Cup Cod 4

poruka: 10
|
čitano: 2.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cup Cod 4

25.5 Mini Turnir Besplatan ulaz Prvo mjesto dobiva server na 3 mjeseca i besplatan ulaz za Glavni turnir a 2. i 3. mjesto dobijaju besplatan ulaz za Glavni turnir tako da krenite iskoristite ovaj mini turnir kao svoju kvalifikaciju , zelite li saznati vise??? www.team-killer.com Glavni turnir - 1. Novčana nagrada , 2. Server i teamspeak na 1godine, 3. server na 3mjeseca i teamspeak. ulaz za glavni turnir bez kvalifikazije je 200kn po klanu ne brinite ne placate bezveze sto se vise teamova prijavi nagrade su vece :)

0 0 hvala 0
15 godina
Cup Cod 4

pozz

mi bugovci smo se okupili i zainteresirani smo za natjecanje..mozes mi reci to malo u detalje sta se igra, koliko se igra, kad se igra i sl.

hvala

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cup Cod 4

Igra se Cod 4 5vs5 znaci From : Wednesday, 25 May 2011 07:00 PM
Until : Sunday, 29 May 2011 12:00 PM se igra, prvo ovaj mali turnir je besplatan upad igra se na hrvatskim serverima ,  ako ste prvi znaci netrebate placat upad u glavni turnir jos cemo poblize pojasnit na nasoj stranici , slobodno pitaj sta nije jasno mogu i tu objasnit .

15 godina
d4emon kaže...

Igra se Cod 4 5vs5 znaci From : Wednesday, 25 May 2011 07:00 PM
Until : Sunday, 29 May 2011 12:00 PM se igra, prvo ovaj mali turnir je besplatan upad igra se na hrvatskim serverima ,  ako ste prvi znaci netrebate placat upad u glavni turnir jos cemo poblize pojasnit na nasoj stranici , slobodno pitaj sta nije jasno mogu i tu objasnit .

ok onda se prijavljujemo za besplatan upad...imena igraca ti jos kazem svih...i jos nesto...mogu dvije ekipe svoje prijaviti posto nas ima preko 50

14 godina
neaktivan

trebalo bi prijaviti 5 + 2 igraca po klanu (org key potreban )  a sad neznam prijavi bug2team ili nesto jer vas bas puno ima za jedan klan lol

15 godina
d4emon kaže...

trebalo bi prijaviti 5 + 2 igraca po klanu (org key potreban )  a sad neznam prijavi bug2team ili nesto jer vas bas puno ima za jedan klan lol

org key potreban? uh to ce biti mali problem jer nemaju svi org key

14 godina
neaktivan

a gle razmisljali smo otome org ili ne al vecinom lakse pratit igrace s org key jer sa obicinim moze svako mjenjat i igrat za koji god tim oce tak da smo zakljucili da bolje org

15 godina
d4emon kaže...

a gle razmisljali smo otome org ili ne al vecinom lakse pratit igrace s org key jer sa obicinim moze svako mjenjat i igrat za koji god tim oce tak da smo zakljucili da bolje org

a neznam onda stvarno...ako skupimo pare do tad i kupimo keyeve javim ti a ako bude cracked natjecanje onda mi jse obavezno javi...e imam ideju jednu, mozes ti svoje natjecanje prebaciti na nas server(cracked)..tako ce nam se popraviti stanje na gametrackeru a i moci cemo mi igrati

14 godina
neaktivan

ak dode do promjene javim ti makar imamo i mi creckane server uglavnom jos je daleko 25 tak da bit ce te obavjesteni na vrijeme

15 godina
d4emon kaže...

ak dode do promjene javim ti makar imamo i mi creckane server uglavnom jos je daleko 25 tak da bit ce te obavjesteni na vrijeme

ajde ako bude obavijesti obavijesti nas ovdje na forumu to cemo sigurno vidjet{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice