripple-a u ovom trenutku

15 godina
Scarfaceee kaže...

Kupio xlm oko 300 komada pa sta bude.  AKo je neko malo bolje upoznat neka da neki komentar oko kretanja cene ja ocekujem do nekih 2-3$ u rangu sa ripple ili mozda i vise ?

Teoretski moze i vise bez problema problem sto mu je glavni konkurent xrp da se njega rijesi bilo bi lakse. Uglavnom svaki coin koji sam kupio mi je donio dobitak do sad samo se mora cekat do iduceg pump-a.al kad tad svi dodu na red pa idu prema gore najcesce za duplo i onda korekcija naravno ima slucajeva kad se pumpa kao ludo pa trebo dugo do korekcije kao sad sa xrp koji je opao dosta u zadnje vrijeme al kad tad ce ga opet napumpat do 3$

13 godina
neaktivan

Sta mislite o ovome? Za par dana izlazi 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Sta mislite o ovome? Za par dana izlazi 

Dali ce biti nekakav "minimum investment" ili tko koliko zeli?!

HAKOSUKA
13 godina
neaktivan
5 usd minimal investment
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html

0 0 hvala 0
15 godina
floki26 kaže...
5 usd minimal investment

kakva su to ulaganja 

13 godina
neaktivan

Ideja zvuci zanimljivo.  Mozda i bude nesto, mogle bi se lepo profitirato Ja bi kupio 5000 komada ali nigde ne mogu da nabavim eth... Ako ni neko hteo da proda u manjim kolicinama nek se javi

0 0 hvala 0
8 godina

S obzirom da Ethereum zadnjih par dana dosta brzo raste, što mislite:

Koliko će trend rasta potrajati?

Koliko će vrijediti 1 ETH polovicom ove godine?

Koja je maksimalna moguća vrijednost Ethereuma?

Znam da je sve ovo nemoguće predvidjeti, ali eto samo me zanima vaše mišljenje..

0 0 hvala 0
13 godina

Zanimljiva su dogadanja u 2018 - od stabilnijih valuta, samo ETH lagano raste, a sve drugo je u padu. Tko ga je kupio na kraju godine je napravio dobru investiciju. Ja sam nedavno usao u igru s idejom da idem na altcoine, ali kako mi se cini, do daljnjega ostajem na ETH.

Osobno misljenje je da je vrijeme BTC-a proslo radi tehnickih ogranicenja i zasicenja hypeom te da ce se masa prebaciti na ETH koji je jedini drugi coin podrzan na svim burzama (+ sve tehnicke prednosti nad BTC-om).

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ne bi bas tako lako odustao od BTC-a, ipak je on parent svih valuta. Radi se sad Lighting Network upgrade za bitcoin, trenutno je u alpha ili beta fazi testiranja ne znam tocno, ali ugl smatraj to Bitcoinom 2.0 :)

16 godina
kerum kaže...

Zanimljiva su dogadanja u 2018 - od stabilnijih valuta, samo ETH lagano raste, a sve drugo je u padu. Tko ga je kupio na kraju godine je napravio dobru investiciju. Ja sam nedavno usao u igru s idejom da idem na altcoine, ali kako mi se cini, do daljnjega ostajem na ETH.

Osobno misljenje je da je vrijeme BTC-a proslo radi tehnickih ogranicenja i zasicenja hypeom te da ce se masa prebaciti na ETH koji je jedini drugi coin podrzan na svim burzama (+ sve tehnicke prednosti nad BTC-om).

NEO je stabilna valuta i raste isto kao i ETH u 2018-toj.

13 godina

Mislio danas ulozit oko 2.5k kuna u par altcoina, al evo sad se mislim kad vidim ovo stanje trzista. Iako se cini idealno sad uletit, dok cu cijene pale opet me cudi kako da je trziste ovako dugo u padu, i prije je padalo ali veoma brze se to vracalo u normalu, ili se to meni samo cini?
Mislio sam uletit u VEN, TRX, SIA, STEEM, ETHOS, i jos gledam DBC, ENIGMA, XBY, pa od ovoga probrat potencijalnije.
Ajmo dajte koju pametnu rijec

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
BMC (Blackmoon Crypto)

0 0 hvala 0
13 godina

Ovo je bila fantasticna prilika za postati milijunas u par sati - https://krebsonsecurity.com/2018/01/website-glitch-let-me-overstock-my-coinbase/

Kratki primjer: umjesto 100 BTC platis 100 BCH, otkazes narudzbu i dobijes 100 BTC refunda!

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice