a sad je uvedena i podrška za MMS. pa jel to nije bilo moguće napraviti još u početku?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije bilo moguce slat mms na iphoneu...
MMS se nije mogao slati već se morao instalirati posebni probram za tu svrhu!!!! bluetooth nije mogao raditi sa drugim uređajima osim sa iPhoneom bez posebnih programa!!!!
Za tako skup uređaj kamera od 2.0 mpix je sramota. Po meni nokia N96 ili SE C905 je daleko bolji i jeftiniji izbor.
MMS se nije mogao slati već se morao instalirati posebni probram za tu svrhu!!!! bluetooth nije mogao raditi sa drugim uređajima osim sa iPhoneom bez posebnih programa!!!!
Za tako skup uređaj kamera od 2.0 mpix je sramota. Po meni nokia N96 ili SE C905 je daleko bolji i jeftiniji izbor.
iPhone ima odlićnu multi-touch podršku, navigaciju i ima stvarno dobrih stvari ali što je je a to je da je precjenjen!!
iPhone ima odlićnu multi-touch podršku, navigaciju i ima stvarno dobrih stvari ali što je je a to je da je precjenjen!!
kod nokije gotovo svaki novi mobitel je novi OS, i nepodržava prijašnje programe koji su se vrtili na starom OS-u (ili se i mognu instalirati, ali bude mala rezolucija i sl.). Takodjer sam pokusao da instaliram program za izradu aplikacija za symbian, i nigdje nije naznaceno sta tacno skinuti (umjesto da stave neku "zlatnu" stranicu, koja ce se izdvajati od ostalih, a njima svaka stranica ista (i milion nekakvih gluposti))... a vjerujem da je mnogooo teze izraditi aplikaciju za nokiju nego za iphone (neki dan mali od 8 godina napravio jednu..)
a zaboravi jos reci, do sadasnji nokija mobiteli (koje sam ja koristio) sa symbian OS-om, bio je svaki spor (a symbian za mobitel se razvija od davnih dana i mobitela napravio raznih vrsta...), dok je iphone sa prvim mobitelom napravio bolje od nokijinog ili nekog drugog mobitela..
Meni samo nije jasno zasto ce naplacivati nadogradnju za iPod touch 2G, ako je besplatna nadogradnja za 1G iPhone... mislim da su rekli da se oni sebi naplate kroz pretplate?!
Meni samo nije jasno zasto ce naplacivati nadogradnju za iPod touch 2G, ako je besplatna nadogradnja za 1G iPhone... mislim da su rekli da se oni sebi naplate kroz pretplate?!
3g je pušten bez mms-a kao probni balon u svrhu preodgoja korisnika. neki teoretičari zavjere tu vide appleovu mračnu ambiciju da stane na žulj mms-u kao standardu- ja to ne vidim kao neko logično objašnjenje. iza mms-a ionako ne stoji neka konkurentska firma nego je on više opšte narodan ; a kao standard nikad niti nije dobro uglavljen već ga svaka mreža kroji prema svojim potrebama. to je zapravo loše i zato je apple onako šmekerski odlučio dat nogu u pedu toj usluggici. probni balon očito nije baš upalio jer svi viču (moj je dojam više iz neke kolektivne manije nego iz potrebe, ali ajde) da žele mms, pa ga se sad stavlja (...)
inače, malko sam razočaran jer imam već dva tjedna 3.0 beta 5 gore i radi osjetno sporije nego 2.2.1. isto tako dečki na cydijji su prilično nespremno i pomalo bahato prihvatili ovu promjenu, tako da velki dio utility i tweak aplikacija još ne radi. to je ono što mene muči.
ono što me ne muči je ovih famoznih 10 bakksa za tač korisnike. ionako će prvi (mudri) koji kupi okačit na torrent, svi ostali će napraviti offline instalaciju i to je to.
ps. no hard feelings ali
Zale kaže...
kako te oči ne zabole kad napišeš "odlićnu"?
Sorry za "odlićnu" inaće sam loš iz gramatike.