Radi li Marketplace kod nas?

poruka: 110
|
čitano: 18.668
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Radi li Marketplace kod nas?".
15 godina
Re: Radi li Marketplace kod nas?
Mentalist kaže...
mar123 kaže...

otvorim tekst, procitam ga, bez da sam procitao koji je autor, ali onda procitam zadnji ulomak, naravno odma skuzim pa to je Petric. Taj covjek jednostavno mora pocet radit u apple-u kao sef reklama jer toliko reklamira taj apple, hvali ga, velica.... nevjerojatno

Ne brini se, nece Petric jos dugo u BUG-u.

Sta ide u vojsku?
15 godina
neaktivan

Ja volim pitu! Ali kasno na večer, kada nitko ne gleda, radije pojedem kolač!

0 0 hvala 0
16 godina

nadam se, procitao sam upravo recenziju nokia lumia 800 uređaja u novom bug-u, da nisam procitao da se radi o tom uređaju pomislio bi de naslov teksta ide iphone 4s protiv svih. on je svaku hebenu stvar usporedio s iphone-om 4s, i naravno rekao da je nokia u svemu losija. da je ekran losiji jer iphone ima super uber ultra veliku rezoluciju. moram odsad odma gledat tko je autor recenzije jer ako je on da preskocim tekst, samo me zaglupljuje.

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
mar123 kaže...

nadam se, procitao sam upravo recenziju nokia lumia 800 uređaja u novom bug-u, da nisam procitao da se radi o tom uređaju pomislio bi de naslov teksta ide iphone 4s protiv svih. on je svaku hebenu stvar usporedio s iphone-om 4s, i naravno rekao da je nokia u svemu losija. da je ekran losiji jer iphone ima super uber ultra veliku rezoluciju. moram odsad odma gledat tko je autor recenzije jer ako je on da preskocim tekst, samo me zaglupljuje.

Velika prednost pisanog izdanja je sto se nakon tekstova ne moraju citati zalopojke povrijedjenih fanboja:P
13 godina
protjeran

Nisam imao prilike citati novi Bug, ali cemu cudjenja u usporedbama sa iPhoneom?

Slicno kad recenziras ati graficku i usporedjujes istu sa drugim modeilma istog proizvodjaca, ali i sa geforce karticama. Ipak su to konkurentski proizvodi. Oduvijek se tako pisalo, samo sada odjednom takvo pisanje smeta?

Mislim da ce win8 mobilna verzija biti jako dobar OS, ali tek nakon nekih godinu dana kada sve ispeglaju kako spada. Tada cu i razmisljati o kupovini win8 mobitela, za sad mogu samo citati recenzije i isprobati ako negdje ulovim win8 mobitel.

1 0 hvala 0
16 godina

prvo zato sto on uspoređuje s mobitelom koji uopce nije vrh trenutne ponude, generaciju je slabiji od te lumie i nema nikakvih razloga za usporedbu s njim, ili ako vec ide uspoređivat s iphonom neka vec jednom izbaci iz rjecnika iphone 4 jer je to dvije generacije stariji uređaj i netreba ga se vise ni spominjat, da ne govorim da android mobitele nije ni spomenuo u toj "usporedbi". on subjektivno ocjenjuje mobitele sto nikako nesmije bit odlika jednog recenzenta, recenzija mora bit objektivna.

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
protjeran

Upravo sam procitao recenziju. Prvo, Lumiu je nahvalio i to poprilicno. Dal opravdano ili ne, ne znam, niti me briga iskreno.

Sto se tice usporedbe sa iPhoneom, svaka rijec mu stoji. A uopce nije toliko usporedjivao, i posebice ne u toliko losem kontekstu kako si ti to ovdje napisao. Dapace.

Lumiu je ocjenio osvjezenjem i odlicnim uredjajem. To sto tebe sami spomen Applea i/ili iPhonea ocito iritira je tvoj problem. 

4 0 hvala 1
13 godina
jumboY kaže...

Upravo sam procitao recenziju. Prvo, Lumiu je nahvalio i to poprilicno. Dal opravdano ili ne

Opravdano, 100%!

16 godina
jumboY kaže...

Upravo sam procitao recenziju. Prvo, Lumiu je nahvalio i to poprilicno. Dal opravdano ili ne, ne znam, niti me briga iskreno.

Sto se tice usporedbe sa iPhoneom, svaka rijec mu stoji. A uopce nije toliko usporedjivao, i posebice ne u toliko losem kontekstu kako si ti to ovdje napisao. Dapace.

Lumiu je ocjenio osvjezenjem i odlicnim uredjajem. To sto tebe sami spomen Applea i/ili iPhonea ocito iritira je tvoj problem. 

opet cu ponovit ono sto sam rekao na prosloj stranici, apple hater nisam jer jedini smartphone koji sam imao je iphone, prvo 3g a onda 4s. ne iritira me spomen apple-a ali zasto taj uređaj nije usporedio s niejdnim android mobitelom? nego je bas uzeo apple, a svi znaju da je on apple fanboy. naravno ako je netko iz mojih postova shvatio da sam rekao da je rekao da je nokia sranje, krivo je shvatio jer stvarno je rekao da je dobar mobitel ali moglo je to bez tih iphone je best phone ever fora.

13 godina
protjeran

Jos jednom, sa nekim proizvodom mora usporediti Lumiu. Logicno je da ga usporedi sa najprodavanijim i najpopularnijim smartphoneom. 

Isto tako mi je logicno ako se pise o ps4 konzoli, da ce se dosta spominjati i x720. Takav je obicaj bio do sada, i to je meni osobno nesto sasvim normalno.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
popstar kaže...

Zaboravio si spomenut da iPad nema USB, ni Flash. :-) Ti jednostavno moras nesto nac da bi pisao protiv Apple-a, to isto ono iPad 3 se grije previse i takve stvari. Smiri zivce.

nisam ja ništa našao, sve je već bilo rečeno prije

i nedostatak Flasha dok se istovremeno reklamira kao "complete browsing experience" (malo čudno s obzirom da je flash još uvjek široko prisutan na internetu)

i problem sa grijanjem, iPad korisnici su sami prijavili taj problem, nije ga nitko izmislio, ako iPad korisnik sam to kaže zašto mu ne bih vjerovao

Moji živci su savim uredu, al izgleda ima dosta njih kojima smeta kad se piše o problemima njihovih najdražih igračaka

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 19:58 (McD).
15 godina
Bravo mcd. Pa ti si i u raspravu o losem windows marketplaceu doveo trabunjanja o zagrijavanju ipada 3 na paklenih 38 stupnjeva. Na ovom forumu nema veceg ovisnika o appleu od tebe!
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Bravo mcd. Pa ti si i u raspravu o losem windows marketplaceu doveo trabunjanja o zagrijavanju ipada 3 na paklenih 38 stupnjeva. Na ovom forumu nema veceg ovisnika o appleu od tebe!

Bravo Ezio, zagrijavanje je ubacio popstar, toliko o čitanju postova

i nije 38 ° nego 47 °{#}

17 godina
Ezio, zar nije tema Apple? Ili sam ja citao drugi clanak...
17 godina

uspoređivanje svega živog i neživog s novim iphoneom je kao da uspoređuješ svaki auto koji izađe s najnovijim rolls roycem. zamislite petrica kao recezenta nove dacije. on bi rekao, ova dacia sandero nije ni do koljena rolls royceu. netko je spreman dati za telefon 2000kn, a netko 6500kn. ne očekuješ da dobiju isto.

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

0 1 hvala 0
15 godina
hrvooje kaže...

uspoređivanje svega živog i neživog s novim iphoneom je kao da uspoređuješ svaki auto koji izađe s najnovijim rolls roycem. zamislite petrica kao recezenta nove dacije. on bi rekao, ova dacia sandero nije ni do koljena rolls royceu. netko je spreman dati za telefon 2000kn, a netko 6500kn. ne očekuješ da dobiju isto.

Lijepo si sve reko. Iphone je rolls royce u svijetu mobitela. Ali lumia nije tak los mob da nije dostojan usporedbe sa ajfonom.
13 godina
Ezio kaže...
Ali lumia nije tak los mob da nije dostojan usporedbe sa ajfonom.

Po meni jeste!

16 godina

Naravno. Pa tko je vidio jedan Aston Martin uspoređivati s Roll Royceom? Pa pri samoj pomisli A.M. bi se okretao u grobu...

Sry, ali morao sam čim sam pročitao takve oštroumne usporedbe -.-

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Ezio kaže...
hrvooje kaže...

Lijepo si sve reko. Iphone je rolls royce u svijetu mobitela. Ali lumia nije tak los mob da nije dostojan usporedbe sa ajfonom.

jasno. premalo se dobije za cijenu koju se plati. platiti cijenu 2-3 puta više da bi se dobio 20% bolji telefon ne čini se pametna kupnja. iako svi znamo mane i dacije i yuga ipak ih vozimo više nego rolls royce.  

zašto npr. kod usprednih testova laptopa ne uspoređuju onaj koji košta 3000kn s onim koji košta 6000kn i onda da kažu ovaj jeftiniji nema šanse pored ovog duplo skupljeg. zbrajate kruške i jabuke. iphone 4S uspoređujte sa samsung galaxy SII i SIII.

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?
14 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
Ezio kaže...
hrvooje kaže...

jasno. premalo se dobije za cijenu koju se plati. platiti cijenu 2-3 puta više da bi se dobio 20% bolji telefon ne čini se pametna kupnja. iako svi znamo mane i dacije i yuga ipak ih vozimo više nego rolls royce.  

zašto npr. kod usprednih testova laptopa ne uspoređuju onaj koji košta 3000kn s onim koji košta 6000kn i onda da kažu ovaj jeftiniji nema šanse pored ovog duplo skupljeg. zbrajate kruške i jabuke. iphone 4S uspoređujte sa samsung galaxy SII i SIII.

Na brzinu provjerio tvoju izjavu - iPhone 4S 3.600 kn http://www.njuskalo.hr/iphone-4-16-gb/iphone-4-16gb-zapakirano-garancija-ducana-oglas-549299

Edit: a evo i Lumije, najjeftinija 3.000 kn http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-lumia-800-topmodel-dostava-cijela-rh-oglas-3964516

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 0:11 (zoki.zlikowski).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

otvorim tekst, procitam ga, bez da sam procitao koji je autor, ali onda procitam zadnji ulomak, naravno odma skuzim pa to je Petric. Taj covjek jednostavno mora pocet radit u apple-u kao sef reklama jer toliko reklamira taj apple, hvali ga, velica.... nevjerojatno

hateri nikako da prihvate neke činjenice...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
Nego... Mislim da će MS morati mijenjati navedenu doktrinu jedan account - jedna regija zbog EU zakona http://wmpoweruser.com/does-microsofts-refusal-to-allow-windows-live-region-to-be-changed-contravene-european-law/ Btw... Da li će otvaranje HR marketplace accounta (sad imam UK koji ne mogu promijeniti) omogućiti i Xbox Live HR?
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cuspajz kaže...
mar123 kaže...

hateri nikako da prihvate neke činjenice...

a kakvi hateri? sto mislis da mrzim apple ili sto, nekuzim. jedini mob koji sam imo je bio apple iphone, to valjda znaci da sam hater. decko ovo sto ja govorim je objektivno misljenje i samo kazem da teskstovi recenzenata nebi trebali bit subjektivni kao sto jesu kod Petrica.

13 godina
neaktivan
Objektivno mišljenje? A jesi me nasmijao.
16 godina

ocito si toliki fanboy pa ti pase spominjanje apple-a na svakoj recenziji i to konstantno spominjanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prijatelju, ja nisam ništa rekao o Appleu, niti neću. Objektivno mišljenje ne postoji, kada je nešto objektivno, to je činjenica, ne mišljenje.
15 godina
neaktivan
McD kaže...
popstar kaže...

Zaboravio si spomenut da iPad nema USB, ni Flash. :-) Ti jednostavno moras nesto nac da bi pisao protiv Apple-a, to isto ono iPad 3 se grije previse i takve stvari. Smiri zivce.

nisam ja ništa našao, sve je već bilo rečeno prije

i nedostatak Flasha dok se istovremeno reklamira kao "complete browsing experience" (malo čudno s obzirom da je flash još uvjek široko prisutan na internetu)

i problem sa grijanjem, iPad korisnici su sami prijavili taj problem, nije ga nitko izmislio, ako iPad korisnik sam to kaže zašto mu ne bih vjerovao

Moji živci su savim uredu, al izgleda ima dosta njih kojima smeta kad se piše o problemima njihovih najdražih igračaka

Ja kao korisnik nisam primijetio da se grije nesto posebno. I trebas se prvo malo informisat pa bih znao da se nrp. Transformer prime grije vise od iPada 3. Moras samo potrazit na internetu. Al ti vjerojatno na komjuteru imas jos zastitu za djecu. Onda cekaj dok odrastes pa potrazi.
Kad ne spavam budan sam
16 godina
neaktivan
popstar kaže...

Moras samo potrazit na internetu. Al ti vjerojatno na komjuteru imas jos zastitu za djecu. Onda cekaj dok odrastes pa potrazi.

ovakve uvrede se samo na bug forumu mogu nać

kod mene normalno radi.....
14 godina
neaktivan
popstar kaže...

Ja kao korisnik nisam primijetio da se grije nesto posebno. I trebas se prvo malo informisat pa bih znao da se nrp. Transformer prime grije vise od iPada 3. Moras samo potrazit na internetu. Al ti vjerojatno na komjuteru imas jos zastitu za djecu. Onda cekaj dok odrastes pa potrazi.

gdje ja to osporavam da se Transformer grije?

u bilo kojoj raspravi gdje se spomene neki applov propust Applovci odmah pronalaze glupe argumente

klasična diskusija gdje se spominje apple izgleda ovako

forumaš A: iPda 3 se grije malo previše

fanboy: i Transformer se grije pa je zato ok ako se i Ipad grije (fanboy ovdje redovno zaboravi staviti izvor informacije te samo usput spmene "potraži na internetu")

forumaš B: iPhone gubi signal

fanboy: to je tako predviđeno dizajnom koji je naime nenadj{#}v, trebaš samo stavit gumenu navlaku te držat mobitel sa dva prsta, gubitak signala je poželjan .. .. .. .

forumaš C: pročitao sam de je liku explodirao iPhone u avionu

fanboy: pfff, to je sasvim normalno za sve izvore energije, sunce će jednom explodirati u supernovu, a vidiš da je i nuklearka u fukušimi explodirala

CM weitE! kaže da se njegov iPad 3 malo previše grije, zašto bih trebao više vjerovati tebi nego njemu?

Budući da svaku kritiku upućenu na račun appla nastojiš osporiti kopajući i rukama i nogama ne djeluješ mi kao objektivna osoba.

17 godina
neaktivan
OK...Nakon 48 sati kakvi su dojmovi... Jel se napunio marketplace dostupnim appovima? Eh da... Sorry kaj sam off topic posto vidim da je Apple tema :P
Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice