Opera Mini na jeftinijim Nokijama

poruka: 11
|
čitano: 2.192
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Mini na jeftinijim Nokijama".
12 godina
Uvik mi se sviđala ta mala Opera.
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Moj PC  
15 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
Re: Opera Mini na jeftinijim Nokijama

to je početak kraja za operu, povjesni bi bio ako bi imali sporazum da ide i na wp uredaje. 

14 godina
neaktivan
@nicky.sl I meni. Na starom Cookiju zadani browser je bio katastrofa, Google je otvarao 10 minuta pa sam instalirao Operu Mini kojoj je trebalo svega 2 sekunde da otvori stranicu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 20:27 (Marko :D).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

to je početak kraja za operu, povjesni bi bio ako bi imali sporazum da ide i na wp uredaje. 

a i ti bubneš pa ostaneš živ, zašto bi bio početak kraja

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
16 godina
neaktivan

pa malo je čudno da žmukljošuft ne forsira IE. hm... {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Radi se o Nokiama baziranim na Androidu,MS ih smatra premalom tržišnom nišom da porta IE na njih pa je odlučio to dati Operi pošto ona na tržištu desktop browsera nije prijetnja za njih i ne smatraju ih jakim brandom.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...

Radi se o Nokiama baziranim na Androidu ...

{#} {#}Nokia platforms

Priča se o S30+ ,S40 i Asha telefonima.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 21:14 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
g12356 kaže...

Radi se o Nokiama baziranim na Androidu ...

{#} {#}Nokia platforms

Priča se o S30+ ,S40 i Asha telefonima.

Ok,ne razumijem se u nokie...ali opet isti zaključak:Microsoft Operi daje mrvice.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
16 godina
g12356 kaže...

Ok,ne razumijem se u nokie...ali opet isti zaključak:Microsoft Operi daje mrvice.

Da ,to je očito. {#}

Opera Mini se je na Nokijinim telefonima S40 i S60 serija mogla instalirati još tamo 2004. (a i prije).

Sad je samo postala ''službeni'' browser.

Dakle ,molim te ... {#}

Ja ,recimo ,kad se u nešto ne razumijem ,pitam nekog iskusnog ,ne glumim znalca.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 21:56 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

ma eto priznajem da imam manu da kad postajem umoran da mi inteligencija opada...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ja, samo će umjesto službenog Nokijinog Xpress-a, sada biti Opera Mini. Nadam se samo da ovo partnerstvo znači i da rade na Operi za WP.

Samo, Nokia je sa Xpress-om podržavala web aplikacije, koje su radile uz pomoć tog preglednika. Znači, kad pokreneš takvu aplikaciju otvori je u Xpress-u. Pitanje je hoće li to Opera Mini podržavati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 21:42 (Bilal).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice