Google se povlači iz Kine zaključana tema

poruka: 92
|
čitano: 11.302
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google se povlači iz Kine".
17 godina
neaktivan
RE: Google se povlači iz Kine
doxy kaže...

Kaj se tiče pogubljenja i toga..takav im je zakon, nitko ubijen nije nevin. A uostalom..

Psiho246 kaže...

Neki su ovdje culi o komunizmu u Americkim filmovima o zatucanim ratnim veteranima i od tud su razvili svoje zakljucke.

1994. godine u Australiju je brodom iz južne Kine došlo osamdesetak ljudi i djece. Otprilike polovici njih je dopušteno da ostanu u Australiji kao izbjeglice, a ostatak je 1997. deportiran nazad u Kinu. Među deportiranima su bile i trudna 28-godišnja žena i njena trogodišnja kćer, rođena u Australiji. Nakon povratka u Kinu, vlasti su ženu prisilile na abortus - ubili su joj dijete 10 dana prije nego što se trebalo roditi, jer po kineskim zakonima je smjela imati samo jedno dijete. Ovo nije izoliran slučaj, nego redovna praksa u Kini.

Chinese refugee forced to have abortion after deportation from Australia  - evo s jedne socijalističke stranice, da ne ispadne kapitalistička propaganda.

Primjeri zašto im smeta Google:

china forced abortions

tienanmen 1989 

Iza "sretnih, nasmiješenih ljudi" se kriju jako ružne stvari.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 20:58 (klimama).
17 godina
protjeran
Google se povlači iz Kine

Tko si ti da vrijeđaš?

Aj..google, odlazi jer kina zataškava kriminal?

LoLoLoL!!

UPIŠI U GOOGLE, USA CRIMES IN MIDDLE EAST, USA CRIMINAL ACTS, USA CORUPTION,  ili bilo šta slično. Javi rezultate. Po mogućnosti GLEDAJ SLIKE...na svakoj slici američki "vojnici" heroji i spasitelji prokletog svijeta, sramota. I onda stranci zataškavaju?

Poklopi se po glavi.

(u 4, i 5 se nalaze potresne slike, užasni prizori, stoga upozoravam one slabog srca da ne gledaju).

EVO VAM VAŠIH HEROJA!!! Bore se za pravdu i slobodu. I TO JE U REDU? Google TO ZATAŠKAVA i nikome ništa, s youtubea novi videi čudom nestaju...

U Kini koju mrzite, UBIJAJU JAVNO sve kriminalce, za par grama BILO KAKVE opojne droge ili ičega metak....tak treba, za teški kriminal, metak, za korupciju, metka...NORMALNO DA PLJUJU PO TOME KAD NEMOGU KRAST.

Sličan primjer ima tu kod mene...jedna "obitelj" za vrijeme stare Juge ... Glava obitelji je pedofil...osuđen za to i poslan na Goli Otok..po raspadu Jugoslavije je vikao kako je sretan, socijalizam i komunizam su govno, bio je "politčki zatvorenik" (a općepoznati pedofil, da nisu ga zatvorili ljudi bi ga ubili), da se vratim...uglavnom vikao je da je politički zatvorenik, ušao u HDZ, i njegova porodica ima firme, drma šakom di god stigne....KRIMINALCI I LOPOVI, i 2 pedofila. SRAMOTA. TO JE VAŠA DEMOKRACIJA.

KAKVU SLOBODU IMAŠ TU? Jedina sloboda je pobjeć negdje, to je sve.

EDIT:

našo si se raspravljat u krivoj temi i na krivoj strani. Sramota, sramota, sramota. To su tvoji idoli i pravednici...RECI JEL JE TO U REDU! JEL SU IKAJ BOLJI OD OSTATKA SVIJETA? JEL IMAJU PRAVO SUDITI I OSUĐIVATI, A RADE 5 PUTA GORE STVARI? NJIH UZIMAŠ ZA MJERODAVNO TIJELO PRAVDE I SLOBODE, UDARI SE U TO MALO GLAVE.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 21:13 (doxy).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
klimama kaže...

1994. godine u Australiju je brodom iz južne Kine došlo osamdesetak ljudi i djece. Otprilike polovici njih je dopušteno da ostanu u Australiji kao izbjeglice, a ostatak je 1997. deportiran nazad u Kinu. Među deportiranima su bile i trudna 28-godišnja žena i njena trogodišnja kćer, rođena u Australiji. Nakon povratka u Kinu, vlasti su ženu prisilile na abortus - ubili su joj dijete 10 dana prije nego što se trebalo roditi, jer po kineskim zakonima je smjela imati samo jedno dijete. Ovo nije izoliran slučaj, nego redovna praksa u Kini.

ROFL

Da i?

Zakon je zakon i on se mora postivat.

Tu govorite o tome koliko ima gladnih u Kini, a to je sve zbog prevelike populacije zbog koje je i ovaj zakon donesen.

Pa daj se odlucite!

Ne pase vam ni jedno ni drugo.

- Psiho246
17 godina
doxy kaže...

Veliki post

Hej, oni su ti kapitalisti!

Njima je dopusteno i bacat atomske bombe na civile!

Al nedaj boze da komunist postuje zakon i prisili zenu na pobacaj!

- Psiho246
16 godina
protjeran

Smanji doživljaj.

To ti i nisu baš neki protuargumenti. Svima nama je jasno što se u iraku događalo i u ostalim ratovima ali to nema veze sad sa Kinom. Uostalom isto tako izguglaj tibet, pa 50-te godine u kini pa nadalje. Nećeš puno naći, jer je cenzurirano, ali opseg ubojstva vlastitog i tuđeg naroda je puno puno veći.

Da pogublju kriminalce, ali tko su oni, a pogotovo ti da govore tko je zaslužio smrt zbog grama marihuane ili heroina. O političkim igrama da i ne govorim. btw kina je jedna od najkorumpiranijih zemlja na svijetu (ma nije valjda :D ). Da i u americi još postoji smrtna kazna, ali za teške zločine (i to je isto tako žalosno).

Znam da te ljuti to što ne misle svi ko ti. To je problem kod prenapuhanog ega.

Argumenti!

Sad idi igrati neku igricu. Pametnije ti je to :)

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

ROFL

Da i?

Tu govorite o tome koliko ima gladnih u Kini, a to je sve zbog prevelike populacije zbog koje je i ovaj zakon donesen.

Pa daj se odlucite!

Ti si u velikoj zabludi ako misliš da je zbog toga. Mogu oni hraniti 3 puta više nego što ih ima. Ali sit čovjek je opasan. On razmišlja, a kad razmišlja onda nije dobro.

17 godina
Buffer Overflow kaže...
Psiho246 kaže...

ROFL

Da i?

Pa daj se odlucite!

Ti si u velikoj zabludi ako misliš da je zbog toga. Mogu oni hraniti 3 puta više nego što ih ima. Ali sit čovjek je opasan. On razmišlja, a kad razmišlja onda nije dobro.

Al oni u gradovima, kako si ti rekao (ja mislim da si ti rekao) su siti, al oni nisu opasni?

Haha!

Alienz r hir!!! W3 r dooomd!

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Al oni u gradovima, kako si ti rekao (ja mislim da si ti rekao) su siti, al oni nisu opasni?

Haha!

Pokušaj drugi puta čitati sa razumijevanjem.

Kako djetinjasto.

16 godina
Buffer Overflow kaže...

btw kina je jedna od najkorumpiranijih zemlja na svijetu (ma nije valjda :D ).

Jel moze kakav link za ovu tvrdnju?

Btw. ta sjajna amerika je jedina zemlja koja je napravila biznis na bolesti vlastitih gradjana. Pa mi ti pricaj o gradjanskim pravima.

16 godina
neaktivan

Hrvatska, točnije Zagreb s okolicom 1975 su imali oko 40 000 tisuća aktivnih firmi, i godišnja stopa rasta je bila 15%, što je jače i od kineskih 10%.
  Mi se još danas, nismo vratili na razinu industrijske proizvodnje iz 1990.
Mogli bi reći da bio je rat, OK!
Ali sve zemlje u povijesti, ali baš sve (pa čak i one koje su iz ratnih sukoba izašle kao gubitnici!) su nakon ratova imale uzlaznu stopu gospodarskog rasta, osim nas!

Htjeli mi to priznati ili ne demokracija na "naš" način omogućila je deindustrijalizaciju, ukidanje srednjeg sloja, i procvat mafije! Nitko ne može živjeti bez industrije! Kad čujete negdje na TVu floskule tipa da bi mi mogli živjeti samo od turizma, znajte da ta/taj nema pojma.
U Izraelu koji ima puno jače razvijenu turističku industriju nego mi, su to shvatili još prije 15 godina, tako da je većini turističkih firmi kod njih, turizam samo jedna od osnovnih djelatnosti, ali ne jedina.
Kod nas je problem, "rođaštvo", sudstvo i smiješno male kazne.
Ne mogu se oteti dojmu, da bi se uvođenjem ekstremne represije prema bilo kakvom obliku korupcije, puno toga popravilo.

P.S. Kakve ovo ima veze s Kinom i Googleom?
Ako hoćete nikakve, ako hoćete svakakve:)

The world is a dangerous place not because of the people who are evil but because of the people who don't do anything about it. - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 21:34 (ArMora).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Google se povlači iz Kine - da i?

Ljudi, prestanite se već jednom zavaravati! Nikakav sustav, revolucija, sloboda ne znam čega, ni kakvo pravo na ne znam što, vlast, neće vam donijeti ništa samo od sebe. Jedino ako se vi kao osobe aktivno uključite u stvaranje „boljega svijeta“, onda će i taj „svijet“ moći biti bolji, kako za vas tako i za druge, realiziran u vidu dobrog mjesta za život i životnih okolnosti.

Ljudi si biraju na slobodnim demokratskim izborima „ljepuškaste“ kandidate, misleći da će ono učiniti nešto umjesto vas. To što netko može biti oduševljen borbom nekog rock benda što on jednom u svojoj dugogodišnjoj karijeri pjevao za gladne u Africi, nema puno koristi, jer i taj novac što se poslao, dostatan je možda samo za svega par dana za nekolicinu Afrikanaca. Što poslije toga? Ništa, djeca Afrike će  dalje gladovati, a vi će te slušajući neke egzibicioniste na pozornici(pardon, bolje bi bilo ovdje upotrijebiti riječ : Stejđ, da razumiju svi oni kozmopolitni rockeri…) mislite da činite nešto za „bolji svijet“. Ne, vi ne činite ništa ako se aktivno na svojoj osobnoj razini svakodnevno ne predate, za činjenje dobrote drugima. Ovo je vrlo jednostavno za shvatiti, ali teško ljudima radi njihovih osobnih slabosti, realizirati. Upravo, zbog teškoće, da će čovjek uzdigne iznad svoje vlastite grešnosti i slabosti, isti i izmišlja raznorazne ideologije, sustave i zabave, samo da bi njegov mozak se mogao zamarati s brdo nepotrebnih informacija, a njegov srce imalo umjetni, lažni osjećaj ispunjenosti.

Tako da i ovdje na forumu se mogu naći pojedinci koji će plakati za nekim „boljim stari vremenima“, kada su oni ili njihovi bližnji mogli raditi koliko su htjeli, imali su plaću koji nikada nisu zaslužili, s tim da su od jedne živjeli, a s drugom putovali, ljetovali, zimovali ili štogod već. Živjeli su kao da ta njihova „bajka“ nikada neće prestati, došao je drugi gospodarski i politički sustav, te su se isti odjednom našli uplašeni, što će biti s njima. Ništa, drugovi neće bit s vama, jedino što se traži od vas, je to da ponesete svoj dio odgovornosti za opće dobro. Neće se država pobrinuti za vas i vaš posao i vašu egzistenciju, onda je tu samo da održava red i mir, te da svima pruži jednake šanse za uspjeh. Znam, da danas u vašim glavama nastaje kratki spoj, jer ne možete shvati kako su vas vaši „narodni heroji“ varali, i kako je težak povijesni usud koji vas stiže. Sami ste si krivi, uživali ste dok mogli, ali sada je gotovo s tim, nema više organizirane pljačke naroda, zatiranja osnovnih ljudskih sloboda, ograničavanje savjesti sa vašim morbidnim idejama o revoluciji, ubijanje, klanja i zatvaranja. Ne, nije ovo drugovi mlaćenje mrtvoga konja, nego vam samo želimo reći da ne jašite mrtvog konja, koji je završio na smetlištu povijesti, te za vaše dobro da i vi tamo ne bi završili, želimo vam samo dobro. Pa, čak i Thomspon, kojeg se vi jako uplašite kada se prodere iz sveg glasa, da ga cijela maksimirska šuma čuje, tako da i obližnji Zoolški vrt mora zvati psihologe za životinje, jer se i lavovi kao možebitne najhrabrije životinje, uplaše od Thomspona.

