Naprednije pretraživanje na Facebooku

poruka: 5
|
čitano: 1.575
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Naprednije pretraživanje na Facebooku".
16 godina

Imam to već neko vrijeme i nije baš napredno. Lakše je preko googla naci nekog od prijatelja nego preko te nove facebookove tražilice

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel to ovo što imam dole u SS1? Nisam svakodnevni korisnik fejsa al to imam već duže vrijeme.

I jel netko može reći kad su uveli ovaj bar na desnoj strani,u SS2?

SS1 SS1
SS2 SS2
Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Naprednije pretraživanje na Facebooku
DwightSchrute kaže...

Jel to ovo što imam dole u SS1? Nisam svakodnevni korisnik fejsa al to imam već duže vrijeme.

Ja Graph Search imam, al na žalost nemam ovaj "bar" a izgleda mi fora {#}

12 godina
neaktivan
Re: Naprednije pretraživanje na Facebooku
DwightSchrute kaže...

'SS1' je taj famozni novi pretraživač sa kojim sa poprilično zadovoljan (mada pronađe neke fotke i informacije koje ne bi podijelio sa javnosti al' eto odrek'o sam se toga ja davno, čim sam se registov'o na Facebook)

'SS2' je novi izgled naslovnice tj. sadržaja na njoj. Gdje je sve bazirano na slikama. Ja očekujem već duže vrijeme ovaj izgled naslovnice al' nema još, valja čekat.

Zizy
13 godina
neaktivan

https://www.facebook.com/about/graphsearch tu idite na dnu na Try Graph Search i ostace vam za stalno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice