Ne.
Kada odem na onaj kaze mi nesto kao conection timeout ili sl.
Bio sam na Norte, sada sam izasao.
{B#O#L}Bruno
Ne.
{B#O#L}Bruno
Ne.
{B#O#L}Bruno
Jel se igra? Napravio sam server: {B#O#L} Server 1 pa koga zanima nek dođe!
Eto, prosao vikend...
U nedjelju nisam stigao ni kompjutor upaliti. Stigle me obaveze.
Sto se vremena tice u slijedecih par tjedana cu biti na FEAR-u tek poslije 21:00.
Pa ako ce nekome odgovarat stavite me na friend listu i potrazite poslije 21:00.
Nick je promijenjen u formu kakvu je LUXX napisao.
{B#O#L}Radikal
Evo ja tek sad došao s posla.
Sad u krpe.
Sutra je još jedan FEAR dan.
Sutra se vidimo.
Evo obavijesti iz prve ruke:
Decki iz redakcije su me obavijestili da možemo koristit ime BUG u imenu.
Dakle promijenite nick u
{B#U#G}LUXX u mom slucaju.
Hvala redakciji na podrški.
I naravno možete nam se i vi pridružit
heh i ja cu pocet malo ozbiljnije igrat tijekom slijedeceg tjedna pa da se ufuram malo mape itd...posto radim i nemam bas previse vremena a tu je jos i cod 4 ufff...
e, pa ekipa, ja imam FEAR clan, i u njemu sam vec godinu i pol, ime u igru mi je (=O=)TF_v3ky, al u zadnje vrijeme igram vise CoD4.
imali smo i rentani server, al smo ga prebacili na CoD4. aj daj kad se dogovorite, i ja cu doci, pa da vas pro player nauci igrat FEAR
pro player...
Joj joj joj....
e, pa ekipa, ja imam FEAR clan, i u njemu sam vec godinu i pol, ime u igru mi je (=O=)TF_v3ky, al u zadnje vrijeme igram vise CoD4.
imali smo i rentani server, al smo ga prebacili na CoD4. aj daj kad se dogovorite, i ja cu doci, pa da vas pro player nauci igrat FEAR
pro player...
Joj joj joj....
Što se tiče PBa, razlog što te kicka je što trenutni server ima stari cfg, dok je PB zajednica podržavala FEAR i izbacivala updateove, a to više nije slučaj, pa ga morate ručno updejtati, malo je kompliciranije....
što se tiče igranja, ja igram samo CTF, na što smo se i koncentrirali, al znam igrati i TDM.
svake Subote u 22:00, imamo tzv. FEAR Day, te ćete nas moći naći na našem CTF serveru
Obavještavam vas da sam počeo igrati F.E.A.R. zovem se Branimir (neorginalno no volim igrati pod svojim imenom )
Probao sam i skroz sam loš, no ufurati ću se, dali ima tko da bi igrao te postavio host?
I dali kada se spajam na željeni naziv servera u ovom slučaju BUG dali ga nađem normalno pod onom listom ili je lakše ukucati IP.
Ajmo ljudi dosadno mi je idemo igrati
Obavještavam vas da sam počeo igrati F.E.A.R. zovem se Branimir (neorginalno no volim igrati pod svojim imenom )
Probao sam i skroz sam loš, no ufurati ću se, dali ima tko da bi igrao te postavio host?
I dali kada se spajam na željeni naziv servera u ovom slučaju BUG dali ga nađem normalno pod onom listom ili je lakše ukucati IP.
Ajmo ljudi dosadno mi je idemo igrati
Stavio bih B#U#GBranimir2412 no predugo je, fale mi dva znaka kod upisivanja pa je onda samo B#U#GBranimir.
Pogledati ću svakako. TNX
Stavi naša imena u Friends pa ceš onda vidjeti kad igramo gdje smo.Na kojem serveru i jednostavno dođeš
Ajde ljudi danas je nedjelja.
Idemo se malo pozabavit našom omiljenom igrom.
Ja cu danas skoro cijeli dan igrat.
Evo ja sam za, dali čekamo druge ili će se priključiti?
Server je 85.114.42.242.27888 ili neki drugi?
Može taj pa cemo onda dogovorit kad drugi dođu.
Idem sad unutra
Kada hoću uči piše kao verzija servera nije ista.
Nadodao sam te pod prijatelje no izgleda se nisi priključio još niti na jedan server.
{B#U#G}Branimir, evo ako se još nisi priključio potraži ti mene, ajd. pozzz
Bil sam na serveru.
Ja ga imam u favoritu i ulazim bez frke.
Probaj još jednom uci.
Tražim te al te nemogu nac
Izbaci mi ovo http://img65.imageshack.us/img65/1208/image1ce9.jpg
upiši ip adresu bez :2 na kraju pa ce ici.
Upišem bez tog 2 i ono kada potvrdim samo ubaci :2, neznam zašto
Update-aj verziju F.E.A.R - a na 1.08.... tvoja je 1.07
Jesam, evo slike http://img220.imageshack.us/img220/1873/imag111e1go7.jpg.
Mislim prvo sam bio stavio verziju 1.07, ali se nisam niti na jedan server mogao spojiti pa sam skinuo 1.08
Idem nanovo instalirati
Onda ? Ocemo igrati sta ? trenutno nijednog bugovca ne vidim da je na nekom serveru ...
{B#U#G}Bruno
evo idem ja opet na taj server.
Al onda dođite,ne da sam sam tamo
Evo hostao sam server.
Ime : BUG proba
IP: 78.1.151.222:29199
pass: bug
Pa dodite svi .....
Evo hostao sam server.
Ime : BUG proba
IP: 78.1.151.222:29199
pass: bug