Nesigurni Skype

poruka: 8
|
čitano: 2.436
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nesigurni Skype".
16 godina
neaktivan
Nesigurni Skype

Bitch please :r

6 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nesigurni Skype

a vise to nije nista novo

tolko tih propusta i hebada vise ima tih propusta nego samih uredjaja

svaka druga vijest neki sigurnosni propust za android uredjaje

The Wicker Man

3 1 hvala 1
16 godina
Nesigurni Skype

Posljednjih godina Skype sam koristio vise manje za IM, no otkako je Hangouts izasao, vise niti za to.

Na androidu je previse srkao bateriju i to mi se nije nikako svidjalo.
S obzirom da nemam potrebu za dugim medjunarodnim pozivima, a nakon sto sam procitao ovu vijest, samo  sam ga deinstalirao.

Obicno kazem steta kada se takvo nesto dogodi sa proizvodom kojeg sam upotrebljavao duze vremena, no prema Skypeu sam nekako neutralan.

Valjda su godine u pitanju.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen

2 0 hvala 0
12 godina
Re: Nesigurni Skype
Skype, a ko mu je ono vlasnik?
Tako Microsoft rjesava konkurenciju.
nicky.sl
15 godina
Nesigurni Skype

Skype je oduvijek bio nesiguran i dobar dio IT firmi ga ne može niti instalirati (ne koriste ti ni admin prava jer je zabranjeno na nivou korporacije) i to mislim na Microsoft partnere, interesentno da se pravilo nije promijenilo niti nakon Microsoftvog preuzimanja. Službena dopuštena zamjena za skype je Lync i naravno postoji verzija za WP8... Predpostavljam da zbog toga Skype nikad neće ni pokušati napraviti potpuno sigurnim /završenim.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi instalirajte si viber, bolji je 1000 puta

story
17 godina
neaktivan
Nesigurni Skype

A bitan dio koji je izostavljen je da "napadac" mora imati sam uredjaj U RUCI. Dakle, fizicki pristup mobitel/tabletu dok vas nema. Iako problem, nije bas takav problem. Iako ga jesu zasr*li.

4 0 hvala 0
16 godina
Šta nije jednostavnije obaviti slide to unlock? :)
K
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice