Stigao je 250. broj Buga!

poruka: 60
|
čitano: 7.401
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je 250. broj Buga!".
14 godina

Ja osobno Bug volim radi "odmaranja mozga", kada ne radim, uzmem si Bug i kavu i čituckam, listam,  gledam sličice. Tu i tamo naiđem na koju korisnu informaciju.

Al nekako mi se "Mreža" više sviđa, jer je "ozbiljnija" ali to već nije tema ovog Članka

Krstacic Nino

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bug se pretvorio u najobičniji IT časopis koji ganja trendove.

Više to nije onaj stari BUG(imam 17 godina, ali tetak ima sve brojeve i sve sam ih pročitao). Nedostaje humor i naklonjenost čitatelju.

Sada vam je, bar kako ja vidim, stalo samo do prodajnih rezultata i "mode".

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
18 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Tek sam sad skužio da je ISK dobio kolumnu. Samo ga natjerajte da friške stvari ubaci ovo sam pročitao već.

I'm very large!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Stigao je 250. broj Buga!
chutac kaže...

Bug se pretvorio u najobičniji IT časopis koji ganja trendove.

Više to nije onaj stari BUG(imam 17 godina, ali tetak ima sve brojeve i sve sam ih pročitao). Nedostaje humor i naklonjenost čitatelju.

Sada vam je, bar kako ja vidim, stalo samo do prodajnih rezultata i "mode".

Redakcija ignorira ovakve postove, lol. Sami sebi valjaju, prodaja je tu, oni sretni. Također imam sve od prvog do zadnjeg i prije je BUG bio BUG. Sad je to časopis ala VIDI, PC Chip itd.

17 godina
neaktivan

Zar je kvaliteta bitna ako prodaja ide dobro? {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Ja ove godine nisam pročitao niti jednu temu broja, što mi je, do pred par godina, bilo nezamislivo.

Kupujem BUG od 98., na pretplati sam zadnjih 4-5 godina (upravo je istekla), no nemam namjeru produžavati je. Jednostavno, to više nije to.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
cinco44 kaže...

Ja ove godine nisam pročitao niti jednu temu broja, što mi je, do pred par godina, bilo nezamislivo.

Kupujem BUG od 98., na pretplati sam zadnjih 4-5 godina (upravo je istekla), no nemam namjeru produžavati je. Jednostavno, to više nije to.

potpis na ovo, teme su im kako da kazem, bezveze blago receno, nezanimljive, sve vec prozvakano sto puta, ponavljaju neke teme i dvaput u godini a neke vec 4-5 godina nisu obradili, kad obrade to bude povrsno(sjecam se zadnjeg testa zvucnika koji je nikako obraden-prije su bili punooo bolji).

17 godina
neaktivan

Danas sam baš bacio malo oko na reklame, i naletim na jednu, preko cijele stranice, od Kaspersky antivirusa. Ništa, pomislim koliko je ovo koštalo i krenem dalje. Dođem do teme broja, najantivirusi. Za početak preskačem sve i idem tražiti tko je naj - kad ono, na sveopće iznenađenje, Kaspersky. {#}  Ajde bar reklama nije uletjela unutar testa, to bi već bilo.. {#} 

Moj PC  
8 1 hvala 1
16 godina
Penryn kaže...

Danas sam baš bacio malo oko na reklame, i naletim na jednu, preko cijele stranice, od Kaspersky antivirusa. Ništa, pomislim koliko je ovo koštalo i krenem dalje. Dođem do teme broja, najantivirusi. Za početak preskačem sve i idem tražiti tko je naj - kad ono, na sveopće iznenađenje, Kaspersky. {#}  Ajde bar reklama nije uletjela unutar testa, to bi već bilo.. {#} 

a bas sam htio pitat jel test placen al si mislim pa nije valjda.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
cinco44 kaže...

potpis na ovo, teme su im kako da kazem, bezveze blago receno, nezanimljive, sve vec prozvakano sto puta, ponavljaju neke teme i dvaput u godini a neke vec 4-5 godina nisu obradili, kad obrade to bude povrsno(sjecam se zadnjeg testa zvucnika koji je nikako obraden-prije su bili punooo bolji).

Ja sam BUG prestao redovno kupovati (nakon više godina kupovanja) od onih 10000 aplikacija za android nebuloza.

Bitno je da naslov zauzima pola stranice (i da je djelo nekog superdomišljatog autora, npr. ako piše o crnom mišu s zelenim skrolom, naslov fonta 220 bit će "STIŽE CRNA MAČKA U ZELENOM RUHU NOSI DAROVE"). Okviri zauzimaju četvrtinu. Osminu zauzmu margine i koja slika i na kraju ostane osmina za nešto malo bezveznog teksta. Tu je 86 stranica reklama.

To vam je BUG. Jedna od malo stvari koje sam u životu volio.

17 godina

Čestitke na okruglom broju prije svega ;) Napokon broj kojim sam iznimno zadovoljan što se raznovrsnosti sadržaja tiče.

Imam samo primjedbicu {#} u vezi testa miševa (G700s konkretno). Kao mana se spominje da je preglomazan za brze stvari što je netočno. Baterija je stavljena otraga, dok je senzor pomaknut prema naprijed što je raj za high-dpi brze pucačine/ostale igre gdje treba brza reakcija (tako su ga dizajnirali, masa je iza, dok se iz zgloba u kratkim i preciznim pokretima radi pomak miša koji se ne diže cijeli s podloge već samo prednji kraj dok "guzica" odmara dolje). Logično je da se taj miš ne gleda kao lagani klasičar s centralnom optikom kojeg morate skroz dizati od podloge.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Penryn kaže...

Je, iz povjerljivih izvora sam upravo saznao da je Bojan trenutno na Bahamima i da nemilice trosi lovu koju je dobio od Kasperskya za laziranje test rezultata.

Inace, stvar je i previse ocita - opce je poznato da kaspersky vec godinama zavrsava na dnu ljestvice detekcija, i onda ovakva bezocna reklama :-) (sarkaz sarkaz za one koji citaju bez razumijevanja)

15 godina

Što se tiče Kaspersky AV pa nije on takvo smeće, kako ga neki ovdje smatraju. Evo jedan od izvještaja.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mcf kaže...

Je, iz povjerljivih izvora sam upravo saznao da je Bojan trenutno na Bahamima i da nemilice trosi lovu koju je dobio od Kasperskya za laziranje test rezultata.

Inace, stvar je i previse ocita - opce je poznato da kaspersky vec godinama zavrsava na dnu ljestvice detekcija, i onda ovakva bezocna reklama :-) (sarkaz sarkaz za one koji citaju bez razumijevanja)

A eto, valjda se slučajno poklopilo da po prvi put imaju reklamu od Kaspersky-ja i da je baš on, pored dosta drugih kvalitetnih av programa, proglašen najizborom. Eto pa vi procjenite jel stvar previše očita..

Inače ne kažem ništa protiv Kaspersky-ja, ali da ima jednako dobrih  pa i boljih antivirusa, ima.

16 godina
mcf kaže...
Penryn kaže...

neznam dal radis za bug, iz posta se cini da da, al nema veze. post ti je bezvezan, ne trosi nikakvo bogatstvo ali opce je poznato da se portalima i novinama testovi placaju(ne optuzujem bug za nista), te se ovdje pogodi da ima u casopisu njihova reklama a poslije test antivirusa, to je sukob interesa kao prvo, jer ovi placaju reklamu te onda se i ocekuje i guranje njihovog antivirusa u testu, mozda nije najlosiji ali ako je mozda isti kao jos neki naravno da ce on bit prvi, jer on placa, sto mislis da bi kaspersky i dalje placo reklamu da se njihov av nalazi na dnu liste u testu? kazem ne optuzujem nikog jer dokaze nemam(niti cu ih trazit boli me briga), ali kazem da je to moguca situacija.

14 godina

Došao je i meni "Bug" volim biti pretplatnik {#}

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

prije 2 godine sam zamjenio eset smart security sa kaspersky internet security,i mogu reci da je kod kasperskog detekcija dobra,nisam primjetio razloge zasto neki vicu da je šrot sami program

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Quiem kaže...

Kupujem samo zbog članka sa monitorima. Nadam se da je opisana zajebancija sa carinom i slično.

Opisana je, čak piše i kad je najbolje naručiti i piše ime jednog ebayovca koji prodaje te monitore.

SinCr0 kaže...

Može li bar info koliko jeftin je taj monitor, tj. kolika mu je cijena sa svim tim pi*darijama?

Cca 2900kn zato jer je 550kn carina.

14 godina

Kod mene jos uvijek nema buga pred vratima

Upravo stigao

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 12:13 (robimarko).
14 godina
robimarko kaže...
Kod mene jos uvijek nema buga pred vratima

Meni je upravo stigao.
{#}

Krstacic Nino
13 godina
neaktivan

Ja sam isto bacio oko...na prazan sandučić. Neznam u kakvom su statusu ljudi koji su dobili časopis u subotu (krvno srodstvo s uredništvom ili prijateljstvo s ekipom iz marketinga?).

No bilo je i gore, prije sam dobivao bug na kraju mjeseca te se nadam da se sada neće opet ponavljati ta "navika" !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
len24 kaže...

Ja sam isto bacio oko...na prazan sandučić. Neznam u kakvom su statusu ljudi koji su dobili časopis u subotu (krvno srodstvo s uredništvom ili prijateljstvo s ekipom iz marketinga?).

No bilo je i gore, prije sam dobivao bug na kraju mjeseca te se nadam da se sada neće opet ponavljati ta "navika" !

Ja bi "Bug" dobio ponekad 2 dana prije nego što dođe na kioske, a ponekad dođe, 2,3 dana nakon.
Ugl. da se biti strpljiv. Mada bi to mogli oni nekako "korigirati" pa da ga svi pretplatnici dobijemo ujednačeno.

Krstacic Nino
14 godina

Meni jos nije stigao {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

top10reviews - NAJGORA/PLAČENA stranica, nisi mogao naći gori primjer. Mali osvrt na BUG recenziju, mislim da bi što se detekcije tiče prije bio BD prvi, a Kasperksy drugi, no oba su izvrsna po tom pitanju i sumnjam da je reklama u ovom slučaju imala prevelikog utjecaja, eventualno to mjesto 1./2.

No nema jednog avasta... {#} 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
13 godina
neaktivan

Od prvih brojeva stalni sam čitatelj, konkurencija je pokušavala no nikada dosegla tron i reputaciju koju je konstantnom kvalitetom izgradila i održala BUG-ova redakcija.    

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

neznam dal radis za bug, iz posta se cini da da, al nema veze. post ti je bezvezan, ne trosi nikakvo bogatstvo ali opce je poznato da se portalima i novinama testovi placaju(ne optuzujem bug za nista), te se ovdje pogodi da ima u casopisu njihova reklama a poslije test antivirusa, to je sukob interesa kao prvo, jer ovi placaju reklamu te onda se i ocekuje i guranje njihovog antivirusa u testu, mozda nije najlosiji ali ako je mozda isti kao jo

...

Moj post ti je bezvezan a nisu ti bezvezni postovi koji optuzuju redakciju Buga da se prodala radi jednog oglasa ili post koji Bojana naziva mulcem (mada je doticni, ako me moje staro sjecanje na pocetke interneta ne vara, zavrsio FER jos 90ih i ostvario dobru karjeru na polju IT-a)?

Inace, ako se ne varam, u BUGu su se vec reklamirali drugi antivirusi, BitD, Sophoslab, mozda i Kaspersky, dok je sam Kaspersky vec godinama pri vrhu raznih AV testova, tako da nije pretjerano cudno da se reklama i dobar rezultat testa nadju u istom broju. Naravno, mozda je rezultat testa ponukao zastupnika Kasperskog da plati full page AD, ali sto je u tome lose? Casopisi, kao i portali, zive od reklama. Da njih nema, ne bi bilo ni casopisa ni ovog foruma. Ili mislis da bi cijela redakcija buga trebala raditi besplatno, samo zato da se gremlini imaju gdje prepucavati? Da se ne bi slucajno desio neki "sukob interesa"...

No, sa obzirom na offtopic, EOD sa moje strane, osim ako ne followupas thread u teorije zavjere :-)

13 godina
neaktivan

da li je u BUGu recenziran ESET NOD32?

15 godina
wendor kaže...

da li je u BUGu recenziran ESET NOD32?

Da.

Stručnjak za odmaganje...
14 godina

Moram priznati da sam malo razočaran što u "temu broja" niste uvrstili AVG{#} , pošto se radi o super antivirusnom rješenju, ( govorim  o vlastitom mišljenju ).

No moram vas pohvaliti da mi se izrazito dojmila kolumna "Blog na papiru" str 152. {#}

Krstacic Nino

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice