iPhone OS 3.0 sljedeći tjedan

poruka: 12
|
čitano: 2.023
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone OS 3.0 sljedeći tjedan".
16 godina
neaktivan

a sad je uvedena i podrška za MMS. pa jel to nije bilo moguće napraviti još u početku?!

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije bilo moguce slat mms na iphoneu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

MMS se nije mogao slati već se morao instalirati posebni probram za tu svrhu!!!! bluetooth nije mogao raditi sa drugim uređajima osim sa iPhoneom bez posebnih programa!!!!

Za tako skup uređaj kamera od 2.0 mpix je sramota. Po meni nokia N96 ili SE C905 je daleko bolji i jeftiniji izbor.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone OS 3.0 sljedeći tjedan
Zale kaže...

MMS se nije mogao slati već se morao instalirati posebni probram za tu svrhu!!!! bluetooth nije mogao raditi sa drugim uređajima osim sa iPhoneom bez posebnih programa!!!!

Za tako skup uređaj kamera od 2.0 mpix je sramota. Po meni nokia N96 ili SE C905 je daleko bolji i jeftiniji izbor.

Da si koristio iPhone barem jedan dan vidio bi zašto je iPhone neusporedivo bolji od tih fosila.
Od sučelja, navigacije, mogućnosti pravog surfanja na mobitelu, multi-toucha.... i svih tih divnih aplikacije koje iskorištavaju navedene mogućnosti.
Nisam nikakav Apple fan, ali svatko s imalo mozga u glavi ne može osporiti inovativnost i prednosti navedenog uređaja.
BTW. Tko danas šalje MMS-ove? Ja nisam nikada niti jedan dobio, a možda sam sveukupno jedan poslao. MMS je propao od samog početka kada su operateri odlučili ga naplaćivati 5 puta skuplje od SMS-a.
Mene bi više brine mail kod Nokia. To je na tako smećast način izvedeno da ja ne znam kako jedan business user može koristiti nokiu za mejlove? Imam blackberry i iPhone i oboje su mail izveli na neusporedivo bolji način od jedne razvikane Nokie.
No, naravno, Nokia onda stavi neku kameru od 5mpx koju možda nikad nećeš trebati i to fino izgleda na teh.specifikacijama i netko neupućen bi čak i pomislio da je taj uređaj bolji izbor od iPhonea...
16 godina

iPhone ima odlićnu multi-touch podršku, navigaciju i ima stvarno dobrih stvari ali što je je a to je da je precjenjen!! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zale kaže...

iPhone ima odlićnu multi-touch podršku, navigaciju i ima stvarno dobrih stvari ali što je je a to je da je precjenjen!! 

Naravno.
Ima i hrpu mana. Ali ja iPhone više gledam kao računalo sa operacijskim sustavom koji će se razvijati i nadograđivati.
Tako da recimo podrška za MMS dolazi sa novom verzijom OS-a kao besplatni download svim postojećim userima.... 
Ono što nema, vjerojatno će postepeno dolaziti u novim verzijama... 
17 godina
neaktivan

kod nokije gotovo svaki novi mobitel je novi OS, i nepodržava prijašnje programe koji su se vrtili na starom OS-u (ili se i mognu instalirati, ali bude mala rezolucija i sl.). Takodjer sam pokusao da instaliram program za izradu aplikacija za symbian, i nigdje nije naznaceno sta tacno skinuti (umjesto da stave neku "zlatnu" stranicu, koja ce se izdvajati od ostalih, a njima svaka stranica ista (i milion nekakvih gluposti))... a vjerujem da je mnogooo teze izraditi aplikaciju za nokiju nego za iphone (neki dan mali od 8 godina napravio jednu..)

a zaboravi jos reci, do sadasnji nokija mobiteli (koje sam ja koristio) sa symbian OS-om, bio je svaki spor (a symbian za mobitel se razvija od davnih dana i mobitela napravio raznih vrsta...),  dok je iphone sa prvim mobitelom napravio bolje od nokijinog ili nekog drugog mobitela..

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 13:49 (shiljak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni samo nije jasno zasto ce naplacivati nadogradnju za iPod touch 2G, ako je besplatna nadogradnja za 1G iPhone... mislim da su rekli da se oni sebi naplate kroz pretplate?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Meni samo nije jasno zasto ce naplacivati nadogradnju za iPod touch 2G, ako je besplatna nadogradnja za 1G iPhone... mislim da su rekli da se oni sebi naplate kroz pretplate?!

Oduvijek je tako bilo. Svaki važniji software update se za iPod usere naplačivao. Svejedno koje je generacija, iPod je iPod, i Apple želi dodatne novce od tih korisnika. Ali ne znam koji je razlog (time to google XD).
17 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...
infinityzg kaže...

Oduvijek je tako bilo. Svaki važniji software update se za iPod usere naplačivao. Svejedno koje je generacija, iPod je iPod, i Apple želi dodatne novce od tih korisnika. Ali ne znam koji je razlog (time to google XD).
 Zanima me jel' bu se mogao nadograditi ilegalnim putem tj. da skines "sliku" i instaliras na iPod. Samo onda vjerujem da nece raditi sa iTunesom :D
17 godina
neaktivan

3g je pušten bez mms-a kao probni balon u svrhu preodgoja korisnika. neki teoretičari zavjere tu vide appleovu mračnu ambiciju da stane na žulj mms-u kao standardu- ja to ne vidim kao neko logično objašnjenje. iza mms-a ionako ne stoji neka konkurentska firma nego je on više opšte narodan Smijeh; a kao standard nikad niti nije dobro uglavljen već ga svaka mreža kroji prema svojim potrebama. to je zapravo loše i zato je apple onako šmekerski odlučio dat nogu u pedu toj usluggici. probni balon očito nije baš upalio jer svi viču (moj je dojam više iz neke kolektivne manije nego iz potrebe, ali ajde) da žele mms, pa ga se sad stavlja (...)

inače, malko sam razočaran jer imam već dva tjedna 3.0 beta 5 gore i radi osjetno sporije nego 2.2.1. isto tako dečki na cydijji su prilično nespremno i pomalo bahato prihvatili ovu promjenu, tako da velki dio utility i tweak aplikacija još ne radi. to je ono što mene muči.

ono što me ne muči je ovih famoznih 10 bakksa za tač korisnike. ionako će prvi (mudri) koji kupi okačit na torrent, svi ostali će napraviti offline instalaciju i to je to.

ps. no hard feelings ali

Zale kaže...

iPhone ima odlićnu multi-touch podršku, navigaciju i ima stvarno dobrih stvari ali što je je a to je da je precjenjen!! 

kako te oči ne zabole kad napišeš "odlićnu"?  VičeSmijeh

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 0:51 (bubbach).
16 godina

Sorry za "odlićnu" inaće sam loš iz gramatike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice