Dostupan Windows 8.1 Update 1, neslužbeni

poruka: 24
|
čitano: 5.163
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan Windows 8.1 Update 1, neslužbeni".
16 godina
odjavljen

jel probao itko?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Dostupan Windows 8.1 Update 1, neslužbeni
Vraca li se i aero glass s tim updateom ?
Samobor je lepa varoš
17 godina
neaktivan

Prvo ukineš fičerse pa ih onda polako vraćaš i korisnici sretni - genijalno  {#}

:)

26 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesam ja.I stari moj fenomenalan je.Donosi slijedeće:

- povećanje na 40 Mbit upload/download, čak i ako imaš 4 Mbitnu vezu.

- povećanje kapaciteta harda za 12 terabajta, čak i ako imate hard od samo 512 giga

- moguć overlocking procesora na 12 Ghz, čak i ako imate celerona na 2.0 Ghz

- minimalni zahtjevi za RAM su smanjeni na 128 megabajta (za ugodan rad)

- windowsi se dignu brže nego što se upali monitor.

- i još puno lijepih i novih odlika

I na kraju postoji i super-turbo-delux Update 1 izvedba, gdje vam pokrenuti Update 1 dođe ni manje ni više nego Sevka Nacionale, uz popratno pušenje za vrijeme updatea (pušenje je opcionalno i plaća se po standardnoj tarifi u muzičkim kunama).

PS

Muzička kuna = kunska razlika između cijene koju naplati obična prostitutka, i cijene koju naplati estradna djelatnica.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
28 37 hvala 5
16 godina
neaktivan
Zaratustra kaže...

Prvo ukineš fičerse pa ih onda polako vraćaš i korisnici sretni - genijalno {#}

Pa naravno, i to su sad kao novosti i nove funkcije, znaš kako to djeluje na ljude, isto kao u trgovinama riječ AKCIJA sa 19,99 kn na 19,98 kn, ali u glavi je riječ AKCIJA :D

17 godina
protjeran
skank666 kaže...

jel probao itko?

Ne.

Ja čekam Win9 ver. 2.25 sa svim DLCovima.

Glory Glory Man United
16 godina

Evo ima video na jubito

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
odjavljen

teško je reći da ili ne?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li to stabilan update, odnosno isti taj koji ce Microsoft izbaciti 11. ožujka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sad si naje8o... ja sam pitao jel netko probao i vidio si odgovore a kako češ se ti provest s ovim bezobraznim pitanjem... uf, ne bih ti htjeo biti u koži! :D

13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel probao itko?

Evo probao sam u virtualnoj masini, sad je vise manje kao 8.1 sa stardock modern mix programom.  

MS hocu 5$ natrag. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 14:50 (fade).
12 godina
neaktivan

Opet kradu od Linuxa naprave samo vizualne izmjene i masno to naplacuju... 

1 1 hvala 0
12 godina

Mah. . .j*beš to. . .meni je i običan W8 bio dobar. . .jedina stvar kod 8.1 što mi se sviđa je large pin aplikacije u metro sučelju. . .ostale gluposti tipa start (kojega sam si ja maku u W 8.1) su mi totalna glupost, što će mi tipka start, bez veze mi zauzima mijesto u taskbaru, svi znamo di start stoji. . .onaj ko ne zna nije za koristiti računalo. . .

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ako moderatori dopustaju mogu dati kljucnu "rijec" koju treba upisati u google pretragu za download ovog updatea tj. ISO-a.  

Dowload linkovi se nalaze na dosta posjecenom forumu ne na torrent stranicama pa neznam da li je MS uopce briga sto ljudi to skidaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 15:35 (fade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa ako je na forumu ne vidim problem. Pa nije ovaj forum Sjeverna Koreja :) Podijeli s nama... Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina

Gle, microsoft boli k. za to, rijec je o beta systemu ( koj je vijerovatno ne stabilan ) ima watermark (što znači da ne može biti korišten u nikakve komerijalne svrhe). . .tražiti krivca ( leekera ) je traženje igle u plastu sijena.

M$ doslovno ništa ne gubi sa ovime ( koliko korisnika je ovo stavilo na svoje računalo 1-2% ), većeih problema oni imaju sa "standardnim" pirastvom nego ovime. . .

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogledajte screenshot na dnu clanka, onaj sa narancastom pozadinom.  

U donjem desnom kutu pise build.9600.winblues..itd.  to napisite u google i kliknite na prvi rezultat.

Copy Paste > 9600.16596.WINBLUES14_GDR_LEAN.140114-0237

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 18:28 (fade).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vauuuuu! s ovim ažuriranjem tržišni će im udjel porasi na 3,9524102%. kako se samo prije nisu tome domislili?! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rast će prosjek rast. Više nego ti to misliš.
15 godina
protjeran
Brainbow kaže...
Rast će prosjek rast. Više nego ti to misliš.

rast ce ku_ac

http://www.soundstream.com/
15 godina

Ažuriranje od 3.28 gb....wtf...to če opet biti novi win ahahhaa{#}

13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Ažuriranje od 3.28 gb....wtf...to če opet biti novi win ahahhaa{#}

Krivo si skuzio,pa gdje bi tih par izmjena bilo preko 3 GB??

To je ISO datoteka znaci cijeli OS od 3.78GB...da bi se ovaj leak isprobao potrebno je instalirati sve nanovo sa tog ISO-a.  To je samo za probu u VM-u i bok. 

17 godina
Baotica kaže...

Jesam ja.I stari moj fenomenalan je.Donosi slijedeće:

Daj se više naučite da nije "donosi slijedeće" već "donosi sljedeće"...kaj je to atomska fizika da nitko ne kuži razliku? I da, nakon točke ide razmak. Grozan švrakopis, baš kao i grozan humor koji si pokušao upakirati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 21:59 (movie).
12 godina
neaktivan
vec ste dosad trebali skuziti da nema uopce razlike medu verzijama vindovsima, kako ono da je sedmica samo vista sa servis packom 3 i boljieg sucelja tako vam je i te famozne nove verzije su samo redizajn.
Cime to potkrijepiti pa gotovo nitko od orginalnih developera windowsa neradi na njemu oni koji rade dobiju dio i sami taj dio trebaju "klepati" i kako je to sve enkriptirano negovori se sto je problem nastaje kada onaj tko je radio na promjenama ode nitko nezna tocno kakve je sve on stvari napravio i u kolikoj mjeri tocno izmjenio.
Nakraju dobijete windowse koji nose neizmjenjene djelove po nekoliko verzija a da nekazem i onog natrpanog crapwarea.
TD collector
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice