RaZeR ServeR/Clan

poruka: 4
|
čitano: 1.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RaZeR ServeR/Clan

Upadajte 46.4.61.92:27042 .Nov srw,i nema bas igraca.Budite i Vi dio naseg servera.Dodajte nas u favorite i obavezno nas posjetite!!Za najaktivnije tu su i admini... :)) -- RaZeR PubliC

Takodjer uz server zelim imat i dobar klan sa pro igracima... Ako netko zeli u klan neka se javi u ovu temu ili meni na PM...

:D

Server ima 30 slotova... :D

Upadajte 46.4.61.92:27042 .Nov srw,i neba bas igraca.Budite i Vi dio naseg servera.Dodajte nas u favorite i obavezno nas posjetite!!Za najaktivnije tu su i admini... :)) ---> RaZeR PubliC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: RaZeR ServeR/Clan

po portu mogu samo nagađat da je CS u pitanju, al rađe ti navedi o kojoj se igri radi ;)

14 godina
neaktivan
Re: RaZeR ServeR/Clan
TuM TuM kaže...

Upadajte  46.4.61.92:27042  .Nov srw,i nema bas igraca.Budite i Vi dio naseg servera.Dodajte nas u favorite i obavezno nas posjetite!!Za najaktivnije tu su i admini... :)) -- RaZeR PubliC

Takodjer uz server zelim imat i dobar klan sa pro igracima... Ako netko zeli u klan neka se javi u ovu temu ili meni na PM...

:D

Server ima 30 slotova... :D

where is web site?

nisi ni naveo koja je igrica u pitanj!

=)
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 14:55 (bigboy98).
15 godina
neaktivan
RaZeR ServeR/Clan

Upss...My bad...

Igra je Counter Strike 1.6...

Web site je u izradi..i bice uskoro... :D

Upadajte 46.4.61.92:27042 .Nov srw,i nema bas igraca.Budite i Vi dio naseg servera.Dodajte nas u favorite i obavezno nas posjetite!!Za najaktivnije tu su i admini... :)) ; RaZeR PubliC
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 15:02 (TuM TuM).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice