Isprobali smo iPhone 4S

poruka: 104
|
čitano: 18.882
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo iPhone 4S".
15 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo iPhone 4S
Geek kaže...

Rađe ga stavi u temu humor da se i drugi mogu nasmijat :P, previše smo ušli u off topic.

Jel na kraju 4S ima 512RAMa ili 1GB, vidim da su maknuli informaciju sa gsmarene.

512.

We are the European Union.Lower your shields and surrender.We will add your biological and technological distinctiveness to our own.Your culture will adapt to service us.Resistance is futile.
17 godina
neaktivan
alen-c kaže...
podigli su na noge iCloud uslugu što nije niti jednostavno ni lako za toliku masu (250 miliona) korisnika

(o samoj cijeni cijele infrastrukture koja stoji iza toga da ni ne govorimo - konkurenciji ce vjerojatno trebati dosta vremena da to dostigne),

Iz tvojih tekstova je sasvim jasno da si bolesno vezan za Apple, ali gluposti koje pišeš su toliko pretjerane, da u najmanju ruku ispadaš smiješan.

P.S. Appleu njihov datacentar projektira Microsoftovac Kevin Timmons. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 15:42 (naxeem).
15 godina
protjeran
Isprobali smo iPhone 4S

Kak mi je fora čitat dok se svadite zbog Apple-a lol {#} smanjite malo doživljaje.
Nije da sam fan Apple-a, al nisam niti hater, inače uvijek kad nešto kupujem gledam da to bude stvarno "best buy", al kad bi mogel dat 4000+ novaca hrvatskih, kupil bi iPhone 4 tek tolko da imam i nekaj od Applea (a i dizajn mi se sviđa). Sad, koliko je iPhone bolji ili lošiji od ostalih, to su, ko što jednom Đole reče, nijanse i prosječan korisnik smartphone-a nebu videl baš neku preveliku razliku u brzini između jednih i drugih. Ono kaj Apple gura sve ove godine je odličan marketing koji je glavni uzrok tak velikog uspjeha. Ruku na srce, Steve (počivao u miru) je najbolje znal "prodavat maglu" i govorit ljudima točno ono kaj žele čut {#}

Apropo Siri-a, pipl vi tu ne vidite "the big picture", voice control odnosno voice interaction sa smartphone-om može pomoć korisnicima sa nekim hendikepom (npr. slijepima), tak da nije baš sve samo za šminku.

bolje haker nego šljaker
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Isprobali smo iPhone 4S

Revolucionarna Siri,al samo za  US tržište,bez obzira kako dobro znali engleski jezik. http://www.engadget.com/2011/10/15/siri-gets-lost-internationally-promises-to-do-better-next-year/

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 16:00 (DwightSchrute).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Isprobali smo iPhone 4S

dajte ljudi ovo nije normalno ...
mislim razumijem kad netko kupuje i7 2600k i 2 radeona 6990 al prelaziti sa iPhona 4 na 4S to je stvarno uvreda.
Kad pročitam komentar "dizajn mi se sviđa" ne kužim, da li sam ja slijep ili ljudi ne vide da su svi iPhone mobiteli isti...

Ludio Ad Tempus Vitae
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Revolucionarna Siri,al samo za  US tržište,bez obzira kako dobro znali engleski jezik. http://www.engadget.com/2011/10/15/siri-gets-lost-internationally-promises-to-do-better-next-year/

Izvan USA ima problema sa navigacijom. A slanje poruka i ostale stvari rade normalno. Kao šta rekoh za poslati SMS tokom vožnje prehebena stvar.

I'll be back
15 godina
protjeran
flateR7 kaže...

dajte ljudi ovo nije normalno ...
mislim razumijem kad netko kupuje i7 2600k i 2 radeona 6990 al prelaziti sa iPhona 4 na 4S to je stvarno uvreda.
Kad pročitam komentar "dizajn mi se sviđa" ne kužim, da li sam ja slijep ili ljudi ne vide da su svi iPhone mobiteli isti...

Ja NEMAM iPhone, zato sam napisal da mi se sviđa dizajn iPhone-a 4, isprobal sam od frenda iPhone 4 i meni osobno je jedan od najljepših smartphone-a (znam, o ukusima se ne raspravlja {#})

bolje haker nego šljaker
15 godina
neaktivan
Isprobali smo iPhone 4S

Ti si imao android,pa znaš da to ili nešto slično postoji na androidu već duže vrijeme,pa me zanima,kolko puta si to iskoristio da pošalješ nekom poruku? Na engleskom? Bez provjeravanja šta je napisano? Dajte ljudi,neke stvari jesu možda naizgled OK,al prvo zamislite real life scenario i kako se koristite sa tim a onda kad dobijete konačno taj Iphone 4s u ruke i krenete se koristiti tom prehebenom mogućnošću dođite  na forum pa onda to podijelite sa nama. Dotad,imajte obzira {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isprobali smo iPhone 4S

Sada se postavlja pitanje hoće li interakcija s telefonima, a i drugim uređajima počivati na razgovoru umjesto dodiru.

Ako je suditi po Zvjezdanim Stazama - hoće! A ZS su uvijek u pravu kada je o tehnologiji riječ! :D

Svakom poklopcu lonac!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miki-os kaže...
ej vi koji koristite android, manite se vise ovakvih tema i drzite se onog glupog zelembaca!

Zbog likova kao sto si ti vecina ljudi stvara mrznju prema iPhoneu govoreci da je to uređaj za pres*rav*nje iako znaju da je to vrlo kvalitetan uređaj. Ti na iphoneu vjerojatno samo igras igre s app storea i podes na face i tjt, cak ni ne pricas vise od 100min mjesecno a opet imas pretplatu 300kn/mj

nekažem ni da svi korisnici androida koriste sve sto android moze, cuo sam i od njih svega tipa "Mogao sam uzet onaj najbolji mobitel na svjetu, onaj neki Samsung(mislici na SGS 2), ali mi je ovaj ljepse izgledo, a taj lik nezna otvorit market na mobitelu)

14 godina
neaktivan
microman kaže...
Geek kaže...

Težina mobitela je prevelika, sada iznosi 140g, meni je i 137 kao što je na 4. na knap, ako ga držiš u nekom nezgodnijem položaju počnu te boljet ruke.

hahahahah, de ubij se

14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Ti si imao android,pa znaš da to ili nešto slično postoji na androidu već duže vrijeme,pa me zanima,kolko puta si to iskoristio da pošalješ nekom poruku? Na engleskom? Bez provjeravanja šta je napisano? Dajte ljudi,neke stvari jesu možda naizgled OK,al prvo zamislite real life scenario i kako se koristite sa tim a onda kad dobijete konačno taj Iphone 4s u ruke i krenete se koristiti tom prehebenom mogućnošću dođite  na forum pa onda to podijelite sa nama. Dotad,imajte o

na androidu ima nesto slicno vec duze vrijeme da, ali NE SLUZI NI CEMU!! Zato se ni ne koristi jer ne valja nista!

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
alen-c kaže...
podigli su na noge iCloud uslugu što nije niti jednostavno ni lako za toliku masu (250 miliona) korisnika

(o samoj cijeni cijele infrastrukture koja stoji iza toga da ni ne govorimo - konkurenciji ce vjerojatno trebati dosta vremena da to dostigne),

Iz tvojih tekstova je sasvim jasno da si bolesno vezan za Apple, ali gluposti koje pišeš su toliko pretjerane, da u najmanju ruku ispadaš smiješan.

P.S. Appleu njihov datacentar projektira Microsoftovac Kevin Timmons. {#}

Napisao sam osvrt na sve to skupa i neke komentare. Ako pišem gluposti. Molim lijepo da napišeš koje su to i potkrijepi ih.

U protivnom si ti taj koji piše gluposti. {#}

I što s tim da im datacentar projektira Microsoftovac? Kao da je važno tko ga projektira, nije li važnije što to predstavlja i kako radi?

ITman kaže...

(...)Ono kaj Apple gura sve ove godine je odličan marketing koji je glavni uzrok tak velikog uspjeha. Ruku na srce, Steve (počivao u miru) je najbolje znal "prodavat maglu" i govorit ljudima točno ono kaj žele čut {#}

Apropo Siri-a, pipl vi tu ne vidite "the big picture", voice control odnosno voice interaction sa smartphone-om može pomoć korisnicima sa nekim hendikepom (npr. slijepima), tak da nije baš sve samo za šminku.

Apple ima odlican marketing, ali i odlicne proizvode. Bez odlicnih proizvoda marketing može samo pokrenut prodaju ali ne i održati.

Tako da bi po meni magla bila kada stvari nebi funkcionirale tako kako su predstavljene.

Ovo za slijepe nemoj im ni spominjati, mene su svi ti silni "pametni" popljuvali kad sam im tako nešto spomenuo.

DwightSchrute kaže...

Siri je još u beti koliko znam {#} Ali i za betu radi odlicno 

DwightSchrute kaže...

Ti si imao android,pa znaš da to ili nešto slično postoji na androidu već duže vrijeme,pa me zanima,kolko puta si to iskoristio da pošalješ nekom poruku? ...

To na Androidu je prilicno drugacije, tamo se radi ugl.o nešto kvalitetnijem glasovnom upravljanju, a ovdje je ipak ukljucena i umjetna inteligencija.

Tamo daješ naredbu po tocno određenom slijedu, ovdje u principu razgovaraš s mobitelom (koji "razmišlja") u posve prirodnom razgovoru.

Znaci redi se o prilicno realnoj interakciji.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
14 godina
neaktivan

vidi ovako prijatelju, osobno koristim iphone vec godinama, prvi iphone (tzv 2g), 3g, 4. prezadovoljan sam s  telefonom! prije iphonea sam koristio samo samsung jer mi je bio najbolji ali u ono vrijeme. napisao sam ono iz razloga sto mi je glupo vise citat u temi iphone ili slično sto dolaze pljuvati po tim uređajima. jel se tebi sviđa iphone ili nesto drugo to je tvoja stvar, isto tako moja stvar sto koristim iphone. da mi se ne sviđa ne bih ga koristio. u potpunosti on zadovoljava moje uvjete, znaci pregledavanje mailova i odgovaranje, slušanje glazbe, pozivi, poruke, ako sam u drugom gradu pomogne mi na brzi način navigacija, surfanje internetom ako mi nesto zatreba, dok cekam red kod zubara odigram neku igricu. a sto je najbitnije meni barem je sto sve brzo radi. e da fotke i video snimanje. skype...... 

niste mi vi jasni, ja ne idem sada u temu htc ili samsung ili android i kao prvu stavku stavit smeće ili slično! 

14 godina
neaktivan

ono gore napisano :P

17 godina
Isprobali smo iPhone 4S

Vjerojatno će recenzija za Siri ovisiti o tom da li je pogodila najpoznatiji kompjutorski časopis u Hrvatskoj.{#}

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isprobali smo iPhone 4S

"Ipak najveći hit među novim vlasnicima iPhona 4S bit će digitalni osobni asistent (asistentica?) imenom Siri što se kontrolira glasom. Tu je tehnologiju Apple preuzeo od kompanije Nuance i moguće je da Apple otvara novi tehnološki horizont među pametnim telefonima."

Ne znam jel ovo već spomenuto, al baš ste ga zasrali. {#}

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 18:47 (zv'jer2).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Isprobali smo iPhone 4S

Tak mi je svejedno koji je logo na mobitelu, ali ipak što se tice Siri to NIJE postojalo na androidu. Jer da je onda bi vec Youtube bio pun filmica sa glupim upitima i sa sprdnjama kao što ih sada ima sa Siri. Nemoš ti pitat svoj android dal je sexy i kaj trenutno nosi, al zato svoj ajfon možeš i to je SO COOL :) Ne znam dal kužite razliku i oko čega je opet nastao takav buzz. Ako je sve to tako banalno i jednostavno ne razumijem zašto to onda drugi nisu napravili ili, čekaj, dam glavu na panj da će i ostali brže bolje zasukat rukave i ponudit isto u čim skorije vrijeme. Toliko o tome.

Da je stvar beskorisna! Aha...da, isto kak je i touch bio beskoristan i virtualna tipkovnica kad se pojavila. Nije to savršena stvar, daleko od toga da joj neće pronac 1001 manu, ali to je budućnost komunikacije sa uređajima. Ko u filmovima, upadaš u stan: ajmo svijetla, ajmo lagano muzika na vol.2, molim da mi se uključi tv i prikažu mailovi, počni mi punit kadu na 35C...sve to glasom. Još jučer SF, a za 30-50 god. sasvim normalna stvar.

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
2008 kaže...

... Ko u filmovima, upadaš u stan: ajmo svijetla, ajmo lagano muzika na vol.2, molim da mi se uključi tv i prikažu mailovi, počni mi punit kadu na 35C...sve to glasom. Još jučer SF, a za 30-50 god. sasvim normalna stvar.

Mislim da je ovo već danas moguće... samo moraš dovoljno iskeširat. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 19:47 (zv'jer2).
17 godina
Isprobali smo iPhone 4S

Ima li sanse da do kraja godine dode u tmobile?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isprobali smo iPhone 4S
Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

8 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

hahahaaaaaa, jesam rekao zasto to nije nesto sto je postojalo prije. ovo je  SO MUCH cooler!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:05 (2008).
17 godina
neaktivan

A možda imaju vojsku sekretarica koji u underground bazi odgovaraju na sva ova sranja, a Siri je zapravo samo alat koji prepoznaje glas i šalje njima tekst.  {#}

@2008:

Igraj se s ovim dok ne nabaviš novi ajfon:

http://cleverbot.com/

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 21:05 (zv'jer2).
15 godina
neaktivan
miki-os kaže...

vidi ovako prijatelju, osobno koristim iphone vec godinama, prvi iphone (tzv 2g), 3g, 4. prezadovoljan sam s  telefonom! prije iphonea sam koristio samo samsung jer mi je bio najbolji ali u ono vrijeme. napisao sam ono iz razloga sto mi je glupo vise citat u temi iphone ili slično sto dolaze pljuvati po tim uređajima. jel se tebi sviđa iphone ili nesto drugo to je tvoja stvar, isto tako moja stvar sto koristim iphone. da mi se ne sviđa ne bih ga koristio. u potpunosti on zadovoljava moje uvjete, znaci pregledavanje mailova i odgovaranje, slušanje glazbe, pozivi, poruke, ako sam u drugom gradu pomogne mi na brzi način navigacija, surfanje internetom ako mi nesto zatreba, dok cekam red kod zubara odigram neku igricu. a sto je najbitnije meni barem je sto sve brzo radi. e da fotke i video snimanje. skype...... 

niste mi vi jasni, ja ne idem sada u temu htc ili samsung ili android i kao prvu stavku stavit smeće ili slično! 

To što ti nemaš više interese ne znaci da ostali korisnici nemaju. Mene zanima vecina IT novosti, te volim diskutirat. E sada ako se mogu kriticki se osvrnut na HTC, Samsung, pa valjda onda mogu i na Apple, ili jednostavno nemam tvoju dozvolu ? Problem kod nekog favoriziranja jest sto onaj koji favorizira ne vidi manu. Meni je jednostavno ne shvatljivo kako jedan Samsung i Apple fanboy ne shvacaju da je u interesu da postoji zdrava konkurencija koja ce u konacnosti dobro uciniti samo nama konzumentima. Onog trenutka kada prestanes tezit za "brže, više, jače" ( slikovito receno ) korporacije ce se prestat trudit. Ako znam da HTC moze proizves telefon sa normalnom baterijom, onda cu kao korisnik ili novinar tako nešto naglasit. Ako znam da Apple ima mogucnost i znanje izbacit iPhone sa vecim ekranom (npr. ), onda cu isto pokazat svoje nezadovoljstvo. Da nema "nas" kriticara danas ne bi bilo takvih uredaja tj. korporacije ne bi neprestano ispravljali svoje greske, te nudile nam sve bolje i bolje uredaje. Problem veceg broja fanboyeva jest sto upravo ta kritika koja pokrece sve, nestaje. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Ima li sanse da do kraja godine dode u tmobile?

U Hrvatsku bi trebao stići u prosincu ;)

16 godina
sirka666 kaže...

Zato jer je to Apple odlično napravia kao i obično.

Šalu na stranu, mene također zanima kako će ovo raditi u stvarnim životnim situacijama, hodaš ulicom i pitaš nešto, hoće li to registrirati ili će se pak trebat derat na mobitel.

Evo video ovde, zanimljivo izgleda svakako.

Kad mu ja počnem šprehat na engleski proljev će dobit

16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

A možda imaju vojsku sekretarica koji u underground bazi odgovaraju na sva ova sranja, a Siri je zapravo samo alat koji prepoznaje glas i šalje njima tekst.  {#}

@2008:

Igraj se s ovim dok ne nabaviš novi ajfon:

http://cleverbot.com/

svaka cast! eto ripoffa uz tweakanje by apple :) nisam znao, al svejedno cu kupit ajfon samo ne ovaj vec 5icu kad izđe za godinu dana!

16 godina
neaktivan
Dkc kaže...

a na istoj su mreži, kod ajfona je napola dok je na SGS II uglavnom pun.

Kako si ti naivan. Tebi nije jasno da te crtice ne prikazuju realno jačinu signala?

Različiti proizvođači, ako nisi znao - različito označavaju jačinu signala tako da na jednom mobitelu može biti

0-20 jedna crtica

20-40 dvije crtice

40-60 tri crtice

60-80 četiri crtice

80-100 pet crtica

a na drugom

0-10 jedna crtica

10-20 dvije crtice

20-50 tri crtice

50-70 četiri crtice

70-100 pet crtica

da bi se dobio privid kvalitetnog signala.

Žao mi je što ti ovo moram reći - ali ti nikako nisi subjektivan. Pristran si do bola i to se jasno vidi u svim tvojim komentarima u gotovo svakoj Apple temi. Ovo gore, signal, je samo jedan primjer toga.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan
Random. kaže...
Dkc kaže...

a na istoj su mreži, kod ajfona je napola dok je na SGS II uglavnom pun.

Kako si ti naivan. Tebi nije jasno da te crtice ne prikazuju realno jačinu signala?

Različiti proizvođači, ako nisi znao - različito označavaju jačinu signala tako da na jednom mobitelu može biti

0-20 jedna crtica

20-40 dvije crtice

40-60 tri crtice

60-80 četiri crtice

80-100 pet crtica

a na drugom

0-10 jedna crtica

10-20 dvije crtice

20-50 tri crtice

50-70 četiri crtice

70-100 pet crtica

da bi se dobio privid kvalitetnog signala.

Žao mi je što ti ovo moram reći - ali ti nikako nisi subjektivan. Pristran si do bola i to se jasno vidi u svim tvojim komentarima u gotovo svakoj Apple temi. Ovo gore, signal, je samo jedan primjer toga.

Oko tih crtica nebih radio neke probleme... Ja nekad na iPhoneu imam samo 3 crtice a pričam najnormalnije i bez ikakvih smetnji kao i kada imam pun signal.

Dok nema smetnji briga me koliko crtica on pokazuje..

14 godina
protjeran
Isprobali smo iPhone 4S

Ja sam na iPhonu bez problema pričao i sa punim signalom i sa polupunim signalnom, pa nekad čak i sa samo jednom crticom. Naravno, dok ga nebi slučajno primio lijevom rukom..

Ali ubrzo sam se naviko pa nije bilo prevelikih problema..

Na svim ostalim mobitelima sam mogao i sa lijevom rukom normalno pričat..

1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice