Mehanički Levetron Mech4

poruka: 21
|
čitano: 4.407
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mehanički Levetron Mech4".
15 godina
Mehanički Levetron Mech4

Cijena odlična u odnosu šta sve nudi. Možda izgleda kao svemirski brod, ali tipkovnica je za personalizaciju odlična.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
Mehanički Levetron Mech4

Vežite se - polijećemo!

Meda
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mehanički Levetron Mech4

nice! lijepa je skroz... a nije ni skupa tamo negdje. kod nas ce bit druga prica

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Mehanički Levetron Mech4
Da mi je bar jedna takva.
15 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

se može tipkati u SQL Management Studio na ovome ?

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

Malo sam skeptičan prema glasnoći tipaka, ali sve mi se čini da bi ovo mogla biti moja sljedeća tipkovnica :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

Jako podsjeća na Microsoftovu Sidewinder X6 tipkovnicu!

Zar ne?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mehanički Levetron Mech4

100 dolara-u RH znači 100 Eura..{#}

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

ŽELIM!

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

Jako zanimljivo. Treba pricekat recenzije, pa vidjet gdje nabaviti.

Posebno mi se svidaju ove makro tipke (modularne).

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

Ove naljepnice šarafa se ne uklapaju .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mehanički Levetron Mech4

Netko se pobunio na moguću glasnoću tipki(!!!)Pa brale,obično se zvučnici pojačaju,tak,da se tipkovnica niti ne čuje..{#}

0 1 hvala 0
15 godina
Mehanički Levetron Mech4

Izgleda dosta dobro, i cijena mi se čini OK. {#}

Samo kada ona dođe do Hrvatske cijena će biti sigurno 150+ dolara. {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni se tipkovnica čini pre debela na ovim slikama.

Arian RIčko
16 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

Cherry MX black prekidači su nečujni i imaju linearnu karakteristiku, što znači da se prag aktivacije ne osjeća prilikom tipkanja (osjećaj je kao da tipkate po spužvi, a to mi se ne sviđa).

Odrastao sam koristeći Ortekovu mehaničku tipkovnicu - koristio sam ju preko 15 godina (proizvedena 1991. godine, u upotrebi od kraja 1992.) i još uvijek radi. Zamijenio sam ju 2007. godine zato što ima US raspored tipki, a na poslu sam se polako naviknuo na HR raspored. Karakteristika prekidača na toj tipkovnici je slična MX blue karakteristici i osjećaj tipkanja je nenadmašan, budući da sa potpunom pouzdanošću (preko osjeta i zvučno) znate je li tipka pritisnuta ili ne.

Karakteristika Cherry MX black prekidača - netaktilni, nečujni - tvrdi, aktivacija na 60 cN, vršna sila 85 cN Karakteristika Cherry MX black prekidača - netaktilni, nečujni - tvrdi, aktivacija na 60 cN, vršna sila 85 cN
Karakteristika Cherry MX blue prekidača - taktilni, čujni klik - srednje tvrdi, sila praga 60 cN, aktivacija na 55 cN, vršna sila 65 cN Karakteristika Cherry MX blue prekidača - taktilni, čujni klik - srednje tvrdi, sila praga 60 cN, aktivacija na 55 cN, vršna sila 65 cN
Karakteristika Cherry MX brown prekidača - taktilni, nečujni ("soft touch") - mekani, sila praga 55 cN, aktivacija na 45 cN, vršna sila 60 cN Karakteristika Cherry MX brown prekidača - taktilni, nečujni ("soft touch") - mekani, sila praga 55 cN, aktivacija na 45 cN, vršna sila 60 cN
Karakteristika Cherry MX Clear prekidača - taktilni, nečujni - vrlo tvrdi, sila praga 65 cN, aktivacija na 55 cN, vršna sila 95 cN Karakteristika Cherry MX Clear prekidača - taktilni, nečujni - vrlo tvrdi, sila praga 65 cN, aktivacija na 55 cN, vršna sila 95 cN
Karakteristika Cherry MX red prekidača - netaktilni, nečujni - mekani, aktivacija na 45 cN, vršna sila 55 cN Karakteristika Cherry MX red prekidača - netaktilni, nečujni - mekani, aktivacija na 45 cN, vršna sila 55 cN
The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 14:43 (hrx).

1 0 hvala 3
14 godina
Mehanički Levetron Mech4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

Samo meni to izgleda preglomazno i kičasto? Izgleda ko fakin Transformer...

Komentiram samo dizajn, moglo je to i suptilnije. Ali vjerujem da je kvalitetna...

Work less, play more.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mehanički Levetron Mech4

I meni je dizajn prekičast.

Baš me zanima da li će se svidjeti ova tastatura starijima od 15 god.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoka kaže...

I meni je dizajn prekičast.

Baš me zanima da li će se svidjeti ova tastatura starijima od 15 god.

Neče.Ja imam 15 god i nevalja mi.Prekičasta je i čini mi se predebela.

Arian RIčko
14 godina
neaktivan
Mehanički Levetron Mech4

Otpakirao ju je Linus  nedavno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 16:03 (kian).

1 0 hvala 1
17 godina
Mehanički Levetron Mech4

Šteta ako neće imati pozadinsko osvjetljenje.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice