U redovima za iPad 2!

poruka: 425
|
čitano: 85.304
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U redovima za iPad 2!".
15 godina
neaktivan
offline
U redovima za iPad 2!

Evo nekoliko dana sam vlasnik 64Gb 3gs ipad2.

Nisam htio taj,al svi su drugi rasprodani.

Ostalo još par 64gb 3g, ali 32 nema. 16 nitko neće, iako mi je prodavač rekao da sad idu i one ko alva...za mjesec dni novi paket stiže...svi (3 sam pitao iz različitih storova) su zapanjeni brzinom koliko su ih prodali.

Nakon ovih par dana mogu reći sljedeće..

 

1. kamera straga je sranje. Facetime nema test calla i koma je za korištenje....u odnosu na skype - nemjerljivo. Još nisam uspio probat facetime s nikim...

2. rezolucija bi mogla biti bolja, zaista, retina display ili blizu njega bi bila sjajna stvar (barem HD 1080).(s ihphona 4 na ipad2 - djeluje jadno, dok ne probaš sve što daje).

3. tipkanje na dulje staze može ubiti, a u search polju u u tubeu zna kasniti, vrlo vjer. ću ugasiti autocorrect.

4. malo je teži nego sam mislio.

5. nemanekih vrlo bitnih aplikacija s iphona. npr: diktafon - meni glavna stvar zaputne naloge; vrijeme, sat i budilica itd. Ali, ima free, koji su hebeno dobri!!! kalkulator isto fali.

6. nema downloada s u tubea (od ponedjeljka ćemo ga jailbreakat)

7. ta sinkronizacija je neintuitivna i ne kužim je skroz - moram se pozabaviti s time jer samo na iphonu imam 1200 kontakata, a na google 3600....

 

 

1. divan dizajn, prestiž nevjerojatan.

2. lakoća korištenja, intuitivnost interfejsa, ne crkava, scrollanje je divno, nikad ne trzne (za razliku od Galaxya), najljepše je to vidjeti na časopisu "PokretO" - FANTASTIČNO, takve časopise želim - sa scrolanjem u 2 smjera, s clipvovima koje vrtim unutar članka, sa linkovima koji rade, sa solidnim tekstvoima i sl....

3. Autodeskov scatchpro i Photoshopovi miješači boja (eazel i Lava)  i vodene boje za slikanja su nešto predivno....Djeca su mi u sat vremena korištenja napravila remek djela....nevjerojatno kolio su se brzo "ufurali " u korištenje prstiju i interfejsa putem dodira. To je praznik za oči gledati ih kako crtaju. Undo, Redo, mijenjanje veličine brusha i boja, umakanjae u vodu kad se smiju .... nevjerojatno¨!!!! Da ne pričam da sam i ja nacrtao neke črčkarije na koje se svi smijemo...Djeca su mi 6g curica ekspert za crtanje svim i svačime, dečko 4g, cura 3g. (najmanja rastura fruit ninju i angry birds!)

4. Garage band je fora. napokon se mogu sam izdovoljavati nad onim što mim život nije dao priliku da budem. Da ne pričam da zaista ne moraš biti genije da napraviše glazbu koja je baš solidna. Žena me samo pitala - to si TI napravio??

5. you tube, browsanje - milina. brzo efikasno, otvaranje novih strana, zoom outzoom, prelasci na druge stranice - ni moj desktop to ne radi tako lijepo i oku ugodno. Ne volim jedino što ne cashira cijelu stranicu nego imam one kockice fok je ne učita na dijelovima na koje prebrzo pomaknem...

6. Igre ----- onaj neki besplatni avion, i hrpa drugih......MRAK.Mali našo neke bespla frizbije koje baca i leti s ajpadom po sobi....za krepat od smijeha gledajući ga.

7. imovie - LJUDI!!! NEMA LAKše i jednostavnije, a FANTASTIČNO izgleda!!! Jedino, stražnja kamera :-(; doduše, s ihona 4 prenesemo filmiće i onda radi ko grom...

8. pisanje i prezentacije po appplu - HEBENO dobro. Hebeš MSN OFfice. ISKRENO, ljudi,. koristim već 20 godina MSN stvari, ovo je nemjerljivo. Napravio sam prezentaciju kućnog budgeta u 15 minuta bila jenjabolja grafički napravljena u mojoj povijesti predavača od kojih 10tak godina. A kažem Vam da koristim animation factory template. To bi trebalo sve reći.

9. konektor za HDMI i DVI koji sam kupio s njim  - HDMI na TV LCD 42" - prezentacije vrti mrak (jedino ne zna ima li prokjektora s HDMIjem?) - i stvarno je divno vidjeti tu prezentaciju na TVu, ili onaj divni prezentacijski app sa storea u kojem je prezentiran solarni sustav .... 3d to je nešto nevjerojatno.

10. Konzum kupnja - SAVRŠENO. NIKADA VIŠE NE MORAM IĆI U NJIHOVU TRGOVINU!!!

11. MENI NAJBOLJE, osim časopisa i browsanja i imovie, i prezentacija i dječje crtarije jest.......knjige. Čitam 1 knjigu tjedno (najmanje) i ovo je divno....Iako obožavam osjećaj papira u rukama, obvo je super alternativa. Osim toga, neke knjige kod nas kasne, a na amazonu mogu kupiti odmah. Ne trebam svjetlo u sobi. Listanje je super. Book marksi su super. pdfove isto mogu listati krasno tako da sve poslovne dokumente u krevetu mogu na miru prije spavanja prolistati. Žena sad kaže da oće i ona jedan haha. VLC remote i VLC stremer su fantastični. S PCa streama vrlo brzo bilo koji bilm anma u spavaću sobu.

 

Ima još plusova, al ne stignem, idemo na izlet. Nadam se da će nekome pomoć.

Preskupo je za ono što nudi, al obzirom da kompenzacije pomažu (bolje da dobijem to nego da mi ništa para ne da ili sačuvajbože da platim više poreza ovoj kradljivoj državi!) - DIVAN JE!!!!

 

PS Pisano s laptopa na stolu jer djeca na You tubeu po 10x puta gledaju Baba Yetu iz Civilisation 4 i Star Wars igranje iz igara s SW tematkom...

 

Gadget je - al veseli. JAKO!

 
9 1 hvala 6
15 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
Evo i ja sam od jucer vlasnik al 3g 16 gb, stvarno ne trebam vise.. I vecinu potpisujem, meni pisanje nije veliki minus ocekivao sam. losije valjda ehehhe... Sve u svemu moj 2. Pbest buy nakon 2 monitora za dual...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
diablo2211 kaže...

Evo nekoliko dana sam vlasnik 64Gb 3gs ipad2. (...)

  Napokon neki suvisli i kvalitetan post u ovoj temi. Netko tko ga koristi i tko je nabrojao objektivno

sve prednosti i mane iPada. Svaka cast na originalnom i opsirnom postu.

Samo uvijek ce ti se naci onih koji iPad nisu ni vidli pa nikad zadovoljni.

Uživaj u iPadu!  {#}

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
15 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
Evo ja cijeli dan radim na ipadu od 10 ujutro i baterija je na 20%...
Skidam kapu sto se toga tice EDIT: evo vise od 12 sati s ukljucenim wlanom sam radio, ne se*em (nemam razloga nisam zagrizeni fan) stream preo yt, airvideo-a, muzika itd. Klasika igrice i to. Ja sam i vise nego zadovoljan... Nisam ga kupio da radim na njemu, niti da fotkam za takve stvari ostavljam opremu koja je zato namjenjena, ali za sve ostalo, mail, surf, soc. Mreze i popunjavanje sadrzaja za website savrsen, iz kreveta lagano radukam i mir...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 8:10 (eterna luchar).
14 godina
offline
U redovima za iPad 2!

Ja sam ga uzeo prije par dana i to onaj od 16gb koji navodno "nitko neće". 3g mi ne treba jer se mogu spajati na iphone 4. Više od 16 gb bi imalo svrhu ali recimo da se može i sa 16 normalno funkcionirati ako se ne nabacuje gore sve i svašta. Meni recimo uopće ne trebaju gore mp3ce kad ih već imam u ajfonu. Tak da mi je trenutno 6 gb slobodno a ima gore čak i nekih vecih igara koje je povukao prilikom sinhroniziranja sa itunesima a odavno ih ne koristim. I  Navigon koji pojede 1.7 ili 1.8 gb koji super izgleda ali ne znam kad ću to u autu koristiti pored verzije za ajfon. Je, super je, ogroman ekran i sve je preglednije nego na ajfonu ali moram nabaviti neki ipad držač za auto ako ne mislim suputnicima uvaljivati da drže ipad i navode me:)

Što se mana tiče po meni je najveća mana ekran, tj. dpi. Navikao sam se na oštru sliku na iphoneu 4 pa me ovo pomalo razočaralo, ali objektivno gledano uopće nije loš. Sad kad pogledam i stari 3g izgleda mi katastrofalno u odnosu na cetvorku. Razmazio nas je taj 300 dpi ekran, kaj se moze.

Volio bih da ima i direktnu razmjenu fajlova sa ajfonom. Kvaliteta slika i videa je lošija od one na iphoneu 4 pa mi je zanimljivija mogućnost transfera sa ajfona nego slikanje i snimanje sa ipadom. Može se recimo preko aplikacije Mover koja fakat radi dobro preko wlana i malo sporije preko bluetootha, ali bilo bi super da je to ugrađeno u sustav po defaultu. Nadam se da budu to u nekom novom OS-u dodali.

Baterija je odlična. Prčkaš satima po ipadu, a ostane ti još pola baterije. 

Surfanje je odlično, brzo, glatko. Bolje iskustvno nego na kompu. Tipkanje je vrlo dobro. Netko se prije žalio na tipkanje i pogotovo na izmjenu unešenog teksta. Ne vidim stvarno gdje je problem. Onaj kružić što uveća pogled prilikom editianja je ovdje još veći i stvarno nije teško raditi izmjene. Sigurno jednostavnije nego da toga nema pa da se mora tipkama doći do predmetne riječi.

Za igre uopće ne moram govoriti da izgledaju odlično. Nije baš da se puno igram ali fakat je gušt potrošiti pol sata na igru kad recimo neka zahtjevna vozačka simulacija radi tako glatko kao da je na nekom nabrijanom kompu.

Imam TV sa dlna mogućnostima pa mi je super streamanje sa ipada na tv. Naravno, ide to i sa iphoneom 4 bez problema ali sa ipadom 2 sam primjetio da mu manje treba da izbufferira prije nego što počne prikazivati video na tv. I to u hd-u. Youtube i još deseci video stranica su podržani u aplikaciji imediashare i streamaju se bez problema kao i sadržaj sa iphonea: slike, snimljeni video i mp3 iz ipoda. jedina mana je sto je imediashare za sad samo iphone aplikacija ali za ovakav tip aplikacije to ionako nije bitno kad se sadržaj pregledava na tv-u pa dojam na ipadu nije ni bitan.

Uređivanje filmova u imovie aplikaciji je perfektno. U vrlo kratkom vremenu iskombiniraš video, audio, slike i složiš u vrlo reprezentativan oblik. Naravno ima to i na ajfonu ali ovdje je to nemjerljivo praktičnije.

Instalirao sam AVPlayerHD u kojem hd filmovi rade bez ikakvog trzanja i sa titlovima. Prebacuje ih se uz pomoc itunesa ili preko wlana i browsera.

Sad sam se sjetio da od silnog isprobavanja nisam stigao ni probati ibooks:)

Kao što je diablo 2211 rekao nema nekih aplikacija koje su po defaultu na iphoneu ali ima ih u appstoreu.

Uglavnom super stvarčica i štedi mi bateriju na ajfonu:) Prije bih ajfon punio svaki dan a sad izdrži i do 3 jer za sve što sam prije koristio ajfon sad koristim ipad 2. osim naravno telefoniranja i smsa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
offline
U redovima za iPad 2!

Ok, stvarno je dobar komad hardvera, ali sto se tice sa sw strane, ja neznam sto vi radite sa njim. Ja imam stari iPad i ne nalazim mu nikakvu primjenu osim surfanja i citanja knjiga, te gdjekod koji kratki mail i koji tvit i to je to... I da, kad dodju djeca dam im koju igru da se zabave. That's it... Toliko novaca davati za igracku - nisam lud.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
 
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
U redovima za iPad 2!

A sto kazete na Acer Iconia Tab A500 (10.1", 32GB, WiFi)? 

Vidim da ga ima za cca 3400 (na nabava.hr)

 

Htio bih kupiti neki tablet, a dosta bi ga koristio i za citanje knjiga.

Koliko je dobro citati knjige na lcd tabletu? Ovo je tema za iPad, ali isti je vrag sto se ekrana tice...

 

gub enilno murof
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 0:43 (guB).
 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
U redovima za iPad 2!

e pa kad je tako dobar kupujem ga i ja. koji GB model preprucujete?

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
offline
Re: U redovima za iPad 2!
tnakir kaže...

Ok, stvarno je dobar komad hardvera, ali sto se tice sa sw strane, ja neznam sto vi radite sa njim. Ja imam stari iPad i ne nalazim mu nikakvu primjenu osim surfanja i citanja knjiga, te gdjekod koji kratki mail i koji tvit i to je to... I da, kad dodju djeca dam im koju igru da se zabave. That's it... Toliko novaca davati za igracku - nisam lud.

Kako rekoh,osobno,ne vidim neke praktične svrhe tome.Naročito kad se neki fanovi toliko zaklinju "radom" na njemu.Posluži za laganu zabavu,surfanje i poneku sitnicu,ali za ozbiljan rad-zaboravi.I da,probao sam novi od cure..da ne ispadne da napamet govorim..

14 godina
protjeran
offline
Re: U redovima za iPad 2!
hrabri zec kaže...

e pa kad je tako dobar kupujem ga i ja. koji GB model preprucujete?

radije pogledaj Motorolu Xoom..definitivno je jača u svemu..

16 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
linuxjuzer kaže...

Kako rekoh,osobno,ne vidim neke praktične svrhe tome.Naročito kad se neki fanovi toliko zaklinju "radom" na njemu.Posluži za laganu zabavu,surfanje i poneku sitnicu,ali za ozbiljan rad-zaboravi.I da,probao sam novi od cure..da ne ispadne da napamet govorim..

da imam vremena vodio bi te cijeli dan za sobom da vidis rad :D

potpis :D
14 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!

hvala, upravo gledam po webu. cini mi se skuplja? imam frenda koji putuje po svijetu, pa bih ga iskoristio. inace imam android telefon i ok mi je i android.

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
14 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
guB kaže...

A sto kazete na Acer Iconia Tab A500  (10.1", 32GB, WiFi)? 

Vidim da ga ima za cca 3400 (na nabava.hr)

 

Htio bih kupiti neki tablet, a dosta bi ga koristio i za citanje knjiga.

Koliko je dobro citati knjige na lcd tabletu? Ovo je tema za iPad, ali isti je vrag sto se ekrana tice...

 

  Zgodna alternativa, ali rađe bi iPad iz par razloga.

Razlika u cijeni je 400kn što stvarno i nije puno na tu cijenu.

iPad je kvalitetnije izrade i izvedbe.

iOS na iPadu je ipak bolje prilagođen tabletima i ima puno više aplikacija za rad na tabletima.

Također na iPadu je ekran dosta bolji i ima bolju vidljivost iz svih kuteva.

Debljina je također na strani iPada: 8.8mm naspram 13mm se ipak osjeti.

Težina također: 600g vs 700g osjetna razlika.

Mislim da i grafici vodi.

Onda autonomija na iPadu je 10h a ovdje upitnih 8h.

Također iPad je sa svake strane i nešto manji.

Isto valja napomenuti da su ti s iOs-om zagarantirani update-i(koji redovito dodaju nove mogucnosti uređaju) još barem 2 godine,

dok kod Android platforme poslovicno možeš biti sretan ako dobiješ ijedan update.

Pošto ni SE, HTC, Samsung i ostali ne daju baš redovito update ili ih uopce nedaju, sumnjam da ce

jedan Acer to ciniti.

I da, iPad je ljepši {#}

 

Samo 2 stvari vidim kao prednost kod Iconie: kamere imaju bolje rezolucije (mada ti to ne garantira bolju sliku,

a ni neznam tko se usrecio sa slikanjem tableta velicine 10")

i kod Acera dobiješ 32gb, a kod iPada 16gb. Tu bi također valjalo spomenuti da se tih 32 gb radi o kartici,

koju makar je kartica nemožeš zamjeniti za onu veceg kapaciteta (uređaj podržava do 32gb), te kartica kao kartica

donosi neke prednosti (kao izmjenjivost) ali i mane (manja brzina rada i kopiranja,tj.prebacivanja podataka).

 

Još kad spomenemo da za iPad postoji brdo opreme i dodataka, a za Acer pitanje je oce li biti ikoji, mislim

da tih 400kn dat više za iPad je više no dobro uložena lova s obzirom na višestruke prednosti.

Ja bi osobno ali i objektivno uzeo rađe iPad, ali na kraju ipak sve ovisi o tebi što ti je važnije od navedenog.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
14 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
linuxjuzer kaže...

Kako rekoh,osobno,ne vidim neke praktične svrhe tome.Naročito kad se neki fanovi toliko zaklinju "radom" na njemu.Posluži za laganu zabavu,surfanje i poneku sitnicu,ali za ozbiljan rad-zaboravi.I da,probao sam novi od cure..da ne ispadne da napamet govorim..

 

http://beingcivil.typepad.com/my_weblog/2011/05/autocad-ws-and-the-civil-3d-user.html

 

kužiš linuxjuzeru, ne trebaš biti "fan". dovoljno je biti neograničen.

13 godina
offline
U redovima za iPad 2!

http://www.watchingthatmovie.com/tv-5211-South-Park/season-15-episode-1

 

evo nešto u skladu s temom, jedna od najboljih epizoda :)

Human CentiPad

http://www.last.fm/user/kuleee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
U redovima za iPad 2!

Pozz svima...Imam par pitanja u vezi Ipad2 ...

 

Namjeravam uzeti Ipad2 16gb wifi+3g  , e sad muci me taj 3g dali je on otkljucan na sve mreze ili treba unlock kao i iphone 4....
mozda uzmem iz HR ili i USA...

 

 

...e zadnje ali ne i malo vazno...ima li itko kakav tutorijal za jailbreak ili ide isto kao i  Iphone

 

Moze stranica tutorijala i na PM ako se tu nemoze objaviti...

 

 

HVALA unaprijed

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
Mislim da kod nas jedino vip ima 3g kartice ali mozda (vjerovatno) sam u krivu... Sto se tice jailbrakea mislim da jos nije brakean, trenutno radi geohot na tome, koliko kuzim...

E sada ako netko zna da li postoji free navigacija za ipad, ili ako ima neka koja se placa ali da radi ok...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
eterna luchar kaže...
Mislim da kod nas jedino vip ima 3g kartice ali mozda (vjerovatno) sam u krivu... Sto se tice jailbrakea mislim da jos nije brakean, trenutno radi geohot na tome, koliko kuzim...

E sada ako netko zna da li postoji free navigacija za ipad, ili ako ima neka koja se placa ali da radi ok...

?? Sve tri mreže odavno imaju 3G...

16 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
naxeem kaže...
eterna luchar kaže...
Mislim da kod nas jedino vip ima 3g kartice ali mozda (vjerovatno) sam u krivu... Sto se tice jailbrakea mislim da jos nije brakean, trenutno radi geohot na tome, koliko kuzim...

E sada ako netko zna da li postoji free navigacija za ipad, ili ako ima neka koja se placa ali da radi ok...

?? Sve tri mreže odavno imaju 3G...

A znas da je pobrkao malo :D Mislio je micro SIM karticu. Valjda.. ili? :D

15 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
Da, mislio sam na micro, pa niti jedna druga ne stane unutra, jel...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
eterna luchar kaže...
Da, mislio sam na micro, pa niti jedna druga ne stane unutra, jel...

 

stane bilo koja ako se izreže. a micro ima i t-mobile.

15 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
Eto hvala na infu, nisam to znao da ima t-com a vidio sam ovu foru s rezanjem...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
13 godina
neaktivan
offline
U redovima za iPad 2!

Ako si mislio za microsim imaju je Vip , Tmobile.... A ja sam svoju od bonbon-a prilagodio škarama za Iphone4......

 

Tako ce se i dogoditi za Ipad 2 je planiram uzeti ist ibonbon internet jer oni imaju na bonove i jako dobre pakete.....

 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
U redovima za iPad 2!

Vidim da razmatrate o kupnji 3G modela. Tu bi vam preporucio da ako imate smartphone koji

može glumiti hotspot ne idete u dodatni trošak jer model bez 3G-a postaje gotovo istovjetan

onom s 3G-om uz takav smartphone, a razlika u cijeni je ipak osjetna.

 

Također neznam koliko ste upuceni (pretpostvaljam da jeste, ali zlu ne trebalo),

koliko znam za sad jedino T-mobile nudi bonove za kupnju iPada 3G modela   ako ste

slucajno planirali kupit taj model u HR. Taj bon je od 500kn i nije za bacit, ali jasna

stvar da uz njega ide i ugovor pa to sve ovisi koliko je kome isplativo.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
U redovima za iPad 2!

Obični WIFI model bez 3G-a i bez GPS-a može oboje koristiti preko iPhonea, tako da se baš i ne isplati kupovati 3G model.

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
 
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Re: U redovima za iPad 2!
vjeko kaže...

Obični WIFI model bez 3G-a i bez GPS-a može oboje koristiti preko iPhonea, tako da se baš i ne isplati kupovati 3G model.

Imam iphone 4 ...Kako 3G i gps mogu koristiti preko moba...objasni malo da potrosim novce uzalud....

15 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
eliozadar kaže...
vjeko kaže...

Obični WIFI model bez 3G-a i bez GPS-a može oboje koristiti preko iPhonea, tako da se baš i ne isplati kupovati 3G model.

Imam iphone 4 ...Kako 3G i gps mogu koristiti preko moba...objasni malo da potrosim novce uzalud....

3G koristiš tako da ti mobitel glumi wifi hotspot, i ipad ti se na njega spaja preko wifi-a kao da je to bilo čiji ruter, i koristiš mobitelov internet paket da surfaš na ipadu. A ovo za gps neznam...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 9:38 (Stoja).
14 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
eliozadar kaže...
vjeko kaže...

Obični WIFI model bez 3G-a i bez GPS-a može oboje koristiti preko iPhonea, tako da se baš i ne isplati kupovati 3G model.

Imam iphone 4 ...Kako 3G i gps mogu koristiti preko moba...objasni malo da potrosim novce uzalud....

ne postoji ipad 2 bez gps-a.

a ako imaš iphone 4 sa podatkovnom tarifom onda nikako nema smisla uzimati model sa 3g. u settings od iphonea imaš "personal hotspot". samo to uključiš i spariš ipad 2 i iphone bluetoothom i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 12:55 (Ezio).
14 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
Stoja kaže...
eliozadar kaže...
vjeko kaže...

Obični WIFI model bez 3G-a i bez GPS-a može oboje koristiti preko iPhonea, tako da se baš i ne isplati kupovati 3G model.

Imam iphone 4 ...Kako 3G i gps mogu koristiti preko moba...objasni malo da potrosim novce uzalud....

3G koristiš tako da ti mobitel glumi wifi hotspot, i ipad ti se na njega spaja preko wifi-a kao da je to bilo čiji ruter, i koristiš mobitelov internet paket da surfaš na ipadu. A ovo za gps neznam...

 

jel se i preko wifi-a spajaju? ja sam mislio samo preko bluetootha. isprobavao sam to doma pa sam i na ipadu i na iphoneu pritom isključio wifi i radilo je.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 9:43 (Ezio).
15 godina
offline
Re: U redovima za iPad 2!
Ezio kaže...

 

jel se i preko wifi-a spajaju? ja sam mislio samo preko bluetootha. isprobavao sam to doma pa sam i na ipadu i na iphoneu pritom usključio wifi i radilo je.

Sa 4,3 iOS update-om je došao i wifi hotspot, i bilo koji uređaj koji ima wifi se može onda nakačiti na tvoj mob i surfati. Naravno zaštićeno passwordom. Isprobano na par mobitela i laptopa radi bez problema.

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice