- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odlicna grafulja, ali jako stara te trosi puno koda je titan x kojih 600-700kn, jer ima garanciju.
slaze te li se svi s kolegon?
Vi ste stavili na njuškalu 1700 kn što je debelo precijenjeno, po meni grafa 700 kn, sa hladnjakom 800 max 850 kn
nisan ja vec brat al nmvze,stavia san 1300 ako se ko javi dobro se javi,lako cemo spusti cjenu
Ne zna se tko je "luđi", ti ili brat... 850 kn je vrh...
kolega smiri strasti
procjena navedene gpu s kutijom i garancijom(nezz kolko tocno) + twin turbo III colerom
ma daj ima garanciju! is it only me or ovo je 2015 a ne 2012 a te se grafe ne prodaju pa negdje od 2012 ili prije i plus kaj je gainward kod nas imao samo 12mj garancije. I najbitnije grafa je moddana ili hoces reci da TwinTurbo koji i bas nije prikladan za tu grafu je stock kuler?
Vi ste stavili na njuškalu 1700 kn što je debelo precijenjeno, po meni grafa 700 kn, sa hladnjakom 800 max 850 kn
A i ti si je debečleooo precjenio. Sto ce mi 450W grijalica s neadekvatnim TwinTurbom?! To ne bi kupio ni da nije moddano i kureno zadnje cetiri godine. Uvrh glave 300kn ako je ful ispravna poradi hladnjaka koji se valjda da trzit za 100-150kn
u cijenu ne ulazim
nisan ja vec brat al nmvze,stavia san 1300 ako se ko javi dobro se javi,lako cemo spusti cjenu
mladi brat je opasan igrac .... zna zavaljat nadoibudne naivcer na njuski
sto da ti kazem, ako ti prodas ovo za 1000++ kn svaka cast, ali ko ce ti karticu iz 2010 koja trosi 250W kupit, a da nema nimalo mozga?
sto da ti kazem, ako ti prodas ovo za 1000++ kn svaka cast, ali ko ce ti karticu iz 2010 koja trosi 250W kupit, a da nema nimalo mozga?
lapsus calami trebalo bi "a da ima imalo mozga"