Ludiloooo
Asus GeForce RTX4090 ROG Strix OC može se kupiti p
- poruka: 19
- |
- čitano: 8.836
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sitniš. Navali narode! Još malo pa nestalo! Brzo, brzo!
za uzet po toj cijeni taman prije nego sta izbace 5090 je glupost....
u biti za svakog gamera dati 2k za grafu je ludost...
Ovaj naslov članka je kao neka loša šala.
Čuj promotivna cijena 2.300€, a vani je 1.800€, bome kod nas je hebena promocija.
Ja ne znam kako se uopće suzdržavam od kupnje
Pa i kod nas ima već za 1800-2100.
I to još Asus.
Nego, nisam pratio, je li se Bug osvrnuo u zadnje vrijeme na razne problematika i skandale iz IT svijeta?
1. Asus muljanje garancijama?
2. Intel 13th i 14th gen skandal sa pregrijavanjem i otkazivanjem silikona?
...
Čine mi se da Bug sve više postaje "Lifestyle" magazin za audiofile i casual PC usere
Pa i kod nas ima već za 1800-2100.
I to još Asus.
Nego, nisam pratio, je li se Bug osvrnuo u zadnje vrijeme na razne problematika i skandale iz IT svijeta?
1. Asus muljanje garancijama?
Uff, Steve iz GamersNexusa ih je lijepo javno stisnuo.
Čine mi se da Bug sve više postaje "Lifestyle" magazin za audiofile i casual PC usere
I gerijatriju, s obzirom porast medicinskih tema unazad par godina.
Samo cekam veliki test pametnih zubnih proteza
Ja sam odlucio uskoro uzeti, nazalost zakasnit cu na ovu akciju, ali nadam se nekom snizenju tamo kad izbace 8090, 9090 model, uskoro, znaci ;)
Ja sam odlucio uskoro uzeti, nazalost zakasnit cu na ovu akciju, ali nadam se nekom snizenju tamo kad izbace 8090, 9090 model, uskoro, znaci ;)
Teško da ćemo doživjeti značajnije akcije. Kad dođe nova 5090, ove 4090 će vjv nestati :D
Kad se tržište grafičkih srušilo, piknuo sam Asus GeForce RTX3090 ROG Strix OC za €900. Kolikogod da je ROG 4090 bolja, ne opravdava mi toliko visoku cijenu.
- Ja isto nikako ne kuzim cijenu RTX4090.
Ovu RTX4080 sam platio 1200€, a da RTX4090 vrijedi duplo, no tnx.
Samo 4090...
Kad se tržište grafičkih srušilo, piknuo sam Asus GeForce RTX3090 ROG Strix OC za €900. Kolikogod da je ROG 4090 bolja, ne opravdava mi toliko visoku cijenu.
kako mislis neopravdava, 4090 daje prakticki 100% vece perfomanse? ovdje je cak i cpu preslab za nju jer je u laganom Bn cak i na 4k
Prakticki jos nema procesora koju ce tu grafu izgurati na 100% u svakom naslovu, ovo je ulog u buducnost
Tada nova serija Nvidia grafičkih kartica ne treba izaći još koju godinu. Posebno taj "Enthusiastic" segment. Koji to procesor će moći kvalitetno ispratiti RTX 5090?
Tada nova serija Nvidia grafičkih kartica ne treba izaći još koju godinu. Posebno taj "Enthusiastic" segment. Koji to procesor će moći kvalitetno ispratiti RTX 5090?
To je skroz dobro pitanje. Ja sam s 5900X ograničen u dobrom broju igara čak u 4k.
Ako će 5090 biti bar 50% jača od 4090, svakako je za pitat se što će ti trebat za lovit ju kako treba.
Niti jedan, eno nvidija je najavila da ce nagruvati novu 5090 na 70% vece perfomanse od 4090, bit ce plakanja😂😂😂
Onda će se pojačano reklamirati 8K rezolucija i forsirati će se RT. Učiniti će ga se još zahtjevnijim. Neka bliješti!
Kad je bila ganz nova platio sam 2100 EUR 2022 za MSI varijantu.