Lumia 820 u ponudi HT-a

poruka: 104
|
čitano: 16.763
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lumia 820 u ponudi HT-a".
16 godina
neaktivan
Lumia 820 u ponudi HT-a

super, lijepo se smiješkam kad ovo sve čitam, od vas protagonista, koliko je vas upoće puno radno vrijeme koristilo neki WP telefon?

Samo pišete stvari koje zapravo rade super, onaj brightness lvl što pričate, Lumia 800, izvrsno ima to riješeno na automatik, tako lijepi i glatki prijelazi...

Meni WP ima naravno mana, ali mi je puno draže i ugodnije koristiti, i sljedeći mobitel koji ću kupovati, sigurno ću opet razmisliti o WP, sad me pere lumia 920, ali je ipak malo pre skupa.

Đuro#2155,
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lumia 820 u ponudi HT-a

pazi sad, najnoviju nadogradnju samo par modela android telefona dobilo, cca 10% od svih androida su na najnovijoj inačici. pisane su peticije da neki telefoni dobiju zadnju nadogradnju, ne znam jeli JB ili ICS. dobili su kuratz

izvorr gsm arena izvorr gsm arena
 i onda ta zadnja inačica andorida opet je8e na najjačim telefonima današnjice.. o starijim modelima da ni ne govorimo a cca 60% ih je još na gingerbeadu tj 80-ak % ih je još na 2.nešto inačici androida. to je ogroman broj i ogroman broj laggavih telefona. 

i onda je wp smeće? on barem radi na svim fakin telefonima isto. ne vezano za hardver. jedina prednost koju mu ja priznam je broj appova. sve ostalo smeče.

iOS je dobar, fali mu samo malo osobnosti

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
11 1 hvala 0
17 godina
Re: Lumia 820 u ponudi HT-a
Franjo15 kaže...

super, lijepo se smiješkam kad ovo sve čitam, od vas protagonista, koliko je vas upoće puno radno vrijeme koristilo neki WP telefon?

Samo pišete stvari koje zapravo rade super, onaj brightness lvl što pričate, Lumia 800, izvrsno ima to riješeno na automatik, tako lijepi i glatki prijelazi...

Meni WP ima naravno mana, ali mi je puno draže i ugodnije koristiti, i sljedeći mobitel koji ću kupovati, sigurno ću opet razmisliti o WP, sad me pere lumia 920, ali je ipak malo pre skupa.

Ja koristim WP vec 2-3 mjeseca, konkretno Lumiu 800. I tvrdim da ima hrpu mana. I šta mi moš! {#}

Rvat katolik!
15 godina
protjeran
skank666 kaže...
ansha kaže...
Trebaju se trudit razvijat ga, al dok ga ne razviju nitko pametan nece prec na njega dok postoje puno ozbiljnije i razvijenije alternative..

LOL! 

edit: molim te objasni. wp8 je potpuno funkcionalan telefon, nije da nema mana ali ovo što si ti napisao ispada ko da je ne znam ni ja što..

Nema tu LOL-a, daleko od toga da nije solidan i funkcionalan al cinjenica je da su i iOS i android objektivno bolji i finkcionalniji i dok je tako zdrav razum mi nalaze da ne prelazim na WP8. Ne moze bit jasnije nego sta je.

16 godina
odjavljen

ti si se zaje8o, gadno. a govorili su ti da se strpiš do wp8 telefona. razlika je dan i noć a sad pati. ili ga prodaj {#}

@ ansha

da ne pišem opet, vidi moj prethodni post. to je tebi objektivno bolje i funkcionalnije? naglasak na objektivno

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 12:08 (skank666).
16 godina
tnakir kaže...
Franjo15 kaže...

Ja koristim WP vec 2-3 mjeseca, konkretno Lumiu 800. I tvrdim da ima hrpu mana. I šta mi moš! {#}

Većina tih mana u WP8 je rješeno. Push notifikacije stižu (čak i od FB nakon instalacije FB Viewer app.) 

Podržane su veće rezolucije ekrana itd.

Wp8 ima mana ali reći da je to os koji nevalja je glupo. Između ostalog svaki mobilni os ima mana bio to Ios, android, BB ili sad najnoviji firefox.

E za Za dialer se slažem da bi moga imati više opcija. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 12:09 (amater_2).
16 godina

mislim da on malo trolla, lumia 800 je fantazija mob za te nofce ;)

nego šta je to razlika dan i noc wp7-wp8 ?

16 godina
odjavljen
Lumia 820 u ponudi HT-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

ti si se zaje8o, gadno. a govorili su ti da se strpiš do wp8 telefona. razlika je dan i noć a sad pati. ili ga prodaj {#}

@ ansha

da ne pišem opet, vidi moj prethodni post. to je tebi objektivno bolje i funkcionalnije? naglasak na objektivno

Svi ti novi feature-i mi nisu uopce bitni tako da me nije briga sto imam WP7.x ili WP8 phone. Eto mos promijenit velicinu plocica (to mi je bitno ali to dolazi sa WP7.8), dialer ostaje isto smece koje je i bio, wifi u lock modu? Custom ringtone?

Sto se tice hardveraje, Lumia800 je odlican phone, tipicna Nokia i po tom pitanju je ne bih nikada mijenjao (osim sto je ekran los, ali dobro, tome gledam kroz prste).

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 12:24 (tnakir).
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Svi ti novi feature-i mi nisu uopce bitni tako da me nije briga sto imam WP7.x ili WP8 phone. Eto mos promijenit velicinu plocica (to mi je bitno ali to dolazi sa WP7.8), dialer ostaje isto smece koje je i bio, wifi u lock modu? Custom ringtone?

Sto se tice hardveraje, Lumia800 je odlican phone, tipicna Nokia i po tom pitanju je ne bih nikada mijenjao (osim sto je ekran los, ali dobro, tome gledam kroz prste).

wi fi u lock modu - da. custom ringtone da a tako je i na wp7 telefonima. pardon ali ako me več guziš bar me i poljubi

npr. back up ti nije bitan? srali ste ne možete preko blututa slat slike, pa zune, pa multi select pa ovo pa ono... :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 12:29 (skank666).
16 godina

Sorry al ni u tom texstu nisam našao tkz "dan-noc" razlike, samo sam ih htio cuti jer znam da ih nema, vecinom su sitnice tako da se po meni trenutno sa lumie 710/800/900 ne "isplati" prelazak na wp8 pogotovo ne na HTC jer još nema funkcionalnu i kvalitetnu navigaciju koja meni znaci pola smartphona. (cuo sam da ce doci..)

Developeri su tek počeli razvijati appove koje ce znati koristiti hardwerske i softwerske mogucnosti wp8 tako da te appove mozemo ocekivati tek kroz koji mjesec, tako da je i s appovima stanje isto.

Što se tice customiziranja plocica, ringtonemakera, touchweka, bluetoothshare, usb disk-moda, xbox-a,nokia exstra-sa .. šta još? .. sve to vec imam na wp7.8

Ne bih htio poticat flamewar wp7.8-wp8 jer su oba fantasticna OS-a, naravno buducnost je u wp8-ici samo realno iznosimo sadašnje činjenice.

17 godina
skank666 kaže...
tnakir kaže...

wi fi u lock modu - da. custom ringtone da a tako je i na wp7 telefonima. pardon ali ako me več guziš bar me i poljubi

npr. back up ti nije bitan? srali ste ne možete preko blututa slat slike, pa zune, pa multi select pa ovo pa ono... :/

Da, za promijenit ringtone moram 3 fakulteta zavrsit. Sto jednostavno ne mogu kliknut na MP3 file na phoneu i stavit set as ringtone?

Rvat katolik!
16 godina
odjavljen
bik kaže...

da ali ja sam to uspoređivao sam wp7.5 telefonom a ne sa wp7.8 i tu je stanje drugačije. što se tiče navigacije, nokia drive je pustila svima (svi WP8) svoju navigaciju. u beta fazi je i radi samo u usa, kanada i uk. pitanje je vremena ali ako hočeš dobru slobodno si kupiš navigon.

nema tu flejmanja... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 12:52 (skank666).
16 godina

@tnakir

Tako je jer je MS zadao određene kriterije (restirkcije) i to sa određenom svrhom - da WP bude fluidan i funkcionalan u svakom trenutku ma koliko korisnik bio "dumb" pa stavljao ringtonove od 100tak mb koji bi možda opteretile telefon (recimo neki low-end wp) pa bi se pojavio Lag kad te netko nazove i onda bi korisnik rekao da ga to živcira (primjer svemoguci otvoreni android).

Tako je i sa appovima, postoje kriteriji po kojima se app odobrava a to su recimo loading time ne smije prelaziti određeno vrijeme, veličina appa... i još hrpa toga kad se sve zbroji dobije se skoro failproof mob a to svi želimo? te restrikcije su tu sa svrhom, kakav bi naš svijet bio recimo bez zakona? anarhija jel. ;9

Ugl ne brini sa wp7.8 ces dobit ringtonemaker pa ces lakše stavljat custom ringtonove, čudi me da još nije stigo, provjeri nadogradnju preko Zunea.

17 godina
bik kaže...

@tnakir

Tako je jer je MS zadao određene kriterije (restirkcije) i to sa određenom svrhom - da WP bude fluidan i funkcionalan u svakom trenutku ma koliko korisnik bio "dumb" pa stavljao ringtonove od 100tak mb koji bi možda opteretile telefon (recimo neki low-end wp) pa bi se pojavio Lag kad te netko nazove i onda bi korisnik rekao da ga to živcira (primjer svemoguci otvoreni android).

Tako je i sa appovima, postoje kriteriji po kojima se app odobrava a to su recimo loading time ne smije prelaziti određeno vrijeme, veličina appa... i još hrpa toga kad se sve zbroji dobije se skoro failproof mob a to svi želimo? te restrikcije su tu sa svrhom, kakav bi naš svijet bio recimo bez zakona? anarhija jel. ;9

Ugl ne brini sa wp7.8 ces dobit ringtonemaker pa ces lakše stavljat custom ringtonove, čudi me da još nije stigo, provjeri nadogradnju preko Zunea.

Ma glupost. Restrikcije kao u iOS-u. 

Sto se tice WP7.8, provjeravam na Settings > Phone Update, jos nista...

Rvat katolik!
16 godina
Lumia 820 u ponudi HT-a

Sad sam pogledao cijenu Navogona Europe, skoro sam pao na dupe {#}

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/navigon-europe/da8734ed-666a-4227-81ea-8fc937752d98

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lumia 820 u ponudi HT-a

31.01.2013 će krenut sa updejtima ali u `merici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

31.01.2013 će krenut sa updejtima ali u `merici.

WooHoo... kod nas na ljeto.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

ti mora da se šališ, loš ekran, baš neki dan sam se igrao cijeli dan samsungom nexus, i sve je to ok, android radi, imao je problema s kamerom i nekim aplikacijama ne radi, iako se taj dan 3 sustava mjenjala, uglavnom to je nebitno. 

nego što taj ekran meni je plastičan i ne leži mi dobro kad pišem, lumia iako ima manji ekran i savršeno mui odgovara pisanje po onom staklenom ekranu, jednostavno je puno bolji odziv pisanja nego na nexusu.

za lumiu 800 možeš sve reći ali da ima loš ekran, baš i ne, s tim se ne slažem :) 

EDIT: uz to clear black  ekran, jednostavno ostavlja bez daha sa svojim prikazom crne boje, kontras crno bijela super izgelda na tom mobitelu, pogotovo u mračnom prostoru, gdje slova izgledaju super kao da lete po ekranu. Imaš jako lijepi dojam i osjećaj gledati u taj ekran.

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 14:25 (Franjo15).
14 godina
neaktivan
bik kaže...

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/navigon-europe/da8734ed-666a-4227-81ea-8fc937752d98

nije ni na drugim os-ovima jeftina

ali iako sam program nudi vise opcija nego nokia maps/drive

kartografija je jednaka, cak je i azurnija na nokia maps

16 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Koristio sam 8x, i unatoč tome ako bilo kaj komentiram, opet negativne reakcije od ostalih. toliko o tome.

skank666 kaže...

pazi sad, najnoviju nadogradnju samo par modela android telefona dobilo, cca 10% od svih androida su na najnovijoj inačici. pisane su peticije da neki telefoni dobiju zadnju nadogradnju, ne znam jeli JB ili ICS. dobili su kuratz i onda ta zadnja inačica andorida opet je8e na najjačim telefonima današnjice.. o starijim modelima da ni ne govorimo a cca 60% ih je još na gingerbeadu tj 80-ak % ih je još na 2.nešto inačici androida. to je ogroman broj i ogroman broj laggavih telefona. 

i onda je wp smeće? on barem radi na svim fakin telefonima isto. ne vezano za hardver. jedina prednost koju mu ja priznam je broj appova. sve ostalo smeče.

iOS je dobar, fali mu samo malo osobnosti

lupetaš gluposti. već je stotinu puta rečeno da se tu ne radi samo o mobitelima i tabletima nego o svemu i svačemu, i uređajima poput media playera kojih je najmanje stotinu  izdano, i svi rade na 2.3.x androidu. i ne dobivaju nadogradnju. i zato toliki postotak.

i opet lupetaš gluposti, kaj hebe? si probao? nisi, zato šuti i ne govori gluposti. 

imaš toliko videa na youtubeu gdje JB radi dobro na najstarijim android uređajima.

da, dobro veliš, wp radi na svim telefonima isto, pa takav UI bi radio i na svim digitronima isto. dosadno i monotono. i da ne veliš da serem, koristio sam 8x, i wp  je najlošiji os koji sam imao prilike isprobati

hobi:moj-android.net
16 godina
odjavljen
bik kaže...

lol meni piše 70 funti u telefonu.

16 godina
odjavljen

sad sam ti vidio potpis i sve mi je jasno... ima problema samo si ti preponosan za priznat.

editirao sam poruku

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 14:46 (skank666).
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

sad sam ti vidio potpis i sve mi je jasno... ima dosta problema samo si ti preponosan za priznat.

kakve veze ima potpis?

ima problema, svaki os ih ima. 

ajde ako si toliko informiran o androidu , reci koje probleme ima? 

bilo je toliko prilike za takvu raspravu, ali nitko nije ni mrdnuo da nekaj napiše. 

hobi:moj-android.net
16 godina

aj nemoj trollat temu svojim predobrim usporedbama android-wp.

Evo i Linus je danas prešao na WP, vidim ima malo problema sa korištenjem :D (ne zna da je aplikacija u backgorundu dok ne uđeš ponovo u tu aplikaciju pa ju ponovo pokrečeš, treba samo drzati tipku back i listati željene aplikacije u pozadini)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 14:51 (bik).
14 godina
neaktivan
bik kaže...

nepotrebno pored savrsene Nokia navigacije....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Franjo15 kaže...
tnakir kaže...

ti mora da se šališ, loš ekran, baš neki dan sam se igrao cijeli dan samsungom nexus, i sve je to ok, android radi, imao je problema s kamerom i nekim aplikacijama ne radi, iako se taj dan 3 sustava mjenjala, uglavnom to je nebitno. 

nego što taj ekran meni je plastičan i ne leži mi dobro kad pišem, lumia iako ima manji ekran i savršeno mui odgovara pisanje po onom staklenom ekranu, jednostavno je puno bolji odziv pisanja nego na nexusu.

za lumiu 800 možeš sve reći ali da ima loš ekran, baš i ne, s tim se ne slažem :) 

EDIT: uz to clear black  ekran, jednostavno ostavlja bez daha sa svojim prikazom crne boje, kontras crno bijela super izgelda na tom mobitelu, pogotovo u mračnom prostoru, gdje slova izgledaju super kao da lete po ekranu. Imaš jako lijepi dojam i osjećaj gledati u taj ekran.

Ghosting je jako izrazen. I meni i frendu. To je kao karakteristicno za AMOLED ekrane, ali ne sjecam se da sam na svom HTC-u primjetio tako ocit ghosting.

Rvat katolik!
16 godina
odjavljen

bome ni ja omnii7, niti ghosting niti burn in, 2 godine star telefon. sad ga cura koristi

17 godina
skank666 kaže...

bome ni ja omnii7, niti ghosting niti burn in, 2 godine star telefon. sad ga cura koristi

Mozda jer Nokia ima AMOLED, a O7 Super AMOLED... bar prema informacijam gsmarene.

http://www.laptopmag.com/review/smartphones/nokia-lumia-800.aspx

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 15:35 (tnakir).
16 godina
odjavljen
nsoul kaže...

lupetaš gluposti. već je stotinu puta rečeno da se tu ne radi samo o mobitelima i tabletima nego o svemu i svačemu, i uređajima poput media playera kojih je najmanje stotinu  izdano, i svi rade na 2.3.x androidu. i ne dobivaju nadogradnju. i zato toliki postotak.

i opet lupetaš gluposti, kaj hebe? si probao? nisi, zato šuti i ne govori gluposti. 

imaš toliko videa na youtubeu gdje JB radi dobro na najstarijim android uređajima.

da, dobro veliš, wp radi na svim telefonima isto, pa takav UI bi radio i na svim digitronima isto. dosadno i monotono. i da ne veliš da serem, koristio sam 8x, i wp  je najlošiji os koji sam imao prilike isprobati

Dijete, bitna je funkcionalnost, konzistentnost i usability UI. Imao sam bling-bling ICS, i mid-range Android. Otvarao je keypad cca. 5 sekundi.

EDIT: Disleksija.Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 15:43 (alankish).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice