- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

to je početak kraja za operu, povjesni bi bio ako bi imali sporazum da ide i na wp uredaje.
to je početak kraja za operu, povjesni bi bio ako bi imali sporazum da ide i na wp uredaje.
a i ti bubneš pa ostaneš živ, zašto bi bio početak kraja
pa malo je čudno da žmukljošuft ne forsira IE. hm...
Radi se o Nokiama baziranim na Androidu,MS ih smatra premalom tržišnom nišom da porta IE na njih pa je odlučio to dati Operi pošto ona na tržištu desktop browsera nije prijetnja za njih i ne smatraju ih jakim brandom.
Radi se o Nokiama baziranim na Androidu ...
Priča se o S30+ ,S40 i Asha telefonima.
Radi se o Nokiama baziranim na Androidu ...
Priča se o S30+ ,S40 i Asha telefonima.
Ok,ne razumijem se u nokie...ali opet isti zaključak:Microsoft Operi daje mrvice.
Ok,ne razumijem se u nokie...ali opet isti zaključak:Microsoft Operi daje mrvice.
Da ,to je očito.
Opera Mini se je na Nokijinim telefonima S40 i S60 serija mogla instalirati još tamo 2004. (a i prije).
Sad je samo postala ''službeni'' browser.
Dakle ,molim te ...
Ja ,recimo ,kad se u nešto ne razumijem ,pitam nekog iskusnog ,ne glumim znalca.
ma eto priznajem da imam manu da kad postajem umoran da mi inteligencija opada...
Ma ja, samo će umjesto službenog Nokijinog Xpress-a, sada biti Opera Mini. Nadam se samo da ovo partnerstvo znači i da rade na Operi za WP.
Samo, Nokia je sa Xpress-om podržavala web aplikacije, koje su radile uz pomoć tog preglednika. Znači, kad pokreneš takvu aplikaciju otvori je u Xpress-u. Pitanje je hoće li to Opera Mini podržavati.