Testirali smo iPhone 5

poruka: 23
|
čitano: 14.385
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testirali smo iPhone 5".
16 godina
Testirali smo iPhone 5

Mogli ste poslikat cijeli clanak iz BUG-a :P 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Testirali smo iPhone 5

ako je dragec tesitrao apple uređaj, onda mora da je ocjena realna..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Testirali smo iPhone 5

Broj dosadašnjih komentara govori o zanimljivosti članka i samog uređaja.

bor4c - human geek, level 32, technosexual, neutral good
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 17:37 (bor4c).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nixass kaže...

Da, bit ce otprilike: "Ne valja ovo, ne valja ono...ali...ovo je najbolji smartphone. Po cemu? Po svemu. Tacka."

17 godina
knight kaže...
nixass kaže...

Da, bit ce otprilike: "Ne valja ovo, ne valja ono...ali...ovo je najbolji smartphone. Po cemu? Po svemu. Tacka."

Dobar konj ima stotinu mana, a los samo jednu - nevalja.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan
Testirali smo iPhone 5

Vidio sam danas peticu u VIPu puno mi je bolja uživo neg ovak na slikama

Code Poet

0 0 hvala 0
14 godina
Testirali smo iPhone 5

koristio danas iphone 5. uopće nema wow efekta. jest da je tanji, lakši, ima veći ekran, ali to je ustvari to. jako ostavlja deja vu utisak. korisnici koji prelaze sa ip4/4s teško da će se satima igrati uređajem. mislim da je tome najviše kriv ios koji je stvarno postao dosadan. hardverski je stvarno odličan uređaj, to ne mogu poreći ni najzagriženiji hatersi, ali softver je taj na koji se apple mora puno pozabaviti

Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Testirali smo iPhone 5

uzeo sam ovaj od 64 Gb i jedino mi je cijena malo pretjerana ali sve to nestane pri prvoj upotrebi ... jabuka još uvijek vlada .... {#}

I would love to change the world, but they won't give me the source code

3 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
zuper kaže...

koristio danas iphone 5. uopće nema wow efekta.

Je l to neki djevojački efekt? Što li je?

Bug kaže...

Testirali smo iPhone 5

Džabe. :)

16 godina
neaktivan
Testirali smo iPhone 5

moj komentar na test :) ------

Samsung I9300 Galaxy S III

sve ostalo  je razvikano , same kopije :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Testirali smo iPhone 5

Može li netko objasnit razliku između iPhone 4S i iPhone 5 te koliko je jedan model brži/sporiji od drugog i koji je više, a koji manje pouzdan u radu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kale_fotograf kaže...

Može li netko objasnit razliku između iPhone 4S i iPhone 5 te koliko je jedan model brži/sporiji od drugog i koji je više, a koji manje pouzdan u radu

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=4212

17 godina
kale_fotograf kaže...

Pogledaj ovdje:

http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/

2x brzi procesor, nesto veci ekran, laksi, tanji, LTE?, 5GHz wifi, 1.2MP prednja kamera, veci browsing i standby time. 4S je pouzdaniji jer je stariji. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
Karabaja kaže...
zuper kaže...

koristio danas iphone 5. uopće nema wow efekta.

Je l to neki djevojački efekt? Što li je?

Bug kaže...

Testirali smo iPhone 5

Džabe. :)

još sam iznanađen to reklamom ali se što su rekli u toj reklami je istina i stoji 

14 godina
neaktivan
Bug kaže...

Testirali smo iPhone 5

Da ga je barem Apple testirao prije puštanja u prodaju

Prvo mape, zatim oštećena kućišta, a evo po zadnjem dio uređaja ima "leaking light" problem

15 godina
neaktivan
Testirali smo iPhone 5

ovo je objektivna usporedba galaxy sIII i iphone 5

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
McD kaže...
Bug kaže...

Testirali smo iPhone 5

Da ga je barem Apple testirao prije puštanja u prodaju

Prvo mape, zatim oštećena kućišta, a evo po zadnjem dio uređaja ima "leaking light" problem

Naravno...i da barem iPhone 5 nije 2x skuplji od SGIII (na eBayu je SGIII 2800 kn a iPhone 5 najmanje 5500kn (Njuskalo jasno i to bez ikakve garancije)

intel97 kaže...

ovo je objektivna usporedba galaxy sIII i iphone 5

recimo, nije losa, no ne dotice puno jako bitne mape i ne ide u detalje oko nekih bitnih aplikacija i sucelja gdje Android ima veliku prednost. I najvaznije ne dotice se razlike u cijeni, a to je zato jer je u USA iPhone 5 na ugovoru vjerojatno i manje nego SGIII ili isto dok je U HRVATSKOJ iPhone 5 na ugovoru SKUP.

Ali cak i da su cijenom jednaki, ja bih uzeo Android fon iz razloga veceg ekrana (imam velike ruke) i nesto vece reze te boljeg hardvera, a najvaznije puno boljih mapa i brzog pristupa bitnim postavkama kao wifi,gps, 3g koje stalno ukljucene trose bateriju nemilice. I naravno, customizacije te meni osobno puno boljeg i ljepseg UI-a.

No vec je u prodaji i jos bolji telefon (po vecini karakteristika, po 1-2 slabiji) od tog SGIII a koji kosta svega 300 dolara - pogadjate o kojem je Android telefonu rijec.

Ali, kao i u reklama tv prodaje, to nije sve - neki operateri kod nas nude android 4.0 telefone dijagonale kao i taj iPhone 5 te ne puno slabijeg hardvera (realno koja sekunda ili pola sekunde kod otvaranja necega nije presudno) za pisljivih 1000 kuna, bez pretplate. Dakle, dobijes bolji softver i prakticki isti telefon a za 5,5x manje para i to sa legalnom garancijom sto znaci da ga lako mozes utopit i godinu dana poslije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 21:54 (Charms).
17 godina
Jedina prava konkurencija iphoneu5 je lumija 920, ali jos nije u prodaji, ovo sve ostalo su poluproizvodi. Glavna razlika kod lumije je osjetno veca masa i dimenzije sto se mnogima nece svidjeti, iako sigurno ima i onih koji ce to smatrati prednoscu.
13 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Jedina prava konkurencija iphoneu5 je lumija 920, ali jos nije u prodaji, ovo sve ostalo su poluproizvodi. Glavna razlika kod lumije je osjetno veca masa i dimenzije sto se mnogima nece svidjeti, iako sigurno ima i onih koji ce to smatrati prednoscu.

Nebi bas reka imao sa 4s ne kazem da je los mobitel  mislio sam uzeti iphone 5 ali nista razocarenje tesko nema skoro nikakave razlike od 4s osim u imenu nakraju su mi preporucili galaxy s3 i mogu rec da ne zalim najbolji smartphone na trzistu. 

17 godina
SupremeCommander kaže...
knight kaže...
nixass kaže...

Dobar konj ima stotinu mana, a los samo jednu - nevalja.

Prije bih rekao da je to "Svaki cigo svoga konja hvali".

12 godina
neaktivan
Testirali smo iPhone 5

S3 je igračka naspram Ip5, dosta fluidniji, nema blesavih momenata kao s3, nekad stisnem imenik da otvori a ja čekam, na iphonu se to nikad nije desilo, i iphone puno kvalitetnija završna obrada i osjećaj u ruci.... evo moja usporedba jer imam oba.

Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
prako kaže...

S3 je igračka naspram Ip5, dosta fluidniji, nema blesavih momenata kao s3, nekad stisnem imenik da otvori a ja čekam, na iphonu se to nikad nije desilo, i iphone puno kvalitetnija završna obrada i osjećaj u ruci.... evo moja usporedba jer imam oba.

ma imas ti moj k

xfact
15 godina
protjeran
prako kaže...

Zbog bržeg otvaranja imenika, je Apple bolji?{#}  Mislim na sam OS naravno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice