Netbooci prodavaniji od iPhonea

poruka: 7
|
čitano: 1.402
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netbooci prodavaniji od iPhonea".
17 godina
neaktivan

nisu mozda " netbook-ovi" ?

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Netbooci prodavaniji od iPhonea

Ma neee...pa od imenice "netbooc" nastaju netbooci =) Slijedeći korak je net buc-buc =)

16 godina
neaktivan

Mislim da je autor htio prikazati sibilarizaciju.

Sibilarizacija je glasovna promjena u hrvatskom jeziku gdje se suglasnici k, g, i h u nekim oblicima ispred i mijenjaju u c, z, i s.

Dakle Netbook ->Netbooki -> Netbooci.

-- Ode pile pod kamion.
17 godina
neaktivan

No, sva sreca da su urednici i drugi iskusni novinari u Bugu vrlo tolerantni i fleksibilni prema pravopisnim i inim drugim gafovima. :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Također je istina da vole ismijavati i "ispravljati" ljude koji im pišu pisma za objavu u Bug-u radi istih takvih grešaka..

A što se tiče usporedbe, nema veze jedno sa drugim, uspoređuju jedan proizvod sa cijelom familijom proizvoda.. Ako već žele uspoređivati, neka usporede prodaju smartphone-a i netbook-ova ili sl.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Nije fazon porediti tržište smartphone i netbook uređaja. Ali porediti iPhone sa svime i svačime - što da ne.

Marketing.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a jesi pametnjaković. A odkad se to u hrvatskom tuđice mogu sibilarizirati?

8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice