Cijena odlična u odnosu šta sve nudi. Možda izgleda kao svemirski brod, ali tipkovnica je za personalizaciju odlična.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vežite se - polijećemo!
nice! lijepa je skroz... a nije ni skupa tamo negdje. kod nas ce bit druga prica
se može tipkati u SQL Management Studio na ovome ?
Malo sam skeptičan prema glasnoći tipaka, ali sve mi se čini da bi ovo mogla biti moja sljedeća tipkovnica :)
Jako podsjeća na Microsoftovu Sidewinder X6 tipkovnicu!
Zar ne?
100 dolara-u RH znači 100 Eura..
ŽELIM!
Jako zanimljivo. Treba pricekat recenzije, pa vidjet gdje nabaviti.
Posebno mi se svidaju ove makro tipke (modularne).
Ove naljepnice šarafa se ne uklapaju .
Netko se pobunio na moguću glasnoću tipki(!!!)Pa brale,obično se zvučnici pojačaju,tak,da se tipkovnica niti ne čuje..
Izgleda dosta dobro, i cijena mi se čini OK.
Samo kada ona dođe do Hrvatske cijena će biti sigurno 150+ dolara.
Meni se tipkovnica čini pre debela na ovim slikama.
Cherry MX black prekidači su nečujni i imaju linearnu karakteristiku, što znači da se prag aktivacije ne osjeća prilikom tipkanja (osjećaj je kao da tipkate po spužvi, a to mi se ne sviđa).
Odrastao sam koristeći Ortekovu mehaničku tipkovnicu - koristio sam ju preko 15 godina (proizvedena 1991. godine, u upotrebi od kraja 1992.) i još uvijek radi. Zamijenio sam ju 2007. godine zato što ima US raspored tipki, a na poslu sam se polako naviknuo na HR raspored. Karakteristika prekidača na toj tipkovnici je slična MX blue karakteristici i osjećaj tipkanja je nenadmašan, budući da sa potpunom pouzdanošću (preko osjeta i zvučno) znate je li tipka pritisnuta ili ne.
Ova tipkovnica jaaaako sliči http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sidewinder-x6-keyboard.
Samo meni to izgleda preglomazno i kičasto? Izgleda ko fakin Transformer...
Komentiram samo dizajn, moglo je to i suptilnije. Ali vjerujem da je kvalitetna...
I meni je dizajn prekičast.
Baš me zanima da li će se svidjeti ova tastatura starijima od 15 god.
I meni je dizajn prekičast.
Baš me zanima da li će se svidjeti ova tastatura starijima od 15 god.
Neče.Ja imam 15 god i nevalja mi.Prekičasta je i čini mi se predebela.
Šteta ako neće imati pozadinsko osvjetljenje.