Ako 8 bude još više gej (ako bude još više ličila na Mac) definitivno ostajem pri XP-u a sekundarni Os će mi biti Linux.
GUI je ionako za p*čkice. Instaliraj si MS-DOS, to je za prave muškarce.
Ako 8 bude još više gej (ako bude još više ličila na Mac) definitivno ostajem pri XP-u a sekundarni Os će mi biti Linux.
a sta ces radit u ms-dosu... ? surfat, slusat muziku, gledat filmove...? koliko ja znam evolucija nas tjera obično naprijed nikad unazad... osim nekih očito... :)
Poučen iskustvom preskačem 8micu i čekam 9tku
zasto?
Pa nepise se osimca izpocetka kao vista da nece na kraju kad izade nist valjat...
Osmica ce bit ko sedmica sa dodanim glupostima....
Windows 8 na k.... ga nosam, sorry morao sam :), a šta mislite da su sposobni za nešto više od kozmetičkih zahvata, preciznije prilagođavanja Apple trendovima ... teško ;)
Ma koji XP, to ti je isto gej, pravi muškarci koriste DOS, kinesku inačicu, samo fofica bi koristila DOS na engleskom.
Windows 8 na k.... ga nosam, sorry morao sam :), a šta mislite da su sposobni za nešto više od kozmetičkih zahvata, preciznije prilagođavanja Apple trendovima ... teško ;)
tesko jer to ne zele...
zele uzimati lovu na nekim programima i dalje, jer firme njima placaju da bi bile u sustavu wina... dok apple te iste programe radi sam i izbacuje ih,... i ima odlicne prigode
jesu li normalni. windows 7 tek star nešto više od godinu dana i oni hoće da objave osmicu.
da zato windows ima 90% a mac bjednih 5 % bas microsoft razbija glavu s njima.. Microsoft diktira tempo sviđalo se to vama ili ne dovoljno pogledat xp i 7..super stabilni i jedan i drugi.. vistu ne treba previse brojat jer je bila prijelaz na moderniji os ali sa sedmicom je doslo sve na svoje..
Pa ima vise Toyota nego Ferarria pa svejedno ne znaci da je Toyota bolja. A sta mislis da se Mac prodaje po istoj cijeni cega bi bilo vise? A u ostalom tamo gdje se ima vise para ima vise i macova.
Ti iskreno zelis reci da se mac nudi po istoj ili manjoj cijeni od pc-a da bi bio popularniji :) ?
Diskreditirao si se vec na pola puta.
Jedina kompanija koja ima OS a da radi na vise nego par racunala ;)
Kozmeticki zahvati je ono sto apple radi i ono scim tebi mazu oci.
Windows je malo vise nego media player... windowsi su i domain controlleri, remote desktop serveri,
application serveri, database serveri. Windowsi su desktop os, server os, cloud os, htpc.
Windowsi rade na racunalima starim 10 godina pa do racunala koja jos nisu izasla.
Ne postoji scanner, printer ili bilo koja druga periferija koja mi ne radi na windowsima.
Sto od toga nudi apple? Nekakav kvazi home theater pc sa browserom.
a ja jos na XP-u.....
ja isto i nis mi ne fali
Ne postoji scanner, printer ili bilo koja druga periferija koja mi ne radi na windowsima.
Sto od toga nudi apple? Nekakav kvazi home theater pc sa browserom.
- evo ja imam 1 skener, jedan all in one, i 2 printera koji ni dan danas nisu dobili svoje drivere, iako od izlaska tih drivera HP obecaje, ali nista od toga...
Obecali su vracanje novaca, zamjena za noviji uredaj sa driverima, sluzba je dosla instalirati ( i naplatiti) ali nisu uspjeli... Naplatit su se uspjeli, a ja sam uzeo 4 uredaja 2 mj prije izlaska win7 i sad moram imati win xp da bi mi radili...
koristim apple za posao, ali moram rec da izlaskom win7 ni PC nije daleko od toga, samo jos uvijek kompatibilnost sa komponentama i samim OSom usporava rad, dok isti takav program "dere' na applu
ali nemojmo sad opet zaflamat temu glupostima i offtopicom...
kad je taj CEO ?
Ljudi da čekam osmicu ili da si nabavim sedmicu
Ja imam HP Photosmart C3180 i več više od godinu radi bez problema sa driverima od windowsa 7. HPeovi driveri mi ne rade baš najbolje, ponekad printer neče printat.
Nabavi si sedmicu, ko zna kad če osmica.
vidim da bi neki da hardware iz 95te bude podržan na 7ici. logično je da se kad tad mora podržati support za neki proizvod i ja sam sam puno puta tome negodovao al to je jedini način da se sprječi bugovitost sustava.
ukoliko te driver sprječavaju najbolje ti je u 7ici napravit virtualku XPa sa vmwareom.
bit ce i do billa dosla otrovna bijela farba s ajfona. pozdrav iz appleovog tabora.
neopisivo mi je drago zbog ove teme i ovakvih (jedinih logicnih) reakcija korisnika koji samo potvrdjuju isto tako jedini logican zakljucak koji sam kroz nekoliko slicnih tema nudio kao objasnjenje ovakvih trendova. a bio izlozen bezobraznim i ponizavajucim komentarima zlobnika.
microsoft kvadratno-proporcionalno appleovoj zaradi svakim danom svojim os-om postaje sve ocitija kopija macosa pri tom nimalo ne gledajući na boljitak korisnika vec samo na partikularne komercijalne interese. i tako vec citavo desetljece.
jobs je to davnih dana detektirao, a njegova izjava na tu temu spada mi u top 1 apsolutnih istina svih vremena. obratite samo pozornost na vrijeme od kad potjece snimka. sramotno je da se firma s toliko para do dana danasnjeg ponasa identicno isto.
Šta se tiće ovog videa gore sa youtuba ja bi rekao rugao se lonac loncu a oba dva crna :)
Kužim, ti si jedan od onih što moraju imati sve najnovije i najbolje i preseravat se pred drugima. Važno je da češ ti istresti 2-3 soma na retardirani OS koji je rađen prema specifikaciji "glup i gluplji".
Pa onda kretencino valjda si htio reci nemam love pa cu ostati na XP a ne trabunjati kako je bolji, stabilniji, ljepsi i ostale gluposti... Imam, mogu i hocu, zasto bi isao unazad ako ima nesto novije i bolje, ali vidim ti si pametan zasto ne posaljes CV u microsoft i svoje prijedloge mozda dobijes posao.
neopisivo mi je drago zbog ove teme i ovakvih (jedinih logicnih) reakcija korisnika koji samo potvrdjuju isto tako jedini logican zakljucak koji sam kroz nekoliko slicnih tema nudio kao objasnjenje ovakvih trendova. a bio izlozen bezobraznim i ponizavajucim komentarima zlobnika.
microsoft kvadratno-proporcionalno appleovoj zaradi svakim danom svojim os-om postaje sve ocitija kopija macosa pri tom nimalo ne gledajući na boljitak korisnika vec samo na partikularne komercijalne interese. i tako vec citavo desetljece.
jobs je to davnih dana detektirao, a njegova izjava na tu temu spada mi u top 1 apsolutnih istina svih vremena. obratite samo pozornost na vrijeme od kad potjece snimka. sramotno je da se firma s toliko para do dana danasnjeg ponasa identicno isto.
jel to isti covjek koji je rekao nesto da dobri umjetnici izmisljaju, a geniji kradu ideje
govori da microsoft nema orginalne ideje?
onda je to pohvala
pretpostavljam da cemo se sloziti da je jedno ukrast ideju mp3 playera i napravit ipod, ukrast ideju pc-a i napravit mac, ukrast ideju telefona i napravit iphone.
a nesto potpuno drugo je ukrast ideju ipoda i napravit zune, ukrast ideju macosa i napravit vistu (tek onda sedmicu..) o prostituciji itunesa u wmp posljednjih godina da i ne govorim. (tek slijedi chrome-> ie9) a i od tog appstora boli glava sta ce bit.
zapravo, jedva cekam. jedino su me malo iznenadili jer poznavajuci microsoftovu dinamiku razvijanja ocekivao sam to 2020.
medjutim miris para dovest ce pred cijenjene windows korisnike jednu finu beticu (koja ce "izac" iz bete nakon godinu dana) na period od 3-7 godina..
Znači da ponovimo opet. Windowsi 8 izlaze tek 2012 zato nema razloga za tugu i plač zbog preuranjenog dolaska istih. Ovo je tek NAJAVA onoga što će se tek desiti.
Zatim MS izdaje svoje OS-eve prema svojoj strategiji i postavljenom planu napravljenom na temelju okoline i prilika u kojima se kompanija nalazi i procjeni onoga gdje će se nalaziti pa će se tome i prilagođavati. Zar itko misli da se u bilo kakav i bilo koji projekt kreće onako iz guz*ce samo zato jer se netko tako sjetio ili samo zato jer je Apple jučer izdao novi lijepi OS? :)
Intel je imao prvi funkcionalni Nehalem izašao iz razvoja još 2003. godine da bi ga relativno nedavno lansirali na tržište. Tako i MS već sada razmišlja o onome što će biti za 5-10 godina, isto kao što Intel već sad razvija 22nm osmojezgrene procesore koje ćemo korisiti tamo negdje za oko 5 godina samo se oko toga ne diže tolka prašina. Rad na Visti je počeo još oko 2000-tet. To se jednostavno mora ako se hoće ostati u igri.
Dajte malo promislite. Novog hardvera (uzmimo samo na primjer CPU i GPU-ove koji su svima poznati i čine samo mali dio svemira) ima na tone, a sa svakim novim releasom je sve napredniji sadrži nove i veće mogućnosti, nove arhitekture, instrukcije itd. Pa da bi se takvo što uopće i moglo donekle iskoristiti naravno da je potrebno prilagoditi i izdavanje novog operacijskog sustava i nadogradnji istih. U pitanju je cijela industrija koja se kreće vrlo brzo. I nemojmo gledati stvari samo iz "naše" perspektive iz naše male države u kojoj se baš i nema para pa nam je teško to pratiti pa nam je sad eto bed jer bi trebali kupiti novi OS.
Osim toga MS sada izdaje Windowse sporije ili u najgorem slučaju jednako brzo kao i prije: 1990: Win 3.0; 1992: Win 3.1; 1993: Win 3.11; 1995: Win 95; 1998: Win98; 1999:Win 98 SE; 2000: Millenium; 2001: XP;, a tu još nisu pobrojani serverski produkti o kojima nećemo. Meni se ovo sada uopće ne čini kao brzo odnosno brže. Prije će biti da Windoze postali oke sustav koji radi pa se korisnicima neda čim prije stavljati novi. Ali to Microsofta i ne dira previše i na kraju krajeva tko hoće će se prilagoditi tko ne ne treba. Nije ni s Linuxom nešto drukčije, a ni s Iphoneom. Svako malo nešto novo. Napredak.
I da, Win8 bude Major release znači ne kao što je bilo u slučaju Vista->7. A onda nas 2014. opet čeka novi minor release :)
Evo i slika pa da bude lakše (nije navedena Vista s kraja 2006. početka 2007.).
pretpostavljam da cemo se sloziti da je jedno ukrast ideju mp3 playera i napravit ipod, ukrast ideju pc-a i napravit mac, ukrast ideju telefona i napravit iphone.
a nesto potpuno drugo je ukrast ideju ipoda i napravit zune, ukrast ideju macosa i napravit vistu (tek onda sedmicu..) a i od tog appstora boli glava sta ce bit.
zapravo, jedva cekam. jedino su me malo iznenadili jer poznavajuci microsoftovu dinamiku razvijanja ocekivao sam to 2020.
medjutim miris para dovest ce pred cijenjene windows korisnike jednu finu beticu (koja ce "izac" iz bete nakon godinu dana) na period od 3-7 godina..
aha
kad apple krade to je ok
kad se krade od applea, to nije ok
shvacam
jedno je kopirat ideju, drugo tehnologiju, a trece proizvod. microsoft je negdje izmedju drugg i treceg. osim togg ako ukrades ideju imas neku moralnu odgovornost napravit bar nesto bolje od tog od kog si "ukrao".
a u microsoftu (i googleu sve cesce u zadnje vrijeme) nema takvog orijentira vec je jedan jedini bog novac. o tome i govorim cijelo vrijeme. primjerice, danas bi jos nabadao sa stajlusom po mobitelu da zbog iphonea nije pocela poplava kapacitivnih ekrana. ipadu mozes zahvalit nadolazecu poplavu tableta a microsoftu zadnje na cem mozes zahvalit je xpsp2. sve dalje od tog manje je ili vise losa kopija appleovih tehnologija i proizvoda.
al da ne zapocinjem flame, napominjem da samo iznosim cinjenicu baziranu iskljucivo na tome sto korisnici kazu i koriste.
a u microsoftu (i googleu sve cesce u zadnje vrijeme) nema takvog orijentira vec je jedan jedini bog novac.
naravno, zato i android uredaji kostaju 8098kn
nisu ti argumenti, al nema veze
uostalom, windowsi nisu orginalna ideja, ali su u pocetku agresivnije reklamirani nego macintosh
kao i ovo sto radi apple danas...
ne branim ja microsoft, ne svida mi se ni windows phone7
ali mozda dode to tocke gdje nema vise vidljivog napretka
imas prozore sa programima, kako to unaprijedit nego vizualno
a u microsoftu (i googleu sve cesce u zadnje vrijeme) nema takvog orijentira vec je jedan jedini bog novac.
naravno, zato i android uredaji kostaju 8098kn
nisu ti argumenti, al nema veze
uostalom, windowsi nisu orginalna ideja, ali su u pocetku agresivnije reklamirani nego macintosh
kao i ovo sto radi apple danas...
ne branim ja microsoft, ne svida mi se ni windows phone7
ali mozda dode to tocke gdje nema vise vidljivog napretka
imas prozore sa programima, kako to unaprijedit nego vizualno
Windows Phone 7 je jedini Windows koji mi se svidja!
Vjerovat ču u povijest i preskočit Win 8, Win 9 će bit odličan OS, podsjetit ču vas na to tamo 2014 godine.
Ajde, nabroji koliko si ih uopće preskočio 99% Vistu i eventualno Me