Spotify je navodno platio 200 milijuna dolara za p

poruka: 3
|
čitano: 5.439
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify je navodno platio 200 milijuna dolara za p".
16 godina
neaktivan
offline
Spotify je navodno platio 200 milijuna dolara za p

ovaj lik je mala maca za ekipu s radio Brača i onog Beroša.

 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
 
2 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Spotify je navodno platio 200 milijuna dolara
Ne znam za Brač, ali prije par godina sam prenoćio na Mljetu preko air bnb. Vlasnik nekretnine iznajmljuje ukupno 6 jedinica i od toga živi. Po povratku u apartman na kraju dana izađe da priupita kako nas se dojmio otok i malo po malo se priča okrenula na to kako živim u DE, kako je on u mladosti rado u Nizozemskoj i u US. A onda je krenuo sipati takve gadarije o "šporkim" ljudima koji žive van HR i njegovog divnog otoka da mi se gadilo ostati i tu jednu već plaćenu noć. Licemjerstvo na max jer od tih ljudi živi. Drugi slučaj je sa sirovinom u kućici lučke kapetanije. Cijeli dan tamo sjedi i klati kitu, a kada mu pristane katamaran jednom dnevno, toliko je bijesan što je morao dupe dignuti da to nije za vjerovati. Sve je turiste posložio u kolonu i sipao im takve sočne psovke (na hrvatskom naravno da ga ne razumiju) da me bilo sramota što se smatramo istim narodom.

Inače predivni otok je ostao u sjeni ovakva dva iskustva.
16 godina
neaktivan
offline
Spotify je navodno platio 200 milijuna dolara za p

Spotify nije javno objavio nikakav iznos, nego su obje cifre 'iz pouzdanih izvora', pa za netočnost (koju, prvu ili drugu?) krivite pouzdane izvore, a ne Spotify.

 

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
 
6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice