Nova Launcher - jedna od najpoznatijih i najboljih
- poruka: 19
- |
- čitano: 7.132
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odavno uzeo Olauncher i ne gledam dalje. Brz, jednostavan, besplatan, svakodnevne promjene wallpapera. Otkad ga imam ne drkam po mobu bezveze, valjda najbolja stvar koju sam instalirao na mob.
Jel to pregazi skroz npr xiaomijev MiUI?
To pregazi sve
osim settingsa, ali sučelje prema korisniku je Nova + kako ti podesiš...
ja odavno kupio i sad kad je 7ica izašla, postavio i na Samsung (prije toga 3 Xiaomia, svi s NovaL)
Par puta godišnje (oko nove godine) zna biti za 8 kn. Ja super zadovoljan, našao icon packove na rasprodaji ili besplatno, kad imam par sati vremena fino si složim sve ikone, shortcute i home screen, napravim backup, pa samo zamijenim kad me volja. Super su mi shortcuti - nemam previše ikona na zaslonu, ali samo tapnem neku ikonu i fliknem prema gore i otvori mi se aplikacija koju sam namjestio. A druge opcije - nema što nema. Ovo i PowerAmp (isto rasprodaja) su mi bile najbolje i najisplativije kupovine.
Nova launcher imam odavno, ali na xiaomiju postoji brdo problema.
Najgori mi je kad ides zatvorit sve aplikacije mobitel zabljesti.
Miui je cisto govno, nikad vise caomi.
brži je npr. Samsungov one ui 3.1 ili 4.0 od nove? čuo sam to negdje ali ništa konkretno..
brži je npr. Samsungov one ui 3.1 ili 4.0 od nove? čuo sam to negdje ali ništa konkretno..
Imam note 10 i nova leti na njemu. NE vidim u cemu moze biti brzi i kad bi tu razliku u brzini uopste vidio.... Na nekim testovima možda ali u svakodnevnom radu nema šanse
i ja koristim novu već godinama, prvo sam imao crackirane verzije, a onda sam kupio original. sad mi svaki mob izgleda isto, spremim konfiguraciju i restoram na novi mob. shema ko iphone heheh.. (nemam iphone temu)
i ja koristim novu već godinama, prvo sam imao crackirane verzije, a onda sam kupio original. sad mi svaki mob izgleda isto, spremim konfiguraciju i restoram na novi mob. shema ko iphone heheh.. (nemam iphone temu)
Isti slucaj. Prva aplikaciju na novom mobu je nova louncher ;) Isto kupio....
Prije 2 gid sa poco presao na nova i doslovno ne mogu zamisliti telefon bez nove.
Da, Nova je nekakav etalon..
ali ovaj O-launcher bi bio dobar za "vremenom ograničenu čeljad" - penziće s smartphonima...
Staviš osnovne appove na ekran i vozi Miško...
Trenutno na akciji za samo 2kn. Traje još 7 dana.
*Link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime
Ako može link, malo tražim preko mobitela na brzaka, jednostavno ne nalazim!
Hvala unaprijed!
Ako može link, malo tražim preko mobitela na brzaka, jednostavno ne nalazim!
Hvala unaprijed!
Dodan link na orginalni post.