Objavljen je Ubuntu 9.04 beta kojem je prethodilo čak šest alpha verzija
Koliko ja znam, svaki Ubuntu je imao 6 alfa verzija.
OMG, Ubuntu na ARM mobitelima. Samo jos treba na mobitelu da kljucam po command promptu. :D Sorry, nisam izdrzao
Probao...
Nevjerojatno brz, čak i u virtualnoj mašini.
Impresiran sam!
OMG, Ubuntu na ARM mobitelima. Samo jos treba na mobitelu da kljucam po command promptu. :D Sorry, nisam izdrzao
Jel te naganja u noćnim morama ifconfig... bijela slova, crna pozadina... woooooooooo
Jel te naganja u noćnim morama ifconfig... bijela slova, crna pozadina... woooooooooo
kaj nisu crna slova i bjela pozadina?
a u novijim verzijama je pozadina čak i prozirna!
nevjerojatno!
kaj nisu crna slova i bjela pozadina?
a u novijim verzijama je pozadina čak i prozirna!
nevjerojatno!
Koristim 9.04 još od druge alphe. Ok je, ima još mušica, ali istina za ubuntu je dosta brz (ili je možda to zbog ext4..)
i da se zna, ovako treba izgledati pravi terminal :
Nije sve do ext4, ja ga koristim već preko mjesec dana... brz je ali ne toliko da onoliko ubrza sustav. Ali dobije se puno na boot timeu.
moze pomoc?.....prije 2 sata skinuo i instaliro ubuntu 9.04 rc za amd64 i stalno se zamrzava ima mozda rjesenje za to il sam to ja nesto krivo skinuo il instaliro???
moze pomoc?.....prije 2 sata skinuo i instaliro ubuntu 9.04 rc za amd64 i stalno se zamrzava ima mozda rjesenje za to il sam to ja nesto krivo skinuo il instaliro???
Ne znam koliko će ovo donijeti inovacija ali meni je ArchLinux zasada najjači.
evo pokrenuo i nije nasao problem i sad normalno radi samo driveri su losi treba pricekat da bolje naprave
zar ne izlazi sutra gotova verzija? čini mi se da su za 23. najavili, pa se čudim kaj netko rc stavlja... makar sam i ja sam nestrpljiv već...
ma stavit cu gotovu verziju samo sam isao provjerit jesu popravili jedan error sa bete....(restartanje i zamrzavanje)....cini se da jesu tak da cu odma u 00:01 ic skinut gotovu verziju
.cini se da jesu tak da cu odma u 00:01 ic skinut gotovu verziju
.cini se da jesu tak da cu odma u 00:01 ic skinut gotovu verziju