osobni savjetnici? to nešto novo?
Iskreno ... tko ih hebe. I onako su preskupi. Neka propadnu. I ne samo oni. Preko Neta možeš Mnaručiti robu iz bilo kojeg dijela svijeta i uvijek će ispasti jeftinije. Ja sam nekoliko puta naručio iz Njemačke i Austije; došlo je za max 3 dana i nakon toga sam dobio mail da li sam zadovoljan? da li bih što promjenio? bla bla bla, servis naravno osiguran i tak dalje i tak bliže, a xxxx puta sam sam otišao u Austriju i Sloveniju pogledao grad, pojeo cevape vratio se i doma sa đinovskim smješkom jer mi je ostalo podosta para
Moje iskustvo:
matična: njem: 110 € - hr 1200 kn (u cijenu spada i poštarine i carine i marže i pdvi i davanja i sva zla koja u rvackoj moraš platiti)
laptop: slo 3650 kn - hr 4200 (otišao autom, na ovu cijenu dodajte još 10€ goriva)
ps: riječ je o istim modelima istih proizvođaća i ovo su značajnije uštede, nisam htio pisati o uštedama od 2-3 € na usb stickovima, 5-10 € na ram pločicama itd, itd
HG spot postoji samo iz razloga jer mora ZG banci vratiti 50 milijuna kuna kredita,pa sano zato rade.Inače bi bili davno zatvoreni,jer su se bivši vlasnici(Senso) nalo zaigrali sa nekretninama pa je sve to otišlo dovraga,pa se ponovo pojavio Prpić kao spasitelj,ali ga nešto neide.... eto,suza,suzu goni zbog toga...
kad smo već kod HGspota u Kutini je zatvoren, nije bilo veliko nekih 30 ili 40 kvadrata ali eto poslovnica manje.
Pozdrav,
Mislim da ni jedna banka nije toliko naivna da daje novce nekoj firmi kojoj nema spasa. Što se tiče financija HGspota, već dva tjedna radimo u plusu i ako promet nastavi ovako rasti postoji velika šansa da ćemo slijedećih godina uredno podmirivati kredite.
Sada smo krenuli s akcijom za kupnju preko web shopa - Happy Hour. Dajemo vam 10% popusta na sve što vam je potrebno za slaganje računala, i u vrijeme trajanja akcije imamo najniže cijene, pa čak i niže od malih web shopova.
Poslovnicu u Kutini nismo zatvorili, već smo je preselili u sam centar Kutine.
lp
LOL... to znaci da moram cekati samo 5 dana (i pogoditi pravi trenutak) da kod vas mogu kupiti VGA karticu po istoj cijeni kao i kod svakog drugog? hahaha.... ovakva akcija ce vam zaista uroditi plodom!
Ne morate pogađati jer Happy hour svaki dan počinje 1 h iza ponoći i traje sat vremena, svaki dan ima svoju kategoriju i taj dan je snižena za 10%. Za vrijeme trajanja Happy houra imamo najniže cijene, jedino imaju možda niže oni web shopovi bez iti jednog zaposlenog gdje je 50% šansi da proizvod nećete dobiti.
lp
Ne morate pogađati jer Happy hour svaki dan počinje 1 h iza ponoći i traje sat vremena, svaki dan ima svoju kategoriju i taj dan je snižena za 10%. Za vrijeme trajanja Happy houra imamo najniže cijene, jedino imaju možda niže oni web shopovi bez iti jednog zaposlenog gdje je 50% šansi da proizvod nećete dobiti.
lp
i još uz to da ponudite kavu i sendvič...pa možda i neki sadržaj...možda....
ma kakvo vam je to vrijeme,ja tad spavam...
Pa lijepo dodjem pjeske ili tramvajem do stanice zaprudje, pa me netko u nocnom tramvaju opali i jos mi pokupi ono sto sam uzeo... hm....
Let me think...
Pa lijepo dodjem pjeske ili tramvajem do stanice zaprudje, pa me netko u nocnom tramvaju opali i jos mi pokupi ono sto sam uzeo... hm....
Let me think...
Jesi cuo za placanje preko kreditne? U ostalom, imaju free dostavu koliko sam skuzio... Bar po ZG.
Let me think...
...čitaj malo bolje,radi se o web shop-u a ne da će neka poslovnica raditi od 1 u noći pa do 2 u noći i tamo prodavati nešta 10% jeftinije...
Let me think...
mislim da sa u taj happy hour narucuje preko neta,znaci moras biti registriran.
kako u adm-u ili protisu
Let me think...
mislim da sa u taj happy hour narucuje preko neta,znaci moras biti registriran.
kako u adm-u ili protisu
Ma sve to OK... samo cemu onda poslije ponoci...
I da... sorry sto nisam vidio da je preko web shopa samo :)
BTW sorry na double post...
Alaj sam se sada izblamirao :) hehehe :) neka... treba ponekada :)
Let me think...
Jesi cuo za placanje preko kreditne? U ostalom, imaju free dostavu koliko sam skuzio... Bar po ZG.
Imamo besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku
Let me think...
Radi se o kupnji preko web shopa
Let me think...
...čitaj malo bolje,radi se o web shop-u a ne da će neka poslovnica raditi od 1 u noći pa do 2 u noći i tamo prodavati nešta 10% jeftinije...
Tako je, svaki dan je druga kategorija snižena za 10%. Danas (tj. sutra) u 1h iza ponoći sniženi su svi procesori.
Imamo besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku
Ana, cijelu Hrvatsku? I za sela? Nisam upucen, ovo je ugodno iznenadjenje...
LOL... to znaci da moram cekati samo 5 dana (i pogoditi pravi trenutak) da kod vas mogu kupiti VGA karticu po istoj cijeni kao i kod svakog drugog? hahaha.... ovakva akcija ce vam zaista uroditi plodom!
Ne brini. Ne moras cekat 5 dana da bi kupio po istoj cijeni nego i vecoj negod dalje. Znaci kod njih je 5870 3200kn - 10 % kad je na akciji 1880kn a u protisu je uvijek 2705kn. klik
Nema sta super akcija.
Ne brini. Ne moras cekat 5 dana da bi kupio po istoj cijeni nego i vecoj negod dalje. Znaci kod njih je 5870 3200kn - 10 % kad je na akciji 1880kn a u protisu je uvijek 2705kn. klik
Nema sta super akcija.
Misliš 3005 kn, a popust od 10% i cijena od 2705kn jedino ako plaćaš gotovinom
Pozdrav,
Mislim da ni jedna banka nije toliko naivna da daje novce nekoj firmi kojoj nema spasa. Što se tiče financija HGspota, već dva tjedna radimo u plusu i ako promet nastavi ovako rasti postoji velika šansa da ćemo slijedećih godina uredno podmirivati kredite.
Sada smo krenuli s akcijom za kupnju preko web shopa - Happy Hour. Dajemo vam 10% popusta na sve što vam je potrebno za slaganje računala, i u vrijeme trajanja akcije imamo najniže cijene, pa čak i niže od malih web shopova.
lp
Prije tjedan dva jedan je forumaš rekao kako je nazvao hgspot i pitao za cijenu grafe starijeg nekog modela jer je cijena bila dosta visoka i pitao dali je to možda zabuna te su nakon konzultacija ovi u hgspotu spustili cijenu tj stavili cijenu sličnu onoj cijeni u jednoj konkurentskoj firmi .
e sad .Zovem sad hgspot da pitam jel cijena(pazi sad) hd4870 1800kn ili je možda to stara cijena. Na to se ženska čudi pa da to je ta cijena. Ja njoj reko kupio sam takvu grafu prije 2.5 godina za te pare pa mi je malo čudno što je cijena ista ali se ona opet čudi kakve ja to gluposti pitam. i sad se ljudi pitaju zašto je hgspot u banani.
Prvo radi neka ženska tamo koja nema pojma što je to uopće radeon 4870 niti kada je izašla pa se zato i valjda čudi na moje pitanje(centar osijek),drugo 1800 kn za 4870 koja je u adm-u 1000 kn a u linksu 1100kn. lol
Nema sta super akcija.
Misliš 3005 kn, a popust od 10% i cijena od 2705kn jedino ako plaćaš gotovinom
Da ako kupujes na karticu. Ok priznajem moja greska. Ali htjeo sam reci da u hg spotu i na toj akciji kosta jednako ako ne i vise nego u drugim trgovinama normalno. Ima trgovina gdje je oko 2800-2900kn bez ikakvog popusta a ug HGspotu je sa popustom toliko. I nekih modela uopce nema. Ne nadem ni jednu 5850. A da ne govorim o tome kako (bar je prije tako bilo, ne znam kako je sada) kada odem u hgspot i trazim nesto i kazu mi da im stize za 2-3 mjeseca. (Mislim da se jednaput radilo o mp3u a drugi put o nekom sredstvu za pranje monitora) WTF!! 2-3 mjeseca je puno previse. Nadam se da to nije slucaj i sa grafickim karticama jer ako je, nova serija izade dok tebi stigne stara.
Pozdrav,
lp
Prije tjedan dva jedan je forumaš rekao kako je nazvao hgspot i pitao za cijenu grafe starijeg nekog modela jer je cijena bila dosta visoka i pitao dali je to možda zabuna te su nakon konzultacija ovi u hgspotu spustili cijenu tj stavili cijenu sličnu onoj cijeni u jednoj konkurentskoj firmi .
e sad .Zovem sad hgspot da pitam jel cijena(pazi sad) hd4870 1800kn ili je možda to stara cijena. Na to se ženska čudi pa da to je ta cijena. Ja njoj reko kupio sam takvu grafu prije 2.5 godina za te pare pa mi je malo čudno što je cijena ista ali se ona opet čudi kakve ja to gluposti pitam. i sad se ljudi pitaju zašto je hgspot u banani.
Prvo radi neka ženska tamo koja nema pojma što je to uopće radeon 4870 niti kada je izašla pa se zato i valjda čudi na moje pitanje(centar osijek),drugo 1800 kn za 4870 koja je u adm-u 1000 kn a u linksu 1100kn. lol
Slazem se. Ja sam isto iz Osijeka i usluga je katastrofa. Pitam jel imate kakva napjanja sa pci ex konektorom. Zenska me gleda. Mislim si ja mozda se to ne zove tako. Kazem s onim konektorom za graficku. Ova nema pojma o cem pricam.
Dok recimo udem u links gdje je ekipa koja radi odlicna. Sve mi znaju reci. Kazu kada stize. Kada nesto odnesem na garanciju jave mi kad je stiglo. Kada nesto narucim jave mi. Stranica im je vrhunska. Pise u kojem gradu imaju i ja jos nijedanput nisam primjetio da to ne radi. Jedino su i njima cijene malo vislje nego u recimo ADMu ali su im zato daleko manje nego HGspotu.
Sorry za dupli. Kill Frenzy je postao post dok sam ja pisao pa nisam mogao citirat i uredit.
Pozdrav,
lp
Slazem se. Ja sam isto iz Osijeka i usluga je katastrofa. Pitam jel imate kakva napjanja sa pci ex konektorom. Zenska me gleda. Mislim si ja mozda se to ne zove tako. Kazem s onim konektorom za graficku. Ova nema pojma o cem pricam.
Dok recimo udem u links gdje je ekipa koja radi odlicna. Sve mi znaju reci. Kazu kada stize. Kada nesto odnesem na garanciju jave mi kad je stiglo. Kada nesto narucim jave mi. Stranica im je vrhunska. Pise u kojem gradu imaju i ja jos nijedanput nisam primjetio da to ne radi. Jedino su i njima cijene malo vislje nego u recimo ADMu ali su im zato daleko manje nego HGspotu.
Sorry za dupli. Kill Frenzy je postao post dok sam ja pisao pa nisam mogao citirat i uredit.
heh a i ti si nasao pitanje pitat.jel ima napajanja sa pci ex power cable-om.pa sva napajanja imaju taj konektor jedino ako ne uzmes napajanje od 50 kuna onda ne moras ocekivati da ce biti :)
Ali svjedno ste u dugovima,Sve vise ljudi gleda preko E-baya i takvih stranica gdje je sve jeftinije opcenito nego u HR
kad smo već kod HGspota u Kutini je zatvoren, nije bilo veliko nekih 30 ili 40 kvadrata ali eto poslovnica manje.
nije zatvoren,preselili su se u drugu ulicu(kolodvorsku) gdje su i ostale konkurentske poslovnice
Pozdrav,
lp
Kakav je ovo spin,nismo zatvorili,nego preselili,a otvara se uskoro,adaptacije, inventura i ttako to....Valjda misliš da korisnici ovog foruma su ovce...E Ana moja,krvav je ovaj tvoj posao,ali vidim da ga jako voliš....no, bilo bi ti bolje da ovdje, na ovaj Forum ,pošalješ svoje famozne savjetnike za kupovinu i sve PR i slične glasnogovornike,da rade svoj posao i zarade svoje plače,jer tvoja objašnjenja i ne drže vodu...A vidjet čemo sljedeće izvješće za Burzu,možda će biti bolje frizirano od prethodnog.Sretno Vam bilo,trebati će Vam puno sreće jer znanja baš i nemate...
Pozdrav,
lp
Kakav je ovo spin,nismo zatvorili,nego preselili,a otvara se uskoro,adaptacije, inventura i ttako to....Valjda misliš da korisnici ovog foruma su ovce...E Ana moja,krvav je ovaj tvoj posao,ali vidim da ga jako voliš....no, bilo bi ti bolje da ovdje, na ovaj Forum ,pošalješ svoje famozne savjetnike za kupovinu i sve PR i slične glasnogovornike,da rade svoj posao i zarade svoje plače,jer tvoja objašnjenja i ne drže vodu...A vidjet čemo sljedeće izvješće za Burzu,možda će biti bolje frizirano od prethodnog.Sretno Vam bilo,trebati će Vam puno sreće jer znanja baš i nemate...
"Istina, vrlo brzo nakon što je dugokosi dečko iz Sopota prodao svoj dio HG Spot je počeo rapidno propadati. Razlozi se kriju u sličnoj formuli koju su primijenile nebrojene posrnule tvrtke na ovim prostorima: preveliki krediti, neutemeljeno visoke plaće članova uprave, isisavanje novca iz kompanije, slučajni ili namjerni loši poslovni potezi, pad prodaje, gubitak dobrih radnika i kupaca, korak do stečaja.
HG Spot je inače prodavao sve što se moglo uštekati u struju, a da nije bila bijela tehnika i kućanski aparati. Nova je uprava ubacila bijelu tehniku, a bijela tehnika nju je izbacila, sarkastično je primijetio jedan bivši zaposlenik. U samo dvije godine tvrtka je uspjela nagomilati 120 milijuna kuna gubitaka. Zagrebačkoj banci, najvećem vjerovniku, taj se scenarij, dakako, nije svidio."
Što ono Ana reče:da nijedna banka nije naivna itd.... ma daj Ana ,ni ti sama nevjeruješ u to,informatički si pismena,surfaj malo....
Ja ne zelim nikad pitat tako neke komp. kompnente imaju li,jel me uvijek strah odgovora.Ja o HG Spotu imam Lose misljenje.Mislim stave mi Vistu i jucer mi pise da "kljuc" nije dobar tj.da se vec koristi.A ovo za cijene sam rekao gore jer mnogo ljudi ne zna za ADM i Protis.Ali HG Spot ima jedne ad najpapreniji cijena na HR tržištu ja osobno nemam nis protiv jer to na mene ne utjece.Gledao sam malo i konfe koje su sastavljene.25% kompnenti je staro,1-2 god. i to se prodaje po cijeni kao da su proizvedene prosli mjesec.
I sad najbolje mi je ovo najniže cijene:
http://www.hgspot.hr/42733/procesor-amd-phenom-ii-x4-955-black-edition =1.449kn -10%=1.304kn
http://www.protis.hr/products/details/procesor-sam3-phenom-ii-x4-955-32ghz-8mb-125w-box-black-edition/21632 =Gotovina= 1.115,67kn
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7084 =1.150,01Kn
Radje stavite veoma niske cijene sto jos uvijek nije nisko nego najnize.I ja mislim da Protis i ADM nisu neki shopovi sa 50% šanse da to necu dobit,jer sam i sam pokusao pa je sve doslo uredu
Pozdrav,
lp
"Istina, vrlo brzo nakon što je dugokosi dečko iz Sopota prodao svoj dio HG Spot je počeo rapidno propadati. Razlozi se kriju u sličnoj formuli koju su primijenile nebrojene posrnule tvrtke na ovim prostorima: preveliki krediti, neutemeljeno visoke plaće članova uprave, isisavanje novca iz kompanije, slučajni ili namjerni loši poslovni potezi, pad prodaje, gubitak dobrih radnika i kupaca, korak do stečaja.
HG Spot je inače prodavao sve što se moglo uštekati u struju, a da nije bila bijela tehnika i kućanski aparati. Nova je uprava ubacila bijelu tehniku, a bijela tehnika nju je izbacila, sarkastično je primijetio jedan bivši zaposlenik. U samo dvije godine tvrtka je uspjela nagomilati 120 milijuna kuna gubitaka. Zagrebačkoj banci, najvećem vjerovniku, taj se scenarij, dakako, nije svidio."
http://www.jutarnji.hr/da-nije-uspjesan--bio-bi-gnjavator--ovako-je-egzotican--a-nakon-hg-spota-treba-ga-pustiti-u-hz/885558/?pageNumber=3#page_1
Što ono Ana reče:da nijedna banka nije naivna itd.... ma daj Ana ,ni ti sama nevjeruješ u to,informatički si pismena,surfaj malo....
Bravo,to sam i ja htio reć,bravo kolega.Nije da sad crnim i takve stvari o HG Spotu.To mi svakako nije namjera ali znate da tesko je malo vratit 120 mil.kn sa takvim cijenama.