100 kn za mobilni data flat

poruka: 110
|
čitano: 22.953
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "100 kn za mobilni data flat".
17 godina
Re: 100 kn za mobilni data flat

Žalosno je što ljudi ne mogu dobru stvar prihvatiti!

u 95% slučajeva vam ni ne treba brzina veća od 64 kbps!!! Dobijete nešto besplatno što se nekada masno naplačivalo i opet ne valja!

Baš me zanima kolko će vas skidat torrenta preko mobitela. Uglavnom se sve koristi za chat i fejs.

Konačno se može bezbrižno surfati i bez straha i naravno glupi narod to popljuje!

... i btw bug-ovci ove tarife su predstavljene 2.3.2011.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
16 godina
Blue_Fatal1ty kaže...
u 95% slučajeva vam ni ne treba brzina veća od 64 kbps!!

Daj me nemoj nasmijavat...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina

P ja bih ovaj flat koristio na laptopu, dakle da mogu slušati muziku sa neta, gledati youtube filmiće, eventulano skinuti neki program koji mi u tom trenutku treba, a da ne moram strahovati koliko prometa imam.

Svi koji nisu odrasli na ADSL-u faltu znaju kako youtube "ždere" promet, i da ga je gotovo nemoguće iskontrolirati u nekom od dosad ponuđenih paketa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema nista posteno kod HT-a. Nude usluge koje ni nemaju.

Mene su tolko prevarili da samo jedva cekam da odem od njih.

Janko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
cekpi kaže...

isuse koliko agresije na jednom mjestu, ljudi pa nitko vas ne sili da mijenjate tarife ili da uopće koristite T-mobile, tarifa je takva kakva je, ako netko smatra da mu to odgovara uzet ću ju i gotovo

Ni ja ne razumijem sav taj bijes i frustracije. T-Mobile je ponudio tarife, kome ne pasu, ima jos dva providera.

15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

P ja bih ovaj flat koristio na laptopu, dakle da mogu slušati muziku sa neta, gledati youtube filmiće, eventulano skinuti neki program koji mi u tom trenutku treba, a da ne moram strahovati koliko prometa imam.

Svi koji nisu odrasli na ADSL-u faltu znaju kako youtube "ždere" promet, i da ga je gotovo nemoguće iskontrolirati u nekom od dosad ponuđenih paketa.

Ocekujes previse od ovakve vrste veze.

14 godina
neaktivan

jos maloo i skype ce svima raditi u pozadini

kakve su to mogucnosti :) stiv đobse i ekipo hvala

mislim da se od te spoznaje  provajderima gace tresu

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 0:25 (mario-v).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Nit je stvar u torrentima nit u trolanju. Stvar je u tome što se T-mobile ovako lažno oglašava već godinama i nitko im ništa ne može, jer piše iznad jedne od tisuću zvijezdica na stranici kada preko nje pređeš mišem..-.-

Čekanje od minute i pol za jednu stranicu je neprihvatljivo i neupotrebljivo..

Prosla su vremena "lakih" stranica od par desetaka kilobajta. Svi nastoje pokazati tehnolosku nadmoc, pa pune Web stranice kojecime, a svaki portal puni svoje sadrzaje s 10ak razlicitih adresa. Jasno je da se takve stranica ne moze ucitati u par sekundi. Zato postoje verzije tih istih Web stranica za mobilne uredjaje.

15 godina
protjeran
movie kaže...

Tak mi svejedno, mob mi služi za par razgovora dnevno i to je to ...

Je, samo su neki zaboravili da je mobitel prije svega - telefon.

17 godina
neaktivan
propuhmajstor kaže...
movie kaže...

A otkuda ti to?

Mobitel je odavno prestao biti samo sredstvo glasovne komunikacije.

Ja osobno svakodnevno koristim GPS, e-mail klijent i web browser (Nokia E52).

U postotcima, radnim danom telefoniram cca. 20-60 minuta, ovisno kako mi pane grah, a ovo drugo koristim daleko više.

Vikendom razgovaram max. 3 minute dnevno a ovo ostalo kao i inače ili više od toga.

Zašto bi onda mobitel bio prije svega - telefon, samo zato što se iz telefona razvio?!

Po toj logici, čovjek bi ostao u kamenom dobu jer, prvi alat je nasto iz kamena pa prema tome...

17 godina
microman kaže...
A drugi kao ne spustaju brzinu? Aha joj zaboravio sam da drugi nemaju flat u ponudi. A ako cemo bas cijepidlacit, AMIS, Optima,B-net i jos nekoliko drugih providera fiksnog DSL-a Imaju naviku slqti opomene i spustati brzine na Flat rate paketim,dok ja od T-coma nisam dobio ni jedne opomene,a torent mi redovito ide preko 500kb/s

{#}Dok sam bio na Bnetu (tada pod drugim imenom) u startu su gušili promet torrenta. Tri i pol godine sam na Optimi i to mi se nije dogodilo, a prometa napravim...hmmm...dosta... Dakle, tvoja tvrdnja, barem što se Optime tiče, ne stoji, a cijena je u odnosu na T-Com... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 11:30 (bocic).
16 godina
Ne razumijem.
Ja sam svakodnevno na 3G-u i nikad nisam na mobilnim stranicama, pa svejedno ne moram cekati po minutu i pol da bi mi se otvorila stranica.
I ljudi, jos jednom, nije uopce stvar u ponudi, koja je solidna, vec u nacinu na koji su je prezentirali.
15 godina
protjeran
MahnitiTapir kaže...
propuhmajstor kaže...
movie kaže...

A otkuda ti to?

Mobitel je odavno prestao biti samo sredstvo glasovne komunikacije.

Ja osobno svakodnevno koristim GPS, e-mail klijent i web browser (Nokia E52).

U postotcima, radnim danom telefoniram cca. 20-60 minuta, ovisno kako mi pane grah, a ovo drugo koristim daleko više.

Vikendom razgovaram max. 3 minute dnevno a ovo ostalo kao i inače ili više od toga.

Zašto bi onda mobitel bio prije svega - telefon, samo zato što se iz telefona razvio?!

Po toj logici, čovjek bi ostao u kamenom dobu jer, prvi alat je nasto iz kamena pa prema tome...

Otkuda mi? Iz vlastite svakodnevne upotrebe i okoline u kojoj se svakodnevno krecem. Meni je mobitel backup obicnog telefona i e-maila i nista vise. Uz obavljanje kratkih razgovora, povremeno mi posluzi za citanje e-maila kada nemam pristup internetu na neki drugi nacin. SMS-ove gotovo i ne saljem. Imam Garminov samostalni uredjaj za navigaciju, pa mi ne pada na pamet imati GPS u mobitelu.

Osim toga, na svim jezicima mobitel u sebi ima rijec - telefon (eng. phone). To mu je primarna namjena. Sve ostalo su mamci da se ekipu navuce na kupovinu sto skupljih mobitela, kojima se onda svakodnevno klanjaju, non stop nesto instaliraju na njega, muce se kad im los upgrade bricka mobitel i sl.

Neki ljudi bi trebali zatraziti strucnu pomoc za odvikavanje od mobitela.

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
Ne razumijem.
Ja sam svakodnevno na 3G-u i nikad nisam na mobilnim stranicama, pa svejedno ne moram cekati po minutu i pol da bi mi se otvorila stranica.

Vjerojatno imas srece boraviti u podrucju na kojem ti infrastruktura omogucava relativno brz i konstantan protok podataka, pa ti se stranice ucitavaju dosta brzo. Nazalost, svudgje u Hrvatskoj nije takav slucaj.

16 godina
neaktivan
bocic kaže...

{#}Dok sam bio na Bnetu (tada pod drugim imenom) u startu su gušili promet torrenta. Tri i pol godine sam na Optimi i to mi se nije dogodilo, a prometa napravim...hmmm...dosta... Dakle, tvoja tvrdnja, barem što se Optime tiče, ne stoji, a cijena je u odnosu na T-Com... {#}

To što si na optimi neznaći da si doista na njihovoj parici. Iako Optima ima i svoje centrale, večina Zagreba i ostalih djelova Hrvatske je pokrivena T-comovim paricama i centralama, koje onda T-com daje u koncesiju drugim operaterima. E sad pošto ti navodno nemaš problema vjerojatno si na njihovoj parici, no eto moj bratić iz Zagreba je na Optimi, no preko T-comove parice i redovito mu guše promet, što je čisto normalno pošto su im prioritet njihovi korisnici.

Za Bnet znam jer i sam sam imao neugodnih iskustva sa njima. Sad sam trenutno na MaxADSL-u i MaxTV-u i nemam nikakvih problema sa gušenjem veze niti download-om torenta, eh da i CARnet redovito šalje opomene za torente.

I'll be back
16 godina

Za slučaj da nisi primjetio, prije nešto više od 3 mjeseca smo ušli u 2011. godinu.

I računalo se zove računalo. Znači, tebi služi samo za računanje? Nemoj bit smješan..

16 godina
propuhmajstor kaže...
DamageHigh kaže...
Ne razumijem.

Vjerojatno imas srece boraviti u podrucju na kojem ti infrastruktura omogucava relativno brz i konstantan protok podataka, pa ti se stranice ucitavaju dosta brzo. Nazalost, svudgje u Hrvatskoj nije takav slucaj.

Imam da..iako me nerijetko baci na EDGE..

Ali kada sam i na moru, na otocima, naravno, nema 3G-a, ali svejedno, surfanje na EDGE-u ide oko 4 puta brže nego ovih 64 kbps..

16 godina
neaktivan
microman kaže...
bocic kaže...

To što si na optimi neznaći da si doista na njihovoj parici. Iako Optima ima i svoje centrale, večina Zagreba i ostalih djelova Hrvatske je pokrivena T-comovim paricama i centralama, koje onda T-com daje u koncesiju drugim operaterima. E sad pošto ti navodno nemaš problema vjerojatno si na njihovoj parici, no eto moj bratić iz Zagreba je na Optimi, no preko T-comove parice i redovito mu guše promet, što je čisto normalno pošto su im prioritet njihovi korisnici.

Za Bnet znam jer i sam sam imao neugodnih iskustva sa njima. Sad sam trenutno na MaxADSL-u i MaxTV-u i nemam nikakvih problema sa gušenjem veze niti download-om torenta, eh da i CARnet redovito šalje opomene za torente.

Ne, parica je ovo na zidu u što uštekaš kabel koliko sam ja upoznat (ako sam u krivu, molim da me netko ispravi).

Samo što je istina da alternativni operatori nemaju svoje centrale, pa idu preko T-Coma od kojeg zakupljuju. Meni je na Amisu sasvim ok, 20megabita download bez TVa. I nikakvih problema što se tiće CARneta i torrenata. Jedino što je ping veći nego što je na T-Comu, ali to je navodno (prema riječima njihovog operatera) uzorkovano ADSL2+ modulacijom.

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Za slučaj da nisi primjetio, prije nešto više od 3 mjeseca smo ušli u 2011. godinu.

I računalo se zove računalo. Znači, tebi služi samo za računanje? Nemoj bit smješan..

Ne znam kome odgovaras, ali ja imam vremena 2-3 minute, pa ti mogu napisati odgovor. :)

Daj ti radi 8 sati ili duze na mobitelu bilo kakav posao. Ni razgovarati ne mozes 8 sati u komadu (u prvom redu zbog praznenja baterije i zagrijavanja mobitela), a kamoli raditi nesto drugo. Zato se (pojedinci) nemojte sramotiti i dizati mobitel u nebesa, kada mu tamo nije mjesto. Mobiteli su jako napredovali, ali ne mogu nikako biti zamjenom za PC / laptop. Neki su se ne tako davno kleli u netbook, pa su se brzo ugrizli za jezik kada je trebalo malo duze raditi na buhi od ekrana i tipkovnice i uz podrsku nedoraslog procesora. Malo vise drzanja noga na zemlji ne bi skodilo.

16 godina

Netko je spomenuo rad?

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Netko je spomenuo rad?

Daj nauci quotat tekst na koji odgovaras.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 16:15 (propuhmajstor).
16 godina

Imaš jedan mali korisni link na dnu svakog posta, a zove se nadporuka. Use it.

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Imaš jedan mali korisni link na dnu svakog posta, a zove se nadporuka. Use it.

Ne pada mi na pamet. Ako odgovaram na neciju poruku onda obavezno oznacim na sto se moj odgovor odnosi. Elementarna pristojnost.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 17:38 (propuhmajstor).
16 godina

U čemu je problem? Bolje je zatrpavati temu ogromnim citatima?

15 godina
neaktivan

To Microman, ali Carnet paket je jedna cijena a za "normalne " usere je potpuno druga cijena, zar ne, jedno 3 to 1 omjer ? Od moga brata žena je profesor pa ima Carnet doma, Zaprešić, uglavnom prelaze na drugog operatera , makar su Metronet Carnet plačali 90 tak kuna, ali već barem 2 mjeseca nemogu skoro ni za mail brzine imati a vikendom uopče nemaju liniju pa žena mora ići na Faks u zagreb kod sebe odgovorati na službene pozive i to.

Sry za Off topic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

U čemu je problem? Bolje je zatrpavati temu ogromnim citatima?

Djecace (u tvojem profilu vidim da si rodjen 1996.!), u doba kada su mene ucili kako koristiti ovu vrstu servisa na internetu (tada je to izgledalo drugacije i zvalo se drugacije, ali je nacin dopisivanja ostao identican), elementarna pristojnost je nalagala citiranje teksta na koji se odgovara. Nikakav gumb "nadporuka" koji rezultira skakanjem po prethodnim porukama u potrazi za smislom nesuvislog odgovora ne moze meni zamijeniti cinjenicu da jednim pogledom vidim tko na sto odgovara i zasto. Ako zelis nastaviti s raspravom o tarifama, onda nastavi, ako ne zelis, ne provociraj. 

U potpisu: metuzalem.

16 godina
propuhmajstor kaže...

Djecace (u tvojem profilu vidim da si rodjen 1996.!), u doba kada su mene ucili kako koristiti ovu vrstu servisa na internetu (tada je to izgledalo drugacije i zvalo se drugacije, ali je nacin dopisivanja ostao identican), elementarna pristojnost je nalagala citiranje teksta na koji se odgovara. Nikakav gumb "nadporuka" koji rezultira skakanjem po prethodnim porukama u potrazi za smislom nesuvislog odgovora ne moze meni zamijeniti cinjenicu da jednim pogledom vidim tko na sto odgovara i zasto. Ako zelis nastaviti s raspravom o tarifama, onda nastavi, ako ne zelis, ne provociraj. 

U potpisu: metuzalem.

NHF majstore..{#}

Nego, vidim da su sada u potpunosti izbacili flex tarife... Znači, mogu se pozdraviti sa onim +club bodovima koje sam planirao iskoristiti u svrhu jeftinijeg moba u flexu...

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Nego, vidim da su sada u potpunosti izbacili flex tarife... Znači, mogu se pozdraviti sa onim +club bodovima koje sam planirao iskoristiti u svrhu jeftinijeg moba u flexu...

Flex su izbacili 31.3.2010., prije gotovo godinu dana ("S danom 31.03.2010. godine u 23:59 sati prestaje prodaja Flex tarifih paketa." (...) "Postojeći Pretplatnici Flex tarifnih paketa moći će iste i dalje koristiti prema postojećim pravilima" http://www.t-mobile.hr/2/20-10-05-00-00.asp). Za +bodove se javi sluzbi za korisnike i pitaj sto je s njima.

16 godina

Znam za to da, ali do nedavno je na stranicama kod uređaja svejedno stajao flex s popustom na bodove..

Sad, da li se ipak moglo tako uzeti ili to samo nisu ažurirali stranicu, ne znam..

16 godina
protjeran
TranceMight kaže...

NAPOKON!!!

ovako je rjeseno u svim zapadnim zemljama...

platis 20e i imas "flat" odnosno, nakon sto predjes 10tak gb u mjesecu, brzina se spusta na 64k i ti i dalje slobodno surfas... i nitko te ne krade sa skupim megabajtima kao u nas...

jedva cekam da slicnu tarifu uvede tele2 :)

pozz

al nije isto kad dobijes 1gb i 10ak gb, 1gb potrosis sam tak

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice