15 dolara zbog antene

poruka: 69
|
čitano: 7.914
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "15 dolara zbog antene".
13 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Hvala bogu pa sam imao dovoljno razuma te kupio X10 {#}

22 19 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 15 dolara zbog antene
I ja kazem hvala bogu jer si ti kupio X10. Polidio bih kad bih znao da imamo isti mob.
13 godina
neaktivan
zoki.zlikowski kaže...
I ja kazem hvala bogu jer si ti kupio X10. Polidio bih kad bih znao da imamo isti mob.

Ma nije to samo zato što je iPhone, imao sam 3G, i jako sam bio zadovoljan, obožavam iOS ali ta 4-orka i antena, pa 4S i baterija.. Nadam se da iPhone 5 neće imati takve neke mane, volio bih da mi to bude idući mobitel, samo neka bude zvjer, a vjerujem da hoće :)

14 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene
Ja osobno neznam nikog ko ima problema s antenom na četvorci, i osobno ga imam i uopče ne gubi signal.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda ti što su imali probleme sa antenom imaju dlan kao Hulk {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Ma ajfon je sranje. Mom baterija dura pun kur** i nikak da se isprazni, a na HTC-u mi se uredno isprazni i mogu je punit od nule, a ovaj nikako da ostane bez enerđija progresiva. Apple je tako loš da to nije za vjerovat i logo im je banana. Bacam hejt >>> HEJT!

Moj PC  
4 19 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Standardno jabučari nemaju nikakvih problema mada je Apple priznao da su imali propusta s antenom. Pa u 4S su potpuno novu stavili u isto kućište.

Ako niste imali problema do sad ne znači da ih nećete imati.

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

nokia e72 ovdje, 14 dana mi drži baterija :P

5 5 hvala 0
15 godina
protjeran

@Dkc

a mozda ih nece uopce imati..
post ti je mogao i bez glupe prve recenice, al ajde, treba i hejterima malo da se ispusu..

(da preduhitrim TD-ove, imam android, al patim i od jedne rijetke bolesti na ovom forumu - objektivnosti)

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 18:01 (Bigkix).
14 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Kako ja sada od njih mogu tražiti tih 15 dolara

Lets Rooooooooooooock
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
15 dolara zbog antene

25 milijuna * 15 dolara = {#}

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

kontaktiras ih mailom?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

I moj sensation ima death grip. So fucking what?

The right side man, the right side of life.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

25 milijuna njih ima ruku kao Hulk?

14 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Sad će natjerati kineze u Foxconnu da kleče na kukuruzu zbog ovoga {#}

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
McD kaže...
Linkosaan kaže...

Zar ti nikad nisi čuo za šalu?

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
neaktivan
Pozdrav sa nokije 3310 mjesec dana traje baterija
14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
McD kaže...

Ti za sarkazam?

15 godina
15 dolara zbog antene
A ni sa ovim novim se vlasnici nisu bas usrecili
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Kretenska presuda

Ako je uređaj neispravan i ima problema onda se treba vratiti novac koliko je plaćen taj uređaj (naravno uređaj se vrati), a ne novac koliko vrijedi gumeni kondom za njega.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 18:38 (Paolo2612).

9 2 hvala 0
15 godina
Za uredjaj koji kosta vise od auta dobijes 15$, kakva sramotna presuda.
inox
17 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Taj iPhone ništa ne valja, otpad. Mora ga se držati rukom, čovjek mora stupiti u interakciju s uređajem pa onda on iscrtava simbole na ekranu, ima mikrofon te posjeduje kučište. Nevjerojatno što taj Apple radi i prodaje, a bagra ga nosi rađe nego hleba. I da, nema tipke, niti pen. Kak to?. Baterija ne drži 2 mjeseca kao na mom mobitelu. Isto tako nema većih i manjih modela za mog tatu koji je veći od mene i za mamu koja je manja, potom za sestru koja je manja od svih nas skupa. Žena je fenotipski tu negdje pa bi nas dvoje mogao zadovoljiti i taj jedan, ali da nema sve ovo gore i više od toga. Nikad ništa od Apple-a iako nisam probao, nikad, NIKAD. To ne valja. Hrvatska je najljepša država na svijetu, a naše more ima najbolju fiziku kad se kupaš i roniš. Dao Bog da susjedu niti jedna krava ne preda svoje gene dalje. BUG forum je zakon.

Moj PC  
9 5 hvala 0
17 godina
15 dolara zbog antene

25 milijuna ostecenih, jedino na BUG-ovom forumu nema ni jedan koji je priznao da je uopste bilo ikad problema. F4kin Unbelievable. Mozda vi i ne koristite mobitel za pricanje, mozda samo za pipkanje.

2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
McD kaže...
Linkosaan kaže...
McD kaže...

Ti za sarkazam?

Kako nisam, skoro svaki dan {#}

17 godina
neaktivan
15 dolara zbog antene

Za sve normalne ljude koji koriste iPhone 4 i žele svojih 15 dolara ili bumper odite na iphone4settlement.com ... stranica još uvijek nije aktivna i ne vodi nigdje, ali bit će aktivirana mislim 30. travnja 2012.

a svim apple hejterima koji koriste android samo jedno pitanje ... kada vam stiže Ice Cream Sandwich ?? :D

... mi smo svi iOS 5 dobili odjednom ^^

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 19:21 (mike_car_15).

4 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Navedite jedan mobitel bez mana?
Osim 3310! :P
15 godina
pod009 kaže...
Navedite jedan mobitel bez mana?
Osim 3310! :P

3210 :)

inox
17 godina
neaktivan
azra.ng2 kaže...

Da stvarno,čak i možeš na internet s njim!A ovo da baterija traje mejsec dana ili više od par dana su obične gluposti.Ti si kak i moja stara ima nekakav staru nokiju koju koristu po danu 10-20 minuta za pozive i malo poruke i to je to pa nije ni čudno da baterija izdrži mjesec dana kad malo pričaš i ništa drugo nemožeš radit.Da ti koristiš neki smartphone za pozive i poruke,on ti bi isto izdržao mjesec dana!

14 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
azra.ng2 kaže...

Da stvarno,čak i možeš na internet s njim!A ovo da baterija traje mejsec dana ili više od par dana su obične gluposti.Ti si kak i moja stara ima nekakav staru nokiju koju koristu po danu 10-20 minuta za pozive i malo poruke i to je to pa nije ni čudno da baterija izdrži mjesec dana kad malo pričaš i ništa drugo nemožeš radit.Da ti koristiš neki smartphone za pozive i poruke,on ti bi isto izdržao mjesec dana!

Šta je čudno u takvom korištenju mobitela? Ti svoj mobitel imaš zaljepljen na čelo i koristiš ga 24/7?

phone phone
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 20:27 (McD).
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Apple je tako loš da to nije za vjerovat i logo im je banana. Bacam hejt >>> HEJT!

Šta im nije logo jabuka? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice