EA na sudu zbog Sporea

poruka: 15
|
čitano: 1.662
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EA na sudu zbog Sporea".
17 godina
neaktivan
EA na sudu zbog Sporea

ovi koji se zale na securom ocito nikad nisu okusili cari starforce-a

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EA na sudu zbog Sporea

Interesira me jel ima negdje za deinstalirat (upute za odstranjivanje raznoraznih zaštita), rutkit skener ili slično, link molim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: EA na sudu zbog Sporea
DhulKarnain kaže...

ovi koji se zale na securom ocito nikad nisu okusili cari starforce-a

Hehe i dan danas imam noćne more od njega. A što se EA tiče nadam se da će naučit lekciju i ugledati se na Stardock i Ironclad koji su odlični Sins Of The Solar Empire plasirali na tržište bez ikakve zaštite. Bila je milina instalirati tu igru.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
EA na sudu zbog Sporea

Trebalo bi njih globalno tužiti za koju miljardu dvi dolara odšete i to poslat u afriku, ovo je čisto maltretiranje poštenih ljudi... Koje su to iluzije da oni sa jednom zaštitom mogu spriječiti pirate, ko mala naivna dječica..., ili uopće nisu naivna, te stvarno žele prevariti poštene ljude da kupe još jedan primjerak igre koje već imaju... A onda bi ih trebalo streljat...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EA na sudu zbog Sporea

Nekuze da stete sami sebi. Pa lakse je instalirati piratsku verziju nego njihovu. Sad bi njih Vulkanci izribali jer nije logicno. :D

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Nekuze da stete sami sebi. Pa lakse je instalirati piratsku verziju nego njihovu. Sad bi njih Vulkanci izribali jer nije logicno. :D

Hehe ovo s Vulkancima me nasmijalo do suzaSmijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
EA na sudu zbog Sporea

Ah, sta pohlepa radi, koliko moze zaslijepiti ljude... al neka idu samo u krajnost, sa masovnim broadbandom samo je pitanje vremena kad ce ljudi poludit od tih sranja i pocet skidat pirate a orginali ce im skupljat prasinu... 

Da bar propali, da svi izdavaci propali, meni sigurno nebi nista falilo, i tako kvalitetni naslovi vec dugo ne izlaze... jedva da se jedan na godinu nade, ako i to...  svojim kapitalizmom su zasrali cijelu industriju, umjesto na proizvodnju igra okrenuli su se ka proizvodnji polu-proizvoda i kopija od kopija od kopija...

Isto sto je bilo i u glazbenoj industriji... Umjestno da smjenje cijene, oni bili stavili zastitu kod koje se ni ne garantira da ce kupljen cd biti ispravan, za upucat se u glavu. Koja nefleksibilnost, koja zatucanost i koja pohlepa.. da su imali imalo soli u glavi, nebi se borili protiv interneta nego bi uvidjeli njegov potencijal i iskoristili ga..

MSI 745 ULTRA Athlon XP 1900+ Thoroughbred-B @ 600Mhz - patio je u proslosti 512Mb DDR 200Mhz GeForce 4 MX440 @ 250/333
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2008 10:57 (Koki007).

0 0 hvala 0
17 godina
EA na sudu zbog Sporea

Ha, korak po korak. Starforce je istrijebljen (valjda), na red dolazi SecuROM pa zatim nesto novo, nesto divlje... Steam konstantno dobiva na snazi, sto dokazuje da su i izdavaci poceli razmisljati. EA je prica za sebe, ali svakoj aro-ganciji dodje kraj, kad tad. U medjuvremenu nam ostaju torrenti i nada da ce se Vulkanci pojavit sto prije ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jos jedan primjer nefleksibilnosti/nemara/gluposti... Pokusao sam po prvi puta kupiti LEGALNU igru Chessmaster XI (za 19.95$), ali sa njihovih stranica download je omogucen samo za "North America". I kao jedina alternativa dode mi da se snadjem preko trgovina na eBayu i da sveukupno platim jedno 3-4x vise nego da sam igru kupio preko njih i skinuo direktno (racunajuci igra+postarina+pdv)... Tesko je pogodit na koju sam se "download" soluciju odlucio... Smijeh

17 godina
neaktivan
Pixidar kaže...

Steam konstantno dobiva na snazi, sto dokazuje da su i izdavaci poceli razmisljati.

Možda su počeli razmišljati, ali Steam je plod razmišljanja jednog razvojnog studija kako zaobići izdavače, što je tragično za izdavače. Sada se izdavači grebu kod razvojnog studija da bi mogli prodavati igre preko Steama. Vulkanci, gdje ste?
17 godina
neaktivan
EA na sudu zbog Sporea

Moji ljudi jeste vi cudni,sta vi mislite da ce oni ovo izgubit

Ma njihovi su advokati kao zvijeri,prvo ce pocet onim koji su ih tuzili pacat cigle kroz prozore pa ce ih onda u sudu dokrajcit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kristijan kaže...

Jos jedan primjer nefleksibilnosti/nemara/gluposti... Pokusao sam po prvi puta kupiti LEGALNU igru Chessmaster XI (za 19.95$), ali sa njihovih stranica download je omogucen samo za "North America". I kao jedina alternativa dode mi da se snadjem preko trgovina na eBayu i da sveukupno platim jedno 3-4x vise nego da sam igru kupio preko njih i skinuo direktno (racunajuci igra+postarina+pdv)... Tesko je pogodit na koju sam se "download" soluciju odlucio... Smijeh

nisam stručnjak o distribuciji igrara online, ali postoji i steam.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Ja bi ih isto tužio zato što su napravili tako glupu i nezanimljivu igru!
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Govoriš laž. Ne želim se prepirati, no nemoj govoriti neutemeljene tvrdnje.
17 godina
protjeran
Randomly Logical kaže...
unknown kaže...
 Govoriš laž. Ne želim se prepirati, no nemoj govoriti neutemeljene tvrdnje.
 Covjece, pa ti si isti kao i onaj SOS, isti tip govora, neutemeljene tvrdnje i te spike...
Igra nije losa uoce, no nije revolucija, no ja ih nikako ne bih tuzio!
People that think they know it all annoy those of us that do!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice