ARM o Oak Trailu

poruka: 8
|
čitano: 3.199
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ARM o Oak Trailu".
15 godina
neaktivan
ARM o Oak Trailu

Nem stavljal na zlocestu, ali nek se zna da je bilo...

"korištenje na zabletima"

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ARM o Oak Trailu
Zabletima hahahhahhhahahahhahah Ovo. Treba Na. zlocestu STRANICU staviti
Koji carevi... Nova. Vrsta. Racunala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARM o Oak Trailu

Oglasio se intel sa

povodom ovih napada ARM-a.....bit ce vruca zima!

dasHHa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARM o Oak Trailu

Nekako bi rade u "svom" tabletu htio atom+ion jer ako je toliko veci od mobitela hocu da bude bar malo jaci, sto ce mi uvecani mobitel kao sto je ipad npr. koji nudi manje mogucnosti od najjacih smartphonova.

To bi mi bilo kao da mi je stolno racunalo slabije od laptopa....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: ARM o Oak Trailu
konjRR kaže...

Nekako bi rade u "svom" tabletu htio atom+ion jer ako je toliko veci od mobitela hocu da bude bar malo jaci, sto ce mi uvecani mobitel kao sto je ipad npr. koji nudi manje mogucnosti od najjacih smartphonova.

Želiš puni OS? Nema problema..

PandaBoard OMAP4 1Ghz sa 1GB RAM, jedino nedostaje SATA ili USB 3.0 za brzi disk I/O

P.S. MeeGo (Intelov punokrvni Linux OS) radi na ARM-u

16 godina
Mayo kaže...
konjRR kaže...

PandaBoard OMAP4 1Ghz sa 1GB RAM, jedino nedostaje SATA ili USB 3.0 za brzi disk I/O

Nisam rekao da hocu "puni OS" :))

Nago ako mi mobitel moze vrtiti 720p hocu da mi pad moze bar 1080p video.... Ako iti jedan mob ima hdmi izlaz, mora ga imati i pad, ako ijedan mobitel ima funkcinalni usb moa ga i pad imati itd. Dakle padu nesmije faliti nijedna mogucnost koju ima mobitel osim "specificnih" stvari za mobitel a mora imati jos svojih i hardverski mora biti jaci. Arm i omap nisu lose stvari ali atom i ion su jaci dosta a u pad stanu bez problema s tim da ako je intel proizveo atom koji moze u mobitel (ima prototip sa megom na sebi i moze se cak kupiti) onda ga mogu staviti i u pad.

17 godina
neaktivan
konjRR kaže...
Mayo kaže...
konjRR kaže...

Nisam rekao da hocu "puni OS" :))

Nago ako mi mobitel moze vrtiti 720p hocu da mi pad moze bar 1080p video.... Ako iti jedan mob ima hdmi izlaz, mora ga imati i pad, ako ijedan mobitel ima funkcinalni usb moa ga i pad imati itd. Dakle padu nesmije faliti nijedna mogucnost koju ima mobitel osim "specificnih" stvari za mobitel a mora imati jos svojih i hardverski mora biti jaci. Arm i omap nisu lose stvari ali atom i ion su jaci dosta a u pad stanu bez problema s tim da ako je intel proizveo atom koji moze u mobitel (ima prototip sa megom na sebi i moze se cak kupiti) onda ga mogu staviti i u pad.

A kako ti znas da je atom jaci dosta? Po cemu? Jesi napravio neka mjerenja ili si samo bubno? Daj posalji link na rezultate nekog test?

16 godina
harti kaže...
.....

A kako ti znas da je atom jaci dosta? Po cemu? Jesi napravio neka mjerenja ili si samo bubno? Daj posalji link na rezultate nekog test?

Ako imas problema s citanjem slobodno potrazi pomoc.

Sto je jace nije poanta nego da "zeim" da bude jace.

A za testove i sl. se obrati googlu molim te.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 15:15 (konjRR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice