Nevidljivi dvobroj bejbe.
Kako misliš nema?Nemoj zahebavat
Kako misliš nema?Nemoj zahebavat
hahahahahahaha pa da dvobroj, u 7. mjesecu dobijemo i za 8 mjesec.
Ne možemo sad u 8. mjesecu dobit za 7. mjesec?
Ili ti ozbiljno?
Nitko od pretplatnika jos nije dobio novi Bug? Malo su se ovi opustili, trebalo bi im nabaciti neki prosvjed.
Nadam se da će ovaj dvobroj ličiti na nešto i da će mi biti zanimljivo štivo na plaži ali uostalom možda mi je bolje za tih 35 kn izvest komada na plaži na neki sladoled il kavu.Al ko voli nek izvoli
Nitko od pretplatnika jos nije dobio novi Bug? Malo su se ovi opustili, trebalo bi im nabaciti neki prosvjed.
Je,ja sam ga dobio jutros..znam još par ljudi koji su ga dobili jutros
Nadam se da će ovaj dvobroj ličiti na nešto i da će mi biti zanimljivo štivo na plaži ali uostalom možda mi je bolje za tih 35 kn izvest komada na plaži na neki sladoled il kavu.Al ko voli nek izvoli
E ti si tako dosadan i iritantan lik..Da mi je bar znati čiji si ti multi acc
A nebiš možda šparao za skuter?
kad stiže na kioskee??????????
kad stize na kioske jer sutra ujutro krecem na more :(
kad stize na kioske jer sutra ujutro krecem na more :(
Sutra.
Bug je na kioscima od sutra 02/07/2011.
Nikolina Subasic
Bug d.o.o.
Sutra.
Bug je na kioscima od sutra 02/07/2011.
Nikolina Subasic
Bug d.o.o.
To je nepošteno, ja sam pretplatnik i još mi nije stigao. Zašto biste onda vi dobili prije, zar nebi trebalo biti obrnuto?
To je nepošteno, ja sam pretplatnik i još mi nije stigao. Zašto biste onda vi dobili prije, zar nebi trebalo biti obrnuto?
I ja sam pa ga nema (bude valjda sutra).
Jučer sam dobio račun od T-coma za 5. mjesec, valjda neću tako i bug čekati
Stigo i meni danas..=)
Stigo i meni danas..=)
?
Stigo i meni danas..=)
?
Evo ekipa kojima je već stigao (i jučer nekima).
Je,ja sam ga dobio jutros..znam još par ljudi koji su ga dobili jutros
E ti si tako dosadan i iritantan lik..Da mi je bar znati čiji si ti multi acc
dajem mu maxxximalno tjedan dana i onda će dobit crni
Evo i meni dosao Bug u ruke nakon duzeg vremena, s pogledom na more naravno
EDIT: tek sam sad skuzio da se vide ovi kodovi od popusta, ali ionako nisam mislio iskoristit, pa eto, tko prvi "desifrira" brojeve njemu ide popust