jer znao sam viđati ekipu, ono dva dana je tu, a već mu piše protjeran :)
ima ekipe što je nekoliko minuta tu pa dobije crni :)
Još malo pa u školu
Sretan rodjendan!
E a vidiš ima i toga, a nije da sam baš pratio, ali eto, koji je najbrže zarađeni ban na forumu, i koji je razlog ako se zna. Pretpostavljam da najviše zbog psovanja i vrijeđanja dobivaju banove. :)
Postovi sa najvise TU, TD i Hvala
Tko je i kolko je najvise puta promjenio profilnu sliku (ako je moguce).
Najduzi post.
Post sa najvise Emocija ili ti ga Smileyica.
Broj mojih TD TU i Hvala sve ukupno.
E a vidiš ima i toga, a nije da sam baš pratio, ali eto, koji je najbrže zarađeni ban na forumu, i koji je razlog ako se zna. Pretpostavljam da najviše zbog psovanja i vrijeđanja dobivaju banove. :)
Multiacc vjerojatno dobivaju najbrže ban.
Btw., opet nešto štucka server...
Sve najbolje
Najbrže su banirani trolovi...to onako od oka govorim.
Ekipa koja se registrira samo da zakelji link na nešto što reklamira, većinom.
Zatim multići.
Sretan rođendan forumu i čestitke cijeloj ekipi! ;)
Što se tiče statistike, bilo bi zgodno znati top 5 ili 10 postova sa najviše TU/Hvala...
Hmmm mene više interesiraju oni sa najviše TDova
To je jednostavan odgovor - oni koji su izbrisani
Jedino sto mene u vezi ovog foruma zanima jest kako zatvoriti account i izbrisati sve pripadne podatke. Jedna opcija jest da pocnem vrijedjati ljude ovdje dok me ne izbace, ali nekako mislim da bi 2013. trebao postojati i jednostavniji nacin za napustiti neki forum.
Jedino sto mene u vezi ovog foruma zanima jest kako zatvoriti account i izbrisati sve pripadne podatke. Jedna opcija jest da pocnem vrijedjati ljude ovdje dok me ne izbace, ali nekako mislim da bi 2013. trebao postojati i jednostavniji nacin za napustiti neki forum.
to je lako,samo se više ne pojaviš tj. logiraš,a mislim da se onda pojavi(možda nakon nekog vremena) ispod natpis neaktivan i to je to
Vrlo jednostavno, zatraži Supermoderatora da ti dodijeli crni karton.
Naravno, nekon tog nema predomišljanja ili otvaranja drugog računa.
gg forum
A ne, sad je neki bug bio, kaže da su stranice nedostupne, baš kad sam ja napisao komentar koji nema šanse da ponovim.
Prije nekih pola sata - 45 minuta, mijenjali smo neka postavke na serveru, pa su se servisi (privremeno) selili i vraćali, tako da si valjda "naletio" baš u nekom nezgodnom trenutku...
Sorry - za utjehu sada je sve dovršeno, neće biti nikakvih radova u dogledno vrijeme.
Sve čestitke :D
Sretan rođendan.
Bravo za 5. rođendan BOL-a!
Bilo bi dobro da se prikaže koliko se korisnika registriralo prvi dan (11.02.2008.).
Bravo za 5. rođendan BOL-a!
Bilo bi dobro da se prikaže koliko se korisnika registriralo prvi dan (11.02.2008.).
432 korisnika
Sretan rođendan!
Tu sam, kao royalhero, 15 mjeseci, vrijeme je brzo prošlo.
Ekipa na forumu je dobra, puno toga sam naučio, upoznao se sa nekim dobrim forumašima, atmosfera je dobra...
Malo ste stvari uprskali zadnjom nadogradnjom (moram i to pomenuti), ali sam se navikao.
Vidimo se za još 5 godina.
BTW ono što sam htjeo pitati i zanima me, koliko je to ekipe protjerano
3.084 ljuda.
Bilo bi u redu forumašima koji su tu od 1. dana podijeliti neke majice..
Podržavam
Al nas vjerojatno ima malo previše da bi se to moglo realizirati.
Zahtjev: "Tko ima najviše poruka na forumu?"
Happy birthday još jednom najboljem forumu :) !
Jedan od najjačih foruma u HR
Jedinstven, jest da ima ponekih mana ali ništa strašno...
Sretan rođendan!
Opa, sada mi je broj 5 ispod nicka
Mozda jos uvesti kao obavezni dio registracije da se navede ime razrednika/ice :)
Sretan rodjendan i nadam se da cemo se jos ovoliko druziti zajedno :)
Sretan 5. rođendan !