MaGic team cod2 i cod4 klan [sponzorstva otvorena]

poruka: 4
|
čitano: 3.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

maGic team je osnovan 2010 godine 4fun... od tada je kroz klan prošlo puno igrača od kojih je bilo svakakvih i dobrih i loših i haxora -_-
Mi smo aktivan klan koji igra od jutra do jutra atmosfera u klanu je odlična te nam to nitko ne može narušiti
Trenutno imamo CoD2 team ali prelazimo i na CoD4 te smo u potrazi i za CoD4 igračima.
Imamo cb srv i 2 crack servera a uskoro ce biti i cod4 private srv.

Ako ste željni dobre zabave, druženja i warova ostavite prijavnicu i možda odaberemo baš vas

maGic team organizira nagradnu igru više o tome na našem webu!

SPONZORSTVA OTVORENA!

Nas web:
http://www.magic-team1.com/

pratite nas i na fejsu:
http://www.facebook.com/magicteam1

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 1:29 (playboy).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Croatian Soldiers traži sponzora za CoD4 server

Mi smo aktivan klan koji ima sve ali ne server.Zato sada trazimo sponozora koji ce nam omoguciti i placati nas server.Unaprijed zahvaljujemo.Ako je netko zainteresiran za sponzorstvo neka mi se javi na email mihael.ajman@gmail.com.Lijep pozdrav.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mi smo novi klan aktivni (malo manje preko ljeta odmori i to) trazimo sponzora zato sto bi zeljli imat jedan pub cod4 server imamo stalnu ts3 sobu a ako bi nam sponzor placao pub od 14-16 slotova mi bi svojim novcem kupili war server.

Takodjer ako ima koji klan da se zeli spojit s nasim klanom tako da djelimo troskove servera te udio mastera na serveru neka se javi djelimo troskove 50:50.

JAVITE SE NA : xf :karlo2312  

{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 13:11 (karlo2312).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mi smo Virgin Gamers COD2 klan. Igramo svakodnevno i u potrazi za igračima!! :)) !

Svakodnevno smo i na TS3!

Problem je sto nemamo ono najbitnije!

COD2 Server!! :D

Pa evo mi smo svoje iznjeli!

Pa ako zelite budite nam sponzor za server. Pa cemo vas reklamirati  na FB,Serveru,klanu,xfireu i svugdje gdje cemo bit u mogucnosti!

Javiti na xfire 8aki8

Lijep pozdrav od [VG] Klana

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice