hhh nisam ni ja bio los sa obzirom da sam tek danas poceo igrat fear multiplayer i neznam mape nit ista...
hhh nisam ni ja bio los sa obzirom da sam tek danas poceo igrat fear multiplayer i neznam mape nit ista...
Na koji server i kad?
Na koji server i kad?
evo ja sam za.... ali nema smijanja ..... pase mi predvecer
Bio sam danas na MPD Norte.... razvaljivali su me, ali polako pocinjem se malo ufuravat.
evo ja sam za.... ali nema smijanja ..... pase mi predvecer
Bio sam danas na MPD Norte.... razvaljivali su me, ali polako pocinjem se malo ufuravat.
Ma nisam dugo ostao...
Vidio sam da si ti tamo pa sam odigrao malo.
Pa kaj nisi skuzio da sam se skrivao iza tebe i cekao da mi ocistis put...
Ma nisam dugo ostao...
Vidio sam da si ti tamo pa sam odigrao malo.
Pa kaj nisi skuzio da sam se skrivao iza tebe i cekao da mi ocistis put...
Ako ima interesa, kao sto sam vec napisao, mogao bi ja server napravit, neko ime se stavi glupo, tek toliko da se zapamti i igramo na njemu.
Jer, kolio sam vidio, Norte je danas bio na pingu 200+.
I neki friendly fire se iskljuci. Jer, ako tek pocinjemo, treba paziti dosta na to u pocetku. Kasnije se lagano naviknut.
Ako ima interesa, kao sto sam vec napisao, mogao bi ja server napravit, neko ime se stavi glupo, tek toliko da se zapamti i igramo na njemu.
Jer, kolio sam vidio, Norte je danas bio na pingu 200+.
I neki friendly fire se iskljuci. Jer, ako tek pocinjemo, treba paziti dosta na to u pocetku. Kasnije se lagano naviknut.
Evo, u procesu sam izradnje. Za kojih 2-3 min je spremno.
Server ce se zvat BOL Proba.
Jel napravio server? Igra mi se!!! LUXX, šta ti je s tom ženskom u podrumu, kako si ti prešao F.E.A.R.?
Jel napravio server? Igra mi se!!! LUXX, šta ti je s tom ženskom u podrumu, kako si ti prešao F.E.A.R.?
Evo ga, server radi. Come to daddy
Evo ga, server radi. Come to daddy
Evo luxx jedno pocetnicko pitanje...skinuo sam igru s bittirrentom i sad imam pitanje kako da pokrenem instalaciju??s kojim programom?
Evo luxx jedno pocetnicko pitanje...skinuo sam igru s bittirrentom i sad imam pitanje kako da pokrenem instalaciju??s kojim programom?
Zove se BOL Proba
Trebao bi biti 83.131.56.38
Daj nam IP da igramo!
Sorry, nisam vidio zadnji post, idem na server.
Eto, kad bude prijedloga za novo igranje napisite. Ja sam za danas gotov. Slab sa vremenom.
Nema servera... Hočemo igrati?
Ajmo FEAR-ovci!
Budite se!!
Pa nedjelja je.
evo mene...bas bi igrao....malo sam vjezbao
evo mene...bas bi igrao....malo sam vjezbao
tek sam sada vidio ....
Ne mogu na taj server, a n tebe pod friends ne vidim da si na nekom serveru.. ?
tek sam sada vidio ....
Ne mogu na taj server, a n tebe pod friends ne vidim da si na nekom serveru.. ?
ja sam na norte upravo ... onaj mi nece ne znam zasto ..
kaj si ti bio ono maloprije?
Nešto sa hunter?
Bio je jedan sa problemima sa PB.