Nemam iluzija da je Google nekakva žrtva, jer im se tobože ograničava neka slobodna djelovanja za njihove poslovne pothvate, jer bježeći od bezbožnog bolješevizma, ne želim padati u ruke trulog kapitalizam, gdje će mi dvojica „talentiranih“ matematičara, tumačiti što je to sloboda i ljudska savjest, kao da nikada nije bilo veće karaktera od te dvojice studeoša, koji su iz garaže krenuli razvijati svoje čudo, te tako meni omogućili u svega par klikova da dođem do nekih podataka. Ljudi, su se opet nakon svih propalih snova o „raju na Zemlji“, okrenuli se manijakalnom materijalizmu, gdje svaki novi model mobilnog telefona ili komada računalnog očvrsja dočekuju, kao spasonosnu manu s Neba. Socijaliziraju se preko tzv. socijalnih mreža, daju kratke obavijesti na nekom mrežnom odredištu da su, evo upravo nešto izvršili, te imaju cijele horde sljedbenika, koje eto baš upravo zanima, što  primjerice sluša dotični njihov „vođa“. Od nasilnog socijalnog združivanja svih staleža u tzv. „besklasno“ društvo, otišli u drugu krajnost, prema cilju prisilnog individualiziranja, gdje tobože nitko ne smije biti različit, jer je sve podastro sumnji diktature relativizma, koja sumnja u sve, osim u samu sebe, jer je on tobože neka zadata datost, u koju nitko ne smije sumnjati, da bi joj gle čuda, jedini cilj bio prodati meni kao pojedincu, svoj proizvod.

Tako, da sve ove „forumske bitke“ oko ideologija, Zapada, politika, krađa ili ne znam svega čega, ne vode nikakvom dijalogu, kao ni istini, nego upravo služe da zamute stvar do neprepoznatljivosti, tako da dobronamjeran čovjek i slobodan prije svega, ne može da iznese svoje mišljenje, a da ga ni jedna ili druga strana ne optuži za izdaju ili ne znam što već, nego bi od tobože morao izabrati stranu da li ide zajedno s kapitalistom ili pak sa komunistom, kao da iznad toga ne postoj nešto Veće i Bolje. Tako da je ove bespredmetne, površne, isprazne, dosadne i ine vrste raspravi bolje prepustiti forumima od portala čiji vlasnici izgledaju kao da ih „voda donijela“, a posljednja veća poplava u njegovom gradu je bila 1964. godine, a on je rođen 1978..

"Uvijek i sve za Hrvatsku a našu jedinu i vjecnu Hrvatsku ni za što", predsjednik i vrhovnik Republike Hrvatske dr. Franjo Tuđman

7 6 hvala 3
17 godina
Buffer Overflow kaže...
Psiho246 kaže...

Haha!

Pokušaj drugi puta čitati sa razumijevanjem.

Kako djetinjasto.

Glupav post je malo tesko razumjeti.

A i tesko je ne ismijavati ga.

Sam sebe demantiras.

Kina ima svojih prednosti i svojih mana.

Cinjenica je da se sa Kinom niko ne zahebava i da svjetska ekonomija i proizvodnja DIREKTNO ovisi o njima.

Vjerojatno 90% onoga sta posjedujes je proizvedeno upravo u toj "zlocestoj, zlocestoj" Kini.

- Psiho246
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...

Btw. ta sjajna amerika je jedina zemlja koja je napravila biznis na bolesti vlastitih gradjana. Pa mi ti pricaj o gradjanskim pravima.

A zašto vi mislite da ja mislim da je amerika prekrasna i sjajna zemlja snova?

Ja samo ukazujem na to da je kina veće zlo od amerike.

17 godina
ArMora kaže...

Hrvatska, točnije Zagreb s okolicom 1975 su imali oko 40 000 tisuća aktivnih firmi, i godišnja stopa rasta je bila 15%, što je jače i od kineskih 10%.
  Mi se još danas, nismo vratili na razinu industrijske proizvodnje iz 1990.
Mogli bi reći da bio je rat, OK!
Ali sve zemlje u povijesti, ali baš sve (pa čak i one koje su iz ratnih sukoba izašle kao gubitnici!) su nakon ratova imale uzlaznu stopu gospodarskog rasta, osim nas!

Htjeli mi to priznati ili ne demokracija na "naš" način omogućila je deindustrijalizaciju, ukidanje srednjeg sloja, i procvat mafije! Nitko ne može živjeti bez industrije! Kad čujete negdje na TVu floskule tipa da bi mi mogli živjeti samo od turizma, znajte da ta/taj nema pojma.
U Izraelu koji ima puno jače razvijenu turističku industriju nego mi, su to shvatili još prije 15 godina, tako da je većini turističkih firmi kod njih, turizam samo jedna od osnovnih djelatnosti, ali ne jedina.
Kod nas je problem, "rođaštvo", sudstvo i smiješno male kazne.
Ne mogu se oteti dojmu, da bi se uvođenjem ekstremne represije prema bilo kakvom obliku korupcije, puno toga popravilo.

P.S. Kakve ovo ima veze s Kinom i Googleom?
Ako hoćete nikakve, ako hoćete svakakve:)

Svaka cast.

Kina ima svoje prednosti i mane, ali kineski komunizam nije jedini.

Onaj nas je bio bolji i po slobodi i po brizi o narodu.

Neznam nikoga iz bivse drzave a da je bio gladan kruha.

Sad kad smo u toj "blazenoj" demokraciji, jadni ljudi kopaju po smecu i traze boce da bi imali sta jesti. Oni koji su bogati na racun drugih su pak gladni, ali ne kruha vec novih ferarija i bemvea.

Kapitalizam je pravo zlo.

Amerika nije zemlja sna, vec zemlja zlocina i siromastva.

Ne trebate se zavaravati holivudskim filmovima...

- Psiho246
17 godina
protjeran
Buffer Overflow kaže...
syncmaster245b kaže...

LoLoL. I ovo malo svojih poklonika si otjerao.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
Buffer Overflow kaže...
syncmaster245b kaže...

Na kojoj ljestvici si to mjerio?

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Sam sebe demantiras.

Cinjenica je da se sa Kinom niko ne zahebava i da svjetska ekonomija i proizvodnja DIREKTNO ovisi o njima.

Vjerojatno 90% onoga sta posjedujes je proizvedeno upravo u toj "zlocestoj, zlocestoj" Kini.

Aha gospodarski razvoj je znak odličnih uvjeta za život i poštivanje ljudskih prava. To što drugi ISKORIŠTAVAJU JEFTINU RADNU SNAGU je druga tema i apsolutno nema veze s ovom.

Dakle ponavljam, čitaj s razumijevanjem.

16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Ljestvice ne služe za mjerenje nego za označavanje. Savladaj prvo vlastiti jezik i pojmove.

Drugo mjereno je onim iz čega si vjerojatno 2 imao. Zove se povijest.

17 godina
Buffer Overflow kaže...
Psiho246 kaže...

Sam sebe demantiras.

Aha gospodarski razvoj je znak odličnih uvjeta za život i poštivanje ljudskih prava. To što drugi ISKORIŠTAVAJU JEFTINU RADNU SNAGU je druga tema i apsolutno nema veze s ovom.

Dakle ponavljam, čitaj s razumijevanjem.

Sta ti to znaci?

Znas ti sta je platisna moc?

Nema veze i da imas placu milijon kuna, ako ti kruh kosta dva milijona.

To sto Kinezi imaju malu placu ne znaci da su siromasni. Kod njih je sve jeftino, gotovo nerealno kad usporedujemo sa kapitalistickim svijetom.

Ja sam kupio graficku u Kini.

Tamo je kostala 1200 kuna dok je kod nas kostala nesto iznad 3000.

To cak i nije drastican primjer.

Kod njih originalne gace sa potpisom (Hilfiger, D&G, CK) kostaju kunu-dve.

Kod nas ispod 100 neces naci.

- Psiho246
17 godina
Buffer Overflow kaže...
Psiho246 kaže...

Ljestvice ne služe za mjerenje nego za označavanje. Savladaj prvo vlastiti jezik i pojmove.

Drugo mjereno je onim iz čega si vjerojatno 2 imao. Zove se povijest.

Imo sam 5 u osnovnoj, tamo sam isto tako za lektiru iz Hrvatskog imao knjigu "Sadako hoce zivjeti".

Ti si vjerojatno pao taj razred jer nisi citao lektire.

- Psiho246
16 godina
Buffer Overflow kaže...

Aha gospodarski razvoj je znak odličnih uvjeta za život i poštivanje ljudskih prava.

Mislis nesto kao Patriot Act?

Buffer Overflow kaže...

To što drugi ISKORIŠTAVAJU JEFTINU RADNU SNAGU je druga tema i apsolutno nema veze s ovom.

Iskoristavas je i ti i jos si sretan radi toga. Nemojmo biti licemjerni. Ne smeta te to sto u trgovinama mozes pronaci laptop za ~3000kn?

16 godina
protjeran

Uostalom ne da mi se s gejmerima (!!) raspravljati o politici na bugovom forumu. To jednostavno ne ide jedno s drugim.

Zbogom i želim vam puno sreće u virtualnom svijetu , ubio sam svoje slobodno vrijeme.

Doviđenja djeco.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
Buffer Overflow kaže...

Aha gospodarski razvoj je znak odličnih uvjeta za život i poštivanje ljudskih prava.

Mislis nesto kao Patriot Act?

Buffer Overflow kaže...

To što drugi ISKORIŠTAVAJU JEFTINU RADNU SNAGU je druga tema i apsolutno nema veze s ovom.

Iskoristavas je i ti i jos si sretan radi toga. Nemojmo biti licemjerni. Ne smeta te to sto u trgovinama mozes pronaci laptop za ~3000kn?

Ponavljam za kraj: NISAM REKAO DA JE AMERIKA UTOPIJA. I ona ima svoje.

Tema je KINA ako ne znaš čitati.

Hvala.

15 godina
neaktivan

@doxy

...kina je divna zemlja... ubijaju ljude kako im se sprdne... najčešće i bez suđenja....divno je to

Sta po tebi su borci za ljudska prava afirmirani kriminalci... i njih strjeljaju i osuđeni su??

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 21:56 (KelAdun Esspen).
16 godina
Buffer Overflow kaže...

Ponavljam za kraj: NISAM REKAO DA JE AMERIKA UTOPIJA. I ona ima svoje.

Tema je KINA ako ne znaš čitati.

Hvala.

Tema je o americkoj firmi koja se potpuno bespotrebno i dodao bih posve neumjesno  mjesa u unutarpoliticke stvari jedne suverene drzave.

Ti mozda znas citati ali ti informacije ne dopiru do mozga.

16 godina
KelAdun Esspen kaže...

@doxy

...kina je divna zemlja... ubijaju ljude kako im se sprdne... najčešće i bez suđenja....divno je to

Daj molim te, ne izmisljaj.

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
klimama kaže...

ROFL

Da i?

Pa daj se odlucite!

I nacisti su samo provodili zakone.

Ako je tebi normalno da ti policija odvede trudnu ženu u bolnicu kako bi ti ubili dijete, jer već imaš jedno, preseli se u Kinu.

16 godina
klimama kaže...

Ako je tebi normalno da ti policija odvede trudnu ženu u bolnicu kako bi ti ubili dijete, jer već imaš jedno, preseli se u Kinu.

Da je ovo i istinit primjer meni recimo nebi bilo normalno deportirati zenu koja treba roditi za 10 dana.

btw. kineska vlast ne ubija djecu nego par koji unatoc zabrani dobije drugo dijete, placa kaznu. Izmedju ostalog prema zadnjem ispitivanju preko 75% kineza podrzava "politiku jednog djeteta"

Dakle, lupetas!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 22:17 (syncmaster245b).
17 godina
moderator

Prestanite pisati VELIKIM SLOVIMA, smirite strasti, prestanite s vrijeđanjem, depolitizirajte svoje rasprave...

Jedni druge prijavljujete, a i oni koji prijavaljuju rade slične prekršaje!

Nemojte nas tjerati da zalockamo temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
klimama kaže...

I nacisti su samo provodili zakone.

Ne, meni nije normalno da to dijete zivi u govnima i bez kruha jer mama nezna postivati zakon.

Isto mi tako nije normalno da jedna zena ima pravo imati vise od jednog djeteta samo zato jer je "buntovna" dok druge zene u Kini se moraju zadovoljiti s jednim.

Tako da mi je poprilicno normalan taj Kineski zakon.

Ti bas ne razumijes rijec "prenapucenost"?

Sta mislis da su Kineske vlasti stavile taj zakon bezveze?

Ono, napio se jednu vecer Mao Tse-Tung i reko idem malo shebat narod...sta da im napravim?

E mogo bi im zabranit da imaju potomke!!!!

Haha! Fakat bedastoce pisete...moram vas malo ismijavat.

Inace, Mao je kod njih narodni heroj i postuju ga vise od icega.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 22:19 (Psiho246).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice