Internet Explorer 11 i za Sedmicu

poruka: 30
|
čitano: 5.523
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer 11 i za Sedmicu".
14 godina
neaktivan

samo je problem sto ga niko nece koristit kao i do sada...

5 17 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Internet Explorer 11 i za Sedmicu
Odakle to da ga nitko neće koristit? Mnogo ljudi poznam koji ga koriste i prezadovoljni su. Tu spadam i ja i ne pada mi na pamet prijeći na nekakav Chrome, Firefox i sl. kojima IE parira brzinom ako nije i brži.
15 godina
neaktivan

Jel to IE za one koji ne koriste Windows 7 SP1?

Nešto sam pobrkao {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 14:20 (Marko :D).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
immolation kaže...

http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=2&qpcustomd=0&qpcustom=

IE se itekako koristi, IE 11 se ne koristi jer je tek sada izašao developer preview. iz teksta bi se dalo pretpostaviti da je IE11 već izašao za Windows 8, ali nije.

14 godina
neaktivan
Brainbow kaže...
Odakle to da ga nitko neće koristit? Mnogo ljudi poznam koji ga koriste i prezadovoljni su. Tu spadam i ja i ne pada mi na pamet prijeći na nekakav Chrome, Firefox i sl. kojima IE parira brzinom ako nije i brži.

13 godina
neaktivan
Pa zašto nemaš SP1?
15 godina
neaktivan

Pola ovih što kenjaju za IE 11, nisu nikada bili na IE 6 ( onoj sa XP SP3 ) i onda probali recimo IE 8. Ne bi vjerovali koja razlika u brzini. No dobro.

kud turci,tud i mali mujo. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

Pola ovih što kenjaju za IE 11, nisu nikada bili na IE 6 ( onoj sa XP SP3 ) i onda probali recimo IE 8. Ne bi vjerovali koja razlika u brzini. No dobro.

kud turci,tud i mali mujo. 

ie11 je ok, renderira ok, nije spor.... solidan proizvod ali.... konkurencija je bolja i to podota!

i to ti govori netko tko je koristio ie od njegovih pocetaka kao i konkurenciju... 

13 godina
neaktivan
Na IE-u sam od 1998., a probao sam sve konkurente pa mi je ipak najugodnije bilo na IE-u. Okay, sve to je osobna stvar. Ali govoriti da je ogromna razlika u brzini ne stoji. Razlike, ako ih i ima, se mjere u milisekundama pa sad ti meni reci koliko je to bitno.
14 godina
neaktivan

Jedino sto mi je do verzije 10 nedostajalo su bili add oni. Ne vjerujem da su ih dodali u 11... I 10 mi je radio super, brz, nikakvih problema nisam imao. Sad sam instalirao 11 i idem da vidim kako radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarthRisbo kaže...
immolation kaže...

http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=2&qpcustomd=0&qpcustom=

IE se itekako koristi, IE 11 se ne koristi jer je tek sada izašao developer preview. iz teksta bi se dalo pretpostaviti da je IE11 već izašao za Windows 8, ali nije.

Gledam ovu statistiku i ne vjerujem. Pa zar ima još ljudi koji koriste IE 6 i 8? {#}

Ali uglavnom, ja sam na Visti, pa i ne mogu novi IE probati, ali mogu jednu stvar reći. IE 9 (koji imam trenutno) je mnogo brži i bolji od prethodnih verzija, ali naravno da postoji dosta stvari koje mu fale, zato više ljudi i koriste Chrome / FF itd.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
14 godina

Nadam se da će finalna verzija za 7-micu, "izaći" brzo i isto tako se nadam da će doći preko "update" {#}

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
DarthRisbo kaže...
immolation kaže...

Gledam ovu statistiku i ne vjerujem. Pa zar ima još ljudi koji koriste IE 6 i 8? {#}

Ali uglavnom, ja sam na Visti, pa i ne mogu novi IE probati, ali mogu jednu stvar reći. IE 9 (koji imam trenutno) je mnogo brži i bolji od prethodnih verzija, ali naravno da postoji dosta stvari koje mu fale, zato više ljudi i koriste Chrome / FF itd.

Izgleda da ima! Isto ko i ovih sto jos uvijek koriste Vistu!{#}

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
15 godina

Ja koristim IE, na mašini koja mi je na TV-u i koristi veći DPI (150%). Ajde da netko proba chrome, operu ili firefox na DPI-ju vecem nego normalnom pa ce vidjeti o cemu pricam. Sve je mutno jer nemaju drugi browseri podrsku za veci DPI, a da ne govorim ako hoces youtube gledati. Nevolim IE, ali posto na njemu moram na poslu raditi (win XP i IE 8), na sedmici mi uopce ne smeta najnoviji.

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Koristim Vistu jer mi to bolje radi na laptopu i računaru za razliku od sedmice. I Vista je itekako dobar OS, meni ona odlično radi, tako da nemam namjeru prebacivati se na 7. I uostalom, ova tema nije o Visti ili 7, ne znam čemu takav komentar.

I barem pokušaj shvatiti moj post barem prije nego li tako nešto napišeš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 15:29 (Aliser).
15 godina

Vista je dobar OS, ali samo kada se svi SP-ovi i patchevi stave. Istinu zbori...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Bacelj kaže...

Koristim Vistu jer mi to bolje radi na laptopu i računaru za razliku od sedmice. I Vista je itekako dobar OS, meni ona odlično radi, tako da nemam namjeru prebacivati se na 7. I uostalom, ova tema nije o Visti ili 7, ne znam čemu takav komentar.

ja sam tvoj post shvatio, ali ti moj nisi, ocito! nije mi bila nikakva namjera osuđivati te ili nesto slicno. svatko bira sam sta mu valja i treba! moj post je takav zato sto mi je to prvo palo na pamet i htio sam ubacit malo humora u temu! btw, svaki dan se vise puta susretnem s racunalima koja koriste xp i od IE 6, pa na dalje! vecinom zbog posla i programa koji ne rade na novijem OS, ali ima i onih koji ne zele koristit nista drugo!

LP

15 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
Aliser kaže...
Bacelj kaže...

ja sam tvoj post shvatio, ali ti moj nisi, ocito! nije mi bila nikakva namjera osuđivati te ili nesto slicno. svatko bira sam sta mu valja i treba! moj post je takav zato sto mi je to prvo palo na pamet i htio sam ubacit malo humora u temu! btw, svaki dan se vise puta susretnem s racunalima koja koriste xp i od IE 6, pa na dalje! vecinom zbog posla i programa koji ne rade na novijem OS, ali ima i onih koji ne zele koristit nista drugo!

LP

Facepalm inače baš i ne vuče na humor, ali dobro, failam u shvatanju pojedinih ljudi.

Ako se već susrećeš sa takvim računarima i ljudima, zašto im jednostavno ne preporučiš da barem stave IE8 umjesto IE6? IE6 je dosta star browser i ne podržava današnje standarde a i sumnjam da više i može otvarati stranice kako treba.

14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Bacelj kaže...
Aliser kaže...
Bacelj kaže...

LP

Facepalm inače baš i ne vuče na humor, ali dobro, failam u shvatanju pojedinih ljudi.

Ako se već susrećeš sa takvim računarima i ljudima, zašto im jednostavno ne preporučiš da barem stave IE8 umjesto IE6? IE6 je dosta star browser i ne podržava današnje standarde a i sumnjam da više i može otvarati stranice kako treba.

prekomplicirano da bi ti to shvatio! isto ko i humor! :-S

12 godina
neaktivan

lol

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina

Da li netko zna kako mogu obrisati ovu beta verziju, te da se vratim na 10

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Control Panel - Programs and features - View updates
Tu pronađi IE11, označi i dilitaj. To bi te trebalo vratit na prethodnu verziju.
16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Da li netko zna kako mogu obrisati ovu beta verziju, te da se vratim na 10

Programs and Features - view installed updates.

Desni klik - uninstall.

Deinstaliraj i ostala dva updatea ispod njega ,Spelling package i Hyphenation package koji su instalirani s njim.

Inače ,po svemu je bolji od IE 10 ,čak se na forumu ponovno ''pojavio'' i stupac na desnoj strani.

Jedina mana je na engleskoj verziji - nema hrvatskih znakova.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 17:53 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

IE6 je dosta star browser i ne podržava današnje standarde a i sumnjam da više i može otvarati stranice kako treba.

Znači osim što ne podržava nove standarde uz to još i sumnjaš da više ne može otvarati stranice kako treba? {#}

Pa to ti je jedno te ista stvar. Ovo kako, si ti to napisao, ispada kao da se browser istrošio i više nije u cvijetu mladosti pa ne otvara stranice kao nekad :D Sorry, nisam mogao odoljeti.

Što se podrške za standarde tiče, ne možeš znati po kakvim stranicama postojeći IE 6 korisnici surfaju. Ili misliš da su sve stranice prepune novih tehnologija? Očigledno, IE 6 korisnici ne surfaju po stranicama koje im se raspadaju do neupotrebljivosti. Ili misliš da otvaraju stranice koje su potpuno nefunkcionalne u njihovom browseru samo da bi nabili statistiku?

Što hoću reći? Svi činjenice su ti pred nosom, i umjesto da se tu nešto čudiš i sumnjaš samo trebaš malo razmisliti o tome što se događa i shvatiti zašto je to tako.

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 19:51 (rustweaver).
12 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
Aliser kaže...
DarthRisbo kaže...
immolation kaže...

a sjećam se kak su se neki kleli u vistu da će to radit bar 10 godina....{#}

16 godina
neaktivan
zlatkor kaže...

Imam na poslu dvije HP-ove radne stanice koje imaju Vistu Business instaliranu i koje još uvijek rade ,sedmu godinu već ,bez ikakvih problema i već tri godine bez reinstalacije.

A vjerojatno će dogurat i do desete ,osim ako nešto ne krepa.

12 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
zlatkor kaže...

Imam na poslu dvije HP-ove radne stanice koje imaju Vistu Business instaliranu i koje još uvijek rade ,sedmu godinu već ,bez ikakvih problema i već tri godine bez reinstalacije.

A vjerojatno će dogurat i do desete ,osim ako nešto ne krepa.

ja sam mnislio na običnog usera koji stalno čačka po kompu...ovo što si ti naveo i Win 2000 ili ME bi radilo dobro

16 godina
neaktivan
zlatkor kaže...

ja sam mnislio na običnog usera koji stalno čačka po kompu...ovo što si ti naveo i Win 2000 ili ME bi radilo dobro

''Obični'' useri ne čačkaju po kompu. Obični useri browseaju ,igraju se ,slušaju muziku i gledaju video.

Samozvani geekovi čačkaju po sistemu i onda to (obično) završava brickanjem sistema i reinstalacijama ,pa onda Vista

(ili W2k ,ili Osmica) ne valjaju. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 11:15 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
Ovo je točno. Čačkati po nećemu što radi ispravno pa potom zabrljati je stara boljka "velikih" geekova. I što se tada dogodi? Veliki majstor reinstalira Windowse i on se tada predstavlja još većim majstorom kao ono ja riješija teški problem. Windowsi su izvanredan sustav ako ih pustiš na miru da rade svoj posal.
14 godina

Imam pitanje,

kada idem na IE 11 npr na www.facebook.com, u tabu od otvorenog prozora piše mi "redirecting..." i nikako da se otvori fb, i imam postavljen google.com kao  home page te mi njega ne želi otvoriti već stoji bijela pozdina.

Kako to mogu ispraviti ?

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice