Hvala bogu pa sam imao dovoljno razuma te kupio X10
Ma nije to samo zato što je iPhone, imao sam 3G, i jako sam bio zadovoljan, obožavam iOS ali ta 4-orka i antena, pa 4S i baterija.. Nadam se da iPhone 5 neće imati takve neke mane, volio bih da mi to bude idući mobitel, samo neka bude zvjer, a vjerujem da hoće :)

Možda ti što su imali probleme sa antenom imaju dlan kao Hulk
Ma ajfon je sranje. Mom baterija dura pun kur** i nikak da se isprazni, a na HTC-u mi se uredno isprazni i mogu je punit od nule, a ovaj nikako da ostane bez enerđija progresiva. Apple je tako loš da to nije za vjerovat i logo im je banana. Bacam hejt >>> HEJT!
Standardno jabučari nemaju nikakvih problema mada je Apple priznao da su imali propusta s antenom. Pa u 4S su potpuno novu stavili u isto kućište.
Ako niste imali problema do sad ne znači da ih nećete imati.
nokia e72 ovdje, 14 dana mi drži baterija :P
@Dkc
a mozda ih nece uopce imati..
post ti je mogao i bez glupe prve recenice, al ajde, treba i hejterima malo da se ispusu..
(da preduhitrim TD-ove, imam android, al patim i od jedne rijetke bolesti na ovom forumu - objektivnosti)
Kako ja sada od njih mogu tražiti tih 15 dolara
25 milijuna * 15 dolara =
kontaktiras ih mailom?
I moj sensation ima death grip. So fucking what?

25 milijuna njih ima ruku kao Hulk?
Sad će natjerati kineze u Foxconnu da kleče na kukuruzu zbog ovoga
Zar ti nikad nisi čuo za šalu?
Ti za sarkazam?
Kretenska presuda
Ako je uređaj neispravan i ima problema onda se treba vratiti novac koliko je plaćen taj uređaj (naravno uređaj se vrati), a ne novac koliko vrijedi gumeni kondom za njega.

Taj iPhone ništa ne valja, otpad. Mora ga se držati rukom, čovjek mora stupiti u interakciju s uređajem pa onda on iscrtava simbole na ekranu, ima mikrofon te posjeduje kučište. Nevjerojatno što taj Apple radi i prodaje, a bagra ga nosi rađe nego hleba. I da, nema tipke, niti pen. Kak to?. Baterija ne drži 2 mjeseca kao na mom mobitelu. Isto tako nema većih i manjih modela za mog tatu koji je veći od mene i za mamu koja je manja, potom za sestru koja je manja od svih nas skupa. Žena je fenotipski tu negdje pa bi nas dvoje mogao zadovoljiti i taj jedan, ali da nema sve ovo gore i više od toga. Nikad ništa od Apple-a iako nisam probao, nikad, NIKAD. To ne valja. Hrvatska je najljepša država na svijetu, a naše more ima najbolju fiziku kad se kupaš i roniš. Dao Bog da susjedu niti jedna krava ne preda svoje gene dalje. BUG forum je zakon.
25 milijuna ostecenih, jedino na BUG-ovom forumu nema ni jedan koji je priznao da je uopste bilo ikad problema. F4kin Unbelievable. Mozda vi i ne koristite mobitel za pricanje, mozda samo za pipkanje.
Ti za sarkazam?
Kako nisam, skoro svaki dan
Za sve normalne ljude koji koriste iPhone 4 i žele svojih 15 dolara ili bumper odite na iphone4settlement.com ... stranica još uvijek nije aktivna i ne vodi nigdje, ali bit će aktivirana mislim 30. travnja 2012.
a svim apple hejterima koji koriste android samo jedno pitanje ... kada vam stiže Ice Cream Sandwich ?? :D
... mi smo svi iOS 5 dobili odjednom ^^
Osim 3310! :P
Osim 3310! :P
3210 :)
Da stvarno,čak i možeš na internet s njim!A ovo da baterija traje mejsec dana ili više od par dana su obične gluposti.Ti si kak i moja stara ima nekakav staru nokiju koju koristu po danu 10-20 minuta za pozive i malo poruke i to je to pa nije ni čudno da baterija izdrži mjesec dana kad malo pričaš i ništa drugo nemožeš radit.Da ti koristiš neki smartphone za pozive i poruke,on ti bi isto izdržao mjesec dana!
Da stvarno,čak i možeš na internet s njim!A ovo da baterija traje mejsec dana ili više od par dana su obične gluposti.Ti si kak i moja stara ima nekakav staru nokiju koju koristu po danu 10-20 minuta za pozive i malo poruke i to je to pa nije ni čudno da baterija izdrži mjesec dana kad malo pričaš i ništa drugo nemožeš radit.Da ti koristiš neki smartphone za pozive i poruke,on ti bi isto izdržao mjesec dana!
Šta je čudno u takvom korištenju mobitela? Ti svoj mobitel imaš zaljepljen na čelo i koristiš ga 24/7?
Apple je tako loš da to nije za vjerovat i logo im je banana. Bacam hejt >>> HEJT!
Šta im nije logo jabuka?