ovi koji se zale na securom ocito nikad nisu okusili cari starforce-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Interesira me jel ima negdje za deinstalirat (upute za odstranjivanje raznoraznih zaštita), rutkit skener ili slično, link molim :)
ovi koji se zale na securom ocito nikad nisu okusili cari starforce-a
Trebalo bi njih globalno tužiti za koju miljardu dvi dolara odšete i to poslat u afriku, ovo je čisto maltretiranje poštenih ljudi... Koje su to iluzije da oni sa jednom zaštitom mogu spriječiti pirate, ko mala naivna dječica..., ili uopće nisu naivna, te stvarno žele prevariti poštene ljude da kupe još jedan primjerak igre koje već imaju... A onda bi ih trebalo streljat...
Nekuze da stete sami sebi. Pa lakse je instalirati piratsku verziju nego njihovu. Sad bi njih Vulkanci izribali jer nije logicno. :D
Nekuze da stete sami sebi. Pa lakse je instalirati piratsku verziju nego njihovu. Sad bi njih Vulkanci izribali jer nije logicno. :D

Ah, sta pohlepa radi, koliko moze zaslijepiti ljude... al neka idu samo u krajnost, sa masovnim broadbandom samo je pitanje vremena kad ce ljudi poludit od tih sranja i pocet skidat pirate a orginali ce im skupljat prasinu...
Da bar propali, da svi izdavaci propali, meni sigurno nebi nista falilo, i tako kvalitetni naslovi vec dugo ne izlaze... jedva da se jedan na godinu nade, ako i to... svojim kapitalizmom su zasrali cijelu industriju, umjesto na proizvodnju igra okrenuli su se ka proizvodnji polu-proizvoda i kopija od kopija od kopija...
Isto sto je bilo i u glazbenoj industriji... Umjestno da smjenje cijene, oni bili stavili zastitu kod koje se ni ne garantira da ce kupljen cd biti ispravan, za upucat se u glavu. Koja nefleksibilnost, koja zatucanost i koja pohlepa.. da su imali imalo soli u glavi, nebi se borili protiv interneta nego bi uvidjeli njegov potencijal i iskoristili ga..
Ha, korak po korak. Starforce je istrijebljen (valjda), na red dolazi SecuROM pa zatim nesto novo, nesto divlje... Steam konstantno dobiva na snazi, sto dokazuje da su i izdavaci poceli razmisljati. EA je prica za sebe, ali svakoj aro-ganciji dodje kraj, kad tad. U medjuvremenu nam ostaju torrenti i nada da ce se Vulkanci pojavit sto prije ;)
Jos jedan primjer nefleksibilnosti/nemara/gluposti... Pokusao sam po prvi puta kupiti LEGALNU igru Chessmaster XI (za 19.95$), ali sa njihovih stranica download je omogucen samo za "North America". I kao jedina alternativa dode mi da se snadjem preko trgovina na eBayu i da sveukupno platim jedno 3-4x vise nego da sam igru kupio preko njih i skinuo direktno (racunajuci igra+postarina+pdv)... Tesko je pogodit na koju sam se "download" soluciju odlucio...
Steam konstantno dobiva na snazi, sto dokazuje da su i izdavaci poceli razmisljati.
Moji ljudi jeste vi cudni,sta vi mislite da ce oni ovo izgubit
Ma njihovi su advokati kao zvijeri,prvo ce pocet onim koji su ih tuzili pacat cigle kroz prozore pa ce ih onda u sudu dokrajcit...
Jos jedan primjer nefleksibilnosti/nemara/gluposti... Pokusao sam po prvi puta kupiti LEGALNU igru Chessmaster XI (za 19.95$), ali sa njihovih stranica download je omogucen samo za "North America". I kao jedina alternativa dode mi da se snadjem preko trgovina na eBayu i da sveukupno platim jedno 3-4x vise nego da sam igru kupio preko njih i skinuo direktno (racunajuci igra+postarina+pdv)... Tesko je pogodit na koju sam se "download" soluciju odlucio